Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama el titreme engelleyici ve xenon flaş gerçekten çok önemli
    bu özellikler sayesinde artık az ışıkta gren proglemi yaşanmıcak ve resimler daha keskin olucak
    foto manyakları için kaçırılmaması gereken bir telefon
    sanırım mp3 kalitesi de çok iyi olucak
    çünkü "k" serisi önceki örneğinde "w" serisi ile aynı kalitedeydi aslında
    ben de n73 ve k790 arasında kaldım
    inşallah çıkar da buraya örneklerimizi koyarız biran önce
  • Bu fiyat biraz yüksek olmuş.. TR ye göre bile şu anda 1180 ytl civarında ...
  • bencede çok yuksek ama tel bildiğim kadarıyla resmi olarak çıkmadı çıkınca düşer diye düşünüyorum
  • Kameralı Telefonlarda Devrimsel Adım

Sony Ericsson, Cyber-shot markalı ürünleri K790 ve K800 ile kameralı telefonlarda yepyeni bir sayfa açacağını gösterdi.

Oto fokuslu 3.2 megapiksel kamerası, Xenon flaşı ve teknoloji dünyasına Sony Ericsson’un kazandırdığı patentli BestPic özelliği olan bu telefonlar kameralı telefon dünyasındaki bir devrimin habercisi olma özelliği taşıyor.

K800 ve K790’daki ileri teknoloji, şimdiye dek cep telefonlarında görülmemiş bir görüntüleme standardı oluşturacak. K800 ve K790’ın sunacağı ileri teknoloji mobil araç ve uygulamalar için 3.2 megapiksel kamera ve oto fokus sadece başlangıç. Klasik dijital kameralarda olduğu gibi K800 ve K790’da da kırmızı göz sorununu ortadan kaldıran; gece karanlığında bile net görüntüler sunan Xenon flaş bulunacak. Titreme önleme özelliği ise fotoğraf çekerken yapılan küçük titremelerin fotoğraf kalitesine yansımasını engelleyecek.

Sony Ericsson tarafından geliştirilen, tamamen yeni bir özellik olan BestPic sayesinde hiçbir önemli anı kaçırılmayacak. Kamera tuşuna tek bir basışta hızlı bir şekilde yüksek çözünürlüklerde birden fazla fotoğraf çekebilme yeteneği sağlayan BestPic, görüntüleme dünyasında önemli bir adım olarak yorumlanıyor. Sony Ericsson tarafından geliştirilen bu teknoloji, amatör fotoğrafçılara bile kişisel sergilerini açabilme olanağı sağlayacak.

K800 ve K790 PicBridge özelliği sayesinde, resimlerin çıkışı bilgisayara gerek olmadan alınabilecek.. Ürün kutularında bulunacak olan Adobe yazılımıyla fotoğrafların bilgisayarda arşivlenmesini her zamankinden kolay olacak. Kişisel deneyimlerin paylaşımı konusundaki tüm dünyada kullanımı giderek artan Picture Blogging, K800 ve K790 kullanıcılarının sadece birkaç tıklamayla kişisel blog alanlarına ulaşabilmelerini sağlayacak.

Çift mod UMTS telefon K800 ve üçlü bant EDGE telefon K790 2006’nın ikinci çeyreğinde satışta olacak.

• Bu telefonu Revolverden önce yada sonra hemen alırım ben
  • walla gelsin bu alcam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

walla gelsin bu alcam ya

al tabi ben sana demiştim o teli ne yapacan diyebirde teller çok güzel
  • k800 avrupada piyasada
  • kaç para ve adres varsa ver kardeş
  • 725 Dolar
    http://www.welectronics.com/gsm/Sony%20Ericsson/SONYERICSSON_K800.HTML

