Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba kaç sene sonra böyle bir telefon sahibi olacağım.. (K800)
  • Abartmayın yahu ne 2 milyarı.
    Kur tel çıktığında 2 YTLden fazla olmazsa 1400'ü aşamz fiyat.Hatta o kadarda olmaz
    diyeceğim ama kur belirsizliğinden satıcılar ilk başta kur riski yüzünden ve
    göreceği talepten dolayı fiyatı yüksek tutarlar ve fiyat 1.400 olur.
    Fiyatı avrupa önsipariş fiyatlarına bakıp söylüyorum.Zira W900 Almanyada 460 euro,
    W810-300 euro civarında. K800 ise 380 Euro civarında.
    Yani K800 ikisinin arası bir fiyatta ve TRde bu 2 modelin ara fiyatı 1.200 YTL.
    HAdi koy üstüne biraz daha olsun sana 1300 en fazla.
    İlk söylediğim 1400 bile olmaz fiyat. son söz 1200-1300 aralığında olur.
  • Ya ben kesinlikle bu telefondan istiorum hemde ilk duyuruldugundan beri
    ama su video meselesi canimi sikio ayip ya bu alete o kalitede video koymak uff cok kafama taktim bu mevzuuuuu w900i bile 30fps bu 15 ufffff ya bu kadar guzel 1telefon, bu kalitede video
    ya neyse valla simdiden theme'im hazir, k800 gelsin video icin artik 1kamera alirim...

• aklım karıstı benimde ya w810 mu alsak bunları mı beklesek kur fln da aklımızı karıstırıo.doğubankta kısmen ucuz yine telefonlar ben istanbul dışıyım doğubanktan almak problem yaratır mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

ESTAFURULLAH, BEN CAHIL MI DEMIS OLDUM SIMDI. ZATEN BU FORUMDA BISEY SOYLE BIN AH ISIT. HERKES KENDILERINE HAKARET EDILMIS GIBI HEMEN HEYECANLI HEYECANLI CEVAPLAR YAZIYOR. N93 KADAR KABA DEGIL MESELA. K800i ILE ANCAK N73'u KARSILASTIRABILIRIZ. NOKIA KOCAMAN KOCAMAN TELEFONLARI N SERIES ADI ALTINDA YAPIYOR VE DUNYANIN DA PARASINA SATIYOR. HER SEY BI TELEFONUN ICINE OZELLIK DOLDURMAK ILE BITMIYOR MAALESEF. BUNUN EKONOMIK VE ERGONOMIK YANLARINIDA DUSUNMEK LAZIM

hayır dostum nokiayı geçti demişin ben ona atıfta bulundum

şimdi yukarıda özellik olarak k800 n93 ten küçük demişin dostum küçüklük bir özellikmi ya ben özellik soruyorum özellik mesela video ekran ses radyo çözünürlük falan gibi somut şeylerden bahsetmeni bekliyorum senden.

ayrıca k800i n73 ile de bilemiyorum yani

• n73 bence sadece video açısından k800i den üstün olabilir. onun haricinde sanmıyorum çok açık farklarının olacağını ama k800i'nin daha prof. bir fotoğraf makinası olduğu kesin. küçüklük, ergonomiklik ve ekonomik olması elbette özelliktir ve tercih sebebidir. ben şahsen devamlı yanımda kitap gibi kocaman bir telefon taşımak istemem ve o telefona da dünyanın parasını vermek istemem. benim demek istediğim bir cihazın içine tüm özellikleri eklersin, ok süper olur ama o cihaz ne ergonomik ne de ekonomik olur. yoksa sony_ericsson'dan o teknoloji yok mu? bi cihaz yapar içine de herşeyi koyar vs. vs.

demek istediğim sony_ericsson nokta vuruşu yapıyor ve kişisel tercihlere göre cihazlar üretiyor. bu cihazlar da sonuç olarak ne nokia kadar pahalı oluyor ne de nokia modelleri kadar büyük ve cebe sığmaz şekilde oluyor...

ayrıca bu belki kişisel bir tesbit ama çevremdeki çoğu insan kullandığı nokia'sından vazgeçip sony_ericsson, samsung, LG gibi marka telefonlara geçtiler. bunu genellemek ne kadar doğru bilemem ama benim tesbitim budur arkadaşım...

