Şimdi Ara

sony ericcson j300i kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni sony ericcson j300i diye bir telefon çıkarmış özellikleri ve fiyatı bakımından bana uygun geldi bu telefonu kullanan var mı?

• bende biraz inceldim ama teen age telefonu kızıl ötesi mp3 radyo özellik açısında pek bir şey yok tasarımı çok iyi ama bir çok java oyunun kabul ediyor bu yönden iyi diye biliyorum genç işi anlıycan
  • downjones arkadaşım doğru söylüyorsun ama bu fiyata gine özellikleri iyi bana göre ayrıca mp3 desteği de var bizzat sitesinde baktım.
    www.sonyericsson.com
  • beyler kimse alıp kullanmadı mı ya bu telefonu
  • kamerası yok ama 12 mb hafızası mp3 aac mp4 3gp desteği 3boyutlu oyunları var
  • 12 mb hafıza olduktan sonra mp3ü kim ne yapsın yaw
  • melodi yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bu telefonu gören olmadı mı yaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3, 4 tane aac formatında şarkı, bi kaç tema , 3, 5 oyun atarsın içine 200 milyon fiyatına göre bence güzel.. çünkü etkileyici tasarımı ve diğer bazı özelliklerinide göz önüne almak lazım..ama bence.. a.g depprem oluyoo lan.. laa noluyoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 31 Temmuz 2005, 0:51:23 >
  • face01tr çok doğru söylüyorsun arkadaşım bu telefona bu özellikler yeter bence tasarımda first class sony ericsson abi
  • tasarımı çok iyi spawn beyendiğysen sorun yok fiyatına göre iyi sonnokia da bu teli bu fiyata bulamassın mesala y ericsson iyidir
  • yaw deprem oldu.. tam bitiremedim cevabımı
    baya inceledim bu telefonu.. tasarımı boyutu (k750 kadar yada biraz daha küçük) fiyatına göre özellikleri gerçekten muhteşem.. arkasında sesi dışarıya verip müzik dinlemen için kocaman bi hoparlör var.. yeni çıkan bi telefon sesi muhtemelen k750 gibi güzeldir bence fiyatına göre kaçırılmaması gereken bi tel
  • beyler bugün aldım telefonumu carrefour dan 230 ytl ye
  • bu telefonun usb kablosunu nerden bulabilirim yardım ederseniz memnun olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.