Bildirim
sony ericcson j300i kullanan var mı?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende biraz inceldim ama teen age telefonu kızıl ötesi mp3 radyo özellik açısında pek bir şey yok tasarımı çok iyi ama bir çok java oyunun kabul ediyor bu yönden iyi diye biliyorum genç işi anlıycan -
downjones arkadaşım doğru söylüyorsun ama bu fiyata gine özellikleri iyi bana göre ayrıca mp3 desteği de var bizzat sitesinde baktım.
www.sonyericsson.com -
beyler kimse alıp kullanmadı mı ya bu telefonu -
kamerası yok ama 12 mb hafızası mp3 aac mp4 3gp desteği 3boyutlu oyunları var -
12 mb hafıza olduktan sonra mp3ü kim ne yapsın yaw -
melodi yaparsın -
beyler bu telefonu gören olmadı mı yaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
3, 4 tane aac formatında şarkı, bi kaç tema , 3, 5 oyun atarsın içine 200 milyon fiyatına göre bence güzel.. çünkü etkileyici tasarımı ve diğer bazı özelliklerinide göz önüne almak lazım..ama bence.. a.g depprem oluyoo lan.. laa noluyoo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 31 Temmuz 2005, 0:51:23 > -
face01tr çok doğru söylüyorsun arkadaşım bu telefona bu özellikler yeter bence tasarımda first class sony ericsson abi -
tasarımı çok iyi spawn beyendiğysen sorun yok fiyatına göre iyi sonnokia da bu teli bu fiyata bulamassın mesala y ericsson iyidir -
yaw deprem oldu.. tam bitiremedim cevabımı
baya inceledim bu telefonu.. tasarımı boyutu (k750 kadar yada biraz daha küçük) fiyatına göre özellikleri gerçekten muhteşem.. arkasında sesi dışarıya verip müzik dinlemen için kocaman bi hoparlör var.. yeni çıkan bi telefon sesi muhtemelen k750 gibi güzeldir bence fiyatına göre kaçırılmaması gereken bi tel -
beyler bugün aldım telefonumu carrefour dan 230 ytl ye -
bu telefonun usb kablosunu nerden bulabilirim yardım ederseniz memnun olurum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell mail adresi
- mm telefona izin verilmiyor samsung
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- powerbank resetleme
- samsung s24 plus özellikleri
- yenilenmiş telefon
- samsung a15
- turkcell t10
- kablosuz şarj nasıl çalışır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X