http://www.b4utele.com/?function=DISPLAYPRODUCT&productid=408

Sevgili ülkemizde 2 milyara yakın olur fiyatı herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 26 Haziran 2006; 12:47:06 >
  • ARKADAŞLAR ÇOK SÜPER Bİ TELEFON GERÇEKTEN...AMA JOİSTİKLİ OLMASI ÇOK KÖTÜÜÜÜ KATILAN VAR MI BANA??? JOİSTİKLİ TELEFON KULLANANLARIN HEPSİ KATILIYORDUR TAHMİNİMCE..ONUN DIŞINDA DİYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM...İNCELEME HARİKA OLMUŞ...YAPAN ARKADAŞLARIN EMEĞİNE SAĞLIK.....
  • YAKLAŞIK 750 $ CİVARINDA OLACAK SANIRIM BU TELEFON. BU DA TÜRKİYE'DE %18 KDV VE 1,70 USD KURU İLE YAKLAŞIK 1.500,00 YTL YAPAR...!!! BİDE ÜZERİNE ÜLKEMİZDE ALINAN BİR ÇOK VERGİ VE GÜMRÜK GİDERLERİNİ KOYARSANIZ BU TELEFON 2.000,00 YTL 'YE YAKIN OLUR. BUNLAR TAMAMEN TAHMİNİ VARSAYIMLAR OLUP KİMSEYİ BAĞLAMASIN LÜTFEN AMA AZ ÇOK UZAKTAKİ KÖYDE GÖRÜNMÜYOR DEĞİL YANİ

BU ARADA ŞİMDİ DİKKATİMİ ÇEKTİ; N73 NASIL BİR RAKİP OLUR K800i'YE? SANIRIM O 3G DEĞİL AMA TAM BİLMEDİĞİM İÇİN YANLIŞ BİLGİ VERMEK İSTEMEM AÇIKÇASI. FAKAT TEMEL ÖZELLİKLERİ AYNI OLMAKLA BERABER AYIRT EDİCİ BAZI ARTI VE EKSİLER HER İKİ TELEFONDA DA ELBET OLACAKTIR. PEKİ YA SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ NASIL N73 VE K800i HAKKINDA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 26 Haziran 2006; 17:41:29 >
  • evet nokia pahalı diyoduk artık sony severler çoğalınca fiyatların maşallahı var gerçekten 800-usd ne güzel.

evet türkiye fiyatı 2000-ytl varmı alan evet cevapları bekliyorum
  • ALICAZ ARTIK NAPALIM, MADEM NOKIA'YI GERIDE BIRAKMIS...
  • tel çok güzel ama daha iyileride çıkar... Bence bunu almaktansa p990i yi bekleyin. Ben onu bekliyorum. Bu tel p990i ye su dökemez
    ayrıca merak ettiğim bişey var.K750 i ile k800i nin foto kaliteleri aarasında çok bi fark varmı? bana pek fark var gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

ALICAZ ARTIK NAPALIM, MADEM NOKIA'YI GERIDE BIRAKMIS...

dostum hangi konuda geride bırakmış bir örnek versen bakalım bizde öğreneleim nokianın hangi modeline rakip bunları szöylesen daha iyi olmazmı mesela ne üstünlüğü varmış rakibinden gözü kapalı daha iyi demesende örnek versen çok mutlu edersin bizi sayende cahillikten kurtuluruz.

mesela benim imzamdaki N93 ten hangi konuda üstünlüğü var bir kaç örnek versen

• ESTAFURULLAH, BEN CAHIL MI DEMIS OLDUM SIMDI. ZATEN BU FORUMDA BISEY SOYLE BIN AH ISIT. HERKES KENDILERINE HAKARET EDILMIS GIBI HEMEN HEYECANLI HEYECANLI CEVAPLAR YAZIYOR. N93 KADAR KABA DEGIL MESELA. K800i ILE ANCAK N73'u KARSILASTIRABILIRIZ. NOKIA KOCAMAN KOCAMAN TELEFONLARI N SERIES ADI ALTINDA YAPIYOR VE DUNYANIN DA PARASINA SATIYOR. HER SEY BI TELEFONUN ICINE OZELLIK DOLDURMAK ILE BITMIYOR MAALESEF. BUNUN EKONOMIK VE ERGONOMIK YANLARINIDA DUSUNMEK LAZIM
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.