|
Bildirim
Nedir bu olayın aslı diye merak edenler için açıklıyorum.
Güney Kore'li bir şirket Kadokawa'nın hisselerini toplayarak hisse çoğunluğu ile şirketi ele geçirmeye çalışıyormuş. Bunlarda Sony'nin kapısını çalıp, şirket "Elden" gidiyor seninle hemşeriyiz, ele yar olacağına sana yar olsun. Gel bize yardım et, şirketi satın al demiş. Sony'de benim "Elden" bu gelir anca diyerek hissesini %10'a çıkarmış. Olay bu. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 19 Aralık 2024; 21:17:58 > |
Oyun zaten kolay bir sekiro veya darksouls değil.. Bosslarda zorlansan bile yardım isteyip online diğer oynayanlarla birlikte kesince oyun daha kolay bir hale geliyor =) Ben platinledim oyunu |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sony esasında FromSoft’u istiyordu ama kız anasıyla geldi, Sony de mecbur kabul etti. Bence o şirketin tek markası FromSoft olsaydı şimdiye dek Sony stüdyolarına katılırdı. Sony bence diğer ıvır zıvırla uğraşmak istemiyor. Anime özellikle...Sony ne anlar, ne yapar anime ile :D |
Belli olmaz hocam. Sony yan gelirleri sever. Artık oyun satmak sonra PC'ye de çıkarıp satmak kesmiyor. Film, dizi işlerine de giriyorlar. Oyun markalarını dibine kadar kullanıyorlar. Anime işlerine de girerler, anlayan bilen adamlark toplarlar. Olur yani neden olmasın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |