Şimdi Ara

Sony Ericsson, Android işletim sistemli amiral gemisini tanıttı: Xperia X10 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
28.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon millette yeterince heyecan uyandıramadı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

ya arkadaşlar bu x10 un ekran rengi gsm arena da 65 k diyor kendı sitesınde 16 566 gıbı bır rakam yazıyor bu nedir kimi yerde de 256 k bunun doğrusu nedır?

2 üzeri 16 yani(16 tane 2'nin çarpımı) 65536 renk desteği veriyor(muş).
  • buarada multi touch.ı takıntı yapan arkadaslar merak etmeyin bi şekilde multi destegi saglanıyor benim artemisinde multi touch özelligi yoktur ama mis gibide kullanıyorum
  • amoled değil.xenon yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

bu telefon millette yeterince heyecan uyandıramadı herhalde.

nasıl olsa Türkiye'ye gelmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

amoled değil.xenon yok.

xenonla dogmadık ya sanki :) amoled olmasıda bazen eksi bazen artı bence amoledi araştırın eleştirirken... sürekli dışardaysan amoledde ekranı nasıl görmeyi planlıyorsun sorması ayıp :)
  • Kamera performansını merak edenler için örnek fotolar :http://dailymobile.se/2009/11/14/sony-ericsson-xperia-x10-photo-samples/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Kamera performansını merak edenler için örnek fotolar :http://dailymobile.se/2009/11/14/sony-ericsson-xperia-x10-photo-samples/

ilk çekimler güzel ama gece çekiminde başarılı olucanı pek sanmıyorum...
  • Simdi bir cok kisi bana kizacak ya da beni elestirecek ancak;

Bu cihaz da iPhone'u tahtindan edemez. HTC Leo hic edemez.
    N900 un klavyesiz, kapasitif ekranli ve multitouch destekli bir ust modeli belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

Simdi bir cok kisi bana kizacak ya da beni elestirecek ancak;

N900 un klavyesiz, kapasitif ekranli ve multitouch destekli bir ust modeli belki...

iPhone ile eş özelliklere sahip cihazların hiçbiri iPhone'u tahtından edemez. Yine iPhone gibi piyasaya yeni bir soluk getirecek bir cihazın çıkması lazım. Bu da her piyasada belli zaman aralıklarıyla gerçekleşiyor(bunu en son iPhone yaptı zaten). Bakalım bundan sonra hangi marka bunu başarabilecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

Simdi bir cok kisi bana kizacak ya da beni elestirecek ancak;

iPhone ile eş özelliklere sahip cihazların hiçbiri iPhone'u tahtından edemez. Yine iPhone gibi piyasaya yeni bir soluk getirecek bir cihazın çıkması lazım. Bu da her piyasada belli zaman aralıklarıyla gerçekleşiyor(bunu en son iPhone yaptı zaten). Bakalım bundan sonra hangi marka bunu başarabilecek..

ilk düşüncem ya se ya lg :)

se.den bravia tellerini getirmesdini yada handy cam serisi bekliyorum :D

• yok be bu sonyericsson adam olmaz be.bi samsungomnia i8910 a bakın bide bu telefon a arada dünya kadar fark var..ne zaman adam akıllı telefon çıkaracak bunlar be..
  • Sony Ericsson X10 ile çekilmiş bir fotoğraf..

Sony Ericsson, Android işletim sistemli amiral gemisini tanıttı: Xperia X10
  • telefon çok yavaş ya.video açma süresi falan çok yavaş..üstelik android o kadar iyi bir sistem değil.neresi övülüyor bunun anlamış değilim..bende sonyericsson kullanıyorum ancak tek derdim kaliteli bi telefon üretipte böyle gönül rahatlığıyla alabilceğim bi telefon yapamadılar herifler..
  • Bence telefon fena değil. En azından HD2'ye tercih ederim. Motorola milstone'a da bakmak lazım. 1-2 aya avrupada piyasaya çıkacak. Mobile-Review'deki milestone incelemesine bakmanızı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Bence telefon fena değil. En azından HD2'ye tercih ederim. Motorola milstone'a da bakmak lazım. 1-2 aya avrupada piyasaya çıkacak. Mobile-Review'deki milestone incelemesine bakmanızı tavsiye ederim...

şekli hd 2 den çok iyi. hd2 tam bir takoz.
  • Engadget kaynaklı habere göre : X10 ŞUBAT 2010 da İngilterede satışa sunulucakmış.Malum piyasa koşullarında çok geç kalmış olabilirler.
  • iphone killer olabilir mi?
    hayır : )
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.