• K800 ile çekilmiş 36 adet foto linki.
    http://www.handygemein.de/ttfiles/sonyericsson/K800i/cam/

HAziran 15-20sinden sonra Almanyada 380 Euro civarında bir fiyattan çıkıyor.
    Se Trye bu teli yurtdışından faturalı getirtsem Garanti kapsamında servis hizmeti alabilirmiyim diye sordum,bakın ne cevap verdiler.

Sayın xxxxxx,

Müşteri Hizmetleri kanalımız aracılığıyla bizlere göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederiz. Sizler için sağlayabileceğimiz her türlü destek ve iyileştirme çalışmaları için yeni öneri ve ihtiyaçlarınızı bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz.
    Şuan Türkiye'ye yurt dışından getirilen cihazlar kapatıldığından. Cihaz Türkiye'ye girdikten sonra Telekom Kurulu tarafındna kapatılacaktır.
    Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz.

Saygilarimla,
    /Elcin Gelgec

Ciddi ciddi getirtmeyi düşünüyordum Almanyada yaşayan abime ama 10-15 gün sonra gelecek kendisi.O zamana kadar piyasaya çıkarmı bilemem.
    Aslında K790 getirtmeyi düşündüm ama ALmanyada K790nın izine rastlamadım.Heryer K800ün önsiparişini topluyor,hiçbir satış sitesinde K790'dan emare yok.

• quote:

n73 bence sadece video açısından k800i den üstün olabilir. onun haricinde sanmıyorum çok açık farklarının olacağını ama k800i'nin daha prof. bir fotoğraf makinası olduğu kesin. küçüklük, ergonomiklik ve ekonomik olması elbette özelliktir ve tercih sebebidir. ben şahsen devamlı yanımda kitap gibi kocaman bir telefon taşımak istemem ve o telefona da dünyanın parasını vermek istemem. benim demek istediğim bir cihazın içine tüm özellikleri eklersin, ok süper olur ama o cihaz ne ergonomik ne de ekonomik olur. yoksa sony_ericsson'dan o teknoloji yok mu? bi cihaz yapar içine de herşeyi koyar vs. vs.

demek istediğim sony_ericsson nokta vuruşu yapıyor ve kişisel tercihlere göre cihazlar üretiyor. bu cihazlar da sonuç olarak ne nokia kadar pahalı oluyor ne de nokia modelleri kadar büyük ve cebe sığmaz şekilde oluyor...

ayrıca bu belki kişisel bir tesbit ama çevremdeki çoğu insan kullandığı nokia'sından vazgeçip sony_ericsson, samsung, LG gibi marka telefonlara geçtiler. bunu genellemek ne kadar doğru bilemem ama benim tesbitim budur arkadaşım...

dostum hayırlı olsun fikrine saygılıyım zaten sen k800i alacaksın herhalde güle güle kullan.

bende N93 ile takılayım gerçi biraz kaba sana göre ayrıca k800i ile biraz zor yarışır özellik olarak ama ne yaparsın alacaz artık sevdik yani.

• SE K800 ile ilgili bir reklam spotu.
    http://www.k800i.de/cybershothandy-film/

Bu arada yabancı forumlarda okuduğuma göre K790 avrupa piyasasına verilmeyecekmiş.

