< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 17 Kasım 2017; 22:35:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 17 Kasım 2017; 22:35:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam hiç anlatmamışsın ki nasıl anlayacaz sen haklı bulduğunu nasıl başvurdun hangi aşamalar atlattın paranı nasıl aldın anlat belki birilerine rehber olur.
|
Bu ülkede beğendiğimi iki kurum,
THH ve TSK |
Aklıma bu geldi
|
Şu ülkedeki düzgün çalışan tek kurum thh
|
İşin saçma tarafı, anakart eğri 500₺ , kulaklık bozuk 300₺, güç düğmesi 470₺, parça parça telefon satsalar 5000₺ eder demekki! . Ne güzel soyun memleketi
|
ahhahahah
okurken duman cikti kafarmdam dedim iste dedi dedim kim işte dedi |
Hocam inci sözlük değil burasi anlatsana rez felan mi almamizi bekliyosun
|
Nokia (microsoft) ile yasadigim olayi anlatayim.Tuketici her zaman haklidir
Lumia 930 aldim yaklasik 1.5 sene kadar once.2. El tertemiz kutulu faturali garantili cihazi 680TL’ye aldim 2 hafta kadar kullandim telefon geldi bi baktim cazur cuzue otuyor telefon.Megerse hoparloru patlamis Cihazi verdim teleservice’e.10 gun gecti yok, 20 gun gecti yok netten bakiyorum degisim cihazi bekleniyor yaziyor 28. Gunde microsoft’u aradim.Durumu anlattim bize faturanin resmini atin ucret iadesi cikartalim dediler.Ucret iadesi ne kadar dedim fatura tutari kadardir dediler Neyse facebook adresinden (?) faturanin resmini, iban nomu ve hesap bilgilerimi attim.2 gun sonra hesabimda 2380TL para vardi Demem o ki arkadaslar tuketici kanunu her zaman bizim yanimizda.Yeter ki gerekli belgeleri atmayalim |
Paranı kağıt ellerine geçtikten sonra 15 gün içinde ödemezlerse hiç muhatap olma. Git adliyeye icraya ver. İcraya veriyorum falan dersen ya oyalamak isterler ya da verirsen ver derler. Yani icraya veriyorum haberin olsun dediğinde de paranı alamayacaksın. Elinde mahkemeyle eşdeğer olan tüketici hakem heyeti kararı olduğu için ilamlı icra açmış olacaksın. İtiraz hakları olmuyor yani. Zaten icra kağıdını görünce hemen öderler. Ödemezlerse de haciz memuru kasayı açar alır. Dava açınca çok para gidecek diye düşünme. İlamlı icranın güncel masrafı 31,40 TL ve 12 tl tebligat için posta pulu parası. Tüketici hakem heyeti kararıyla adamların ofisini basıp ödeme isteme. Zaten aynı kağıt ellerinde var. Dükkan basacak raddeye geldiysen zaten vermezler şimdiden söyleyeyim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 17 Kasım 2017; 20:23:19 > |
|