Bu arada titreşim önleyici sanırım foto için değil video kaydı için geçerli imiş.
  • Tutmayacak bu teller

Sorun sorun üstüne gelmezse iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 27 Haziran 2006; 17:53:19 >
  • Bu K790 dan konu açılınca el titreme özelliği ve flaş özelliği ön plana çıkıyor.
    Ben SONY 6 mp 3x optik yakınlaştırmalı 3m flaş etkili eltitreme özelikli T9 kullandım. . Flaşından memnun değildim . El titreme engeleyici özeliğide işe yaramıyordu sanki. K790 ın 1.5 m etkili flaş ve eltitreme özeliğinin de verimli olamayacağı kanaatindeyim.( Herhalde K790 a T9 dan daha iyisini koymaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narinci -- 27 Haziran 2006; 18:21:39 >
  • Arkadaslar almanca sitelerde dolasirken rastladim. K800i satisa sunulmus.
    Fiyati KDV dahil 399 Euro.
    Site ismini soran olursa pm gönderebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

n73 bence sadece video açısından k800i den üstün olabilir. onun haricinde sanmıyorum çok açık farklarının olacağını ama k800i'nin daha prof. bir fotoğraf makinası olduğu kesin. küçüklük, ergonomiklik ve ekonomik olması elbette özelliktir ve tercih sebebidir. ben şahsen devamlı yanımda kitap gibi kocaman bir telefon taşımak istemem ve o telefona da dünyanın parasını vermek istemem. benim demek istediğim bir cihazın içine tüm özellikleri eklersin, ok süper olur ama o cihaz ne ergonomik ne de ekonomik olur. yoksa sony_ericsson'dan o teknoloji yok mu? bi cihaz yapar içine de herşeyi koyar vs. vs.

dostum hayırlı olsun fikrine saygılıyım zaten sen k800i alacaksın herhalde güle güle kullan.

bende N93 ile takılayım gerçi biraz kaba sana göre ayrıca k800i ile biraz zor yarışır özellik olarak ama ne yaparsın alacaz artık sevdik yani.

SENDE N93 ALACAKSIN HERALDE, HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN. SENLE ANLAŞAMIYCAZ ÇÜNKÜ

• K800i N73 ve N93 model karsilastirmasini asagidaki linkten görebilirsiniz:

http://www.areamobile.de/datenblatt/NokiaN73/NokiaN93/SonyEricssonK800i/848_849_788_4.html

Allgemeins, Hardware, Features, Datentransfer, Besondersheiten gibi tuslara basarak teknik özelliklerini karsilastirabilirsiniz.

Not: Sitedeki bilgiler %100 gercek rakamlari yansitmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 28 Haziran 2006; 13:56:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

K800i N73 ve N93 model karsilastirmasini asagidaki linkten görebilirsiniz:

http://www.areamobile.de/datenblatt/NokiaN73/NokiaN93/SonyEricssonK800i/848_849_788_4.html

Allgemeins, Hardware, Features, Datentransfer, Besondersheiten gibi tuslara basarak teknik özelliklerini karsilastirabilirsiniz.

Not: Sitedeki bilgiler %100 gercek rakamlari yansitmayabilir.

SAĞOLASIN, GÜZEL LİNK

• Off bu sony de sıktı ama a sırf tahta gorunumlu digdörtgen tel.lar cıkartıo
  • Valla k800 icin bosuna tartismayalim SE Turkiye sitesinden cikarilmis, global sitesinde de Turkiye gelecek ulkeler arasinda gorunmuo bile 1halt anlamadim daha 1kac ay once su tarihte gelecek bu tarihte gelecek diolardi, 2gun oncesine kadar sitede duran resmi bile kaldirmislar
     ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

• K800 yerine K790 gelecek TRye ,malum TRde 3G yok.
    satış fiyatı düşük olsun diye K800 yerine K790 gelecek TRye.
  • k790 da gelio dio görünüo sitede ama sadece görünüo n gelen var n giden
  • ya bende onu anlamiorum sanki n80 w900de bu ozellik yok, onlari getiriolar ama k800u getirmiolar, 1az sacma

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

K800 yerine K790 gelecek TRye ,malum TRde 3G yok.
    satış fiyatı düşük olsun diye K800 yerine K790 gelecek TRye.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.