Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki arkadşlar sizz olsanızz hangisini düşünürsünüz. haziranın son haftasında londrya gitcem o trh içrsinde k800 çıkarsa ve fyt insaflı olursa onu alıcam, fkt k800 çkmazsa mecburen n80el atcam.. ama yinede karrsızım. o kdr para verene kdr daha ucz ve özellkli bişe de olabilr. k800 sizce ne kadrdan çıkar euro yada ytl
  • Ya burakk76 arkadaşım resim var mp3 var demiş ama N80 de o kadar paraya bunlar da yok..
    Üstelik video da N70 ten kötü.. Ben o kadar para versem bunları isterim.. N70 resimde de videoda da
    N80 i ezdi geçti... N70 parasını hak ediyor ama N80 asla.. TAbi bu benim görüşüm.. Sadece wi-fi
    var o telde gerisi hikaye
  • evt revolver arkdaşıma ktılıoorum. ama revolver bi köşede nokia var. sırf adı varyani yapyığı kariyer açısındn. dier tarftada k800 gibi bi özellk abidesi. k800 trde thmnen kaça çıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by kara

evt revolver arkdaşıma ktılıoorum. ama revolver bi köşede nokia var. sırf adı varyani yapyığı kariyer açısındn. dier tarftada k800 gibi bi özellk abidesi. k800 trde thmnen kaça çıkar...

1 teklik
  • burda 1mlyara olan k800 yrt dışında 800 ytl faln dır. inşallh haziran sonuna kadr çıkar tel. sizn takılıdğınız yerler varmı arkdaşlar. yani endişlendiğiniz yerler
  • n80 için yazdığım bir yazıda n80 için ...............n70 vlan falan filan dediğim zaman çok kızmıştın
    ben hala yle düşünüyorum
    n90-n91 daha iyi bir tercih n80den

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Ya burakk76 arkadaşım resim var mp3 var demiş ama N80 de o kadar paraya bunlar da yok..
    Üstelik video da N70 ten kötü.. Ben o kadar para versem bunları isterim.. N70 resimde de videoda da
    N80 i ezdi geçti... N70 parasını hak ediyor ama N80 asla.. TAbi bu benim görüşüm.. Sadece wi-fi
    var o telde gerisi hikaye

+++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 14 Mayıs 2006; 15:55:55 >

• Eğer yaz döneminde ve sonrasında net hayatıma devam edecek olsam k800 alırdım çok büyük ihtimalle ama yakın zamanda veda edecem 3250 ile geçecek 1 sene zamanım..

2007 Temmuza benim için modelleri hazırlayın en iyisini alacam öss geçince..
  • kvk da w810 922 milyon kesin bu model 1000 ytl nin üstünde olacak bu kadar fiyata vermezler
  • Arkadaşlar bu telefonlu dijital fotorağ makinasından hiç haber yok mu ya? Bir Haber.Bir Gelişme.Duyan var mı?

• Maalesef daha bir haber yok... İnşallah biraz erken gelir
  • Topluca SE yi mail bombardımanına tutalım, elin rusu almış kullanıyor, bizde isteriz diye

quote:

Maalesef daha bir haber yok... İnşallah biraz erken gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Topluca SE yi mail bombardımanına tutalım, elin rusu almış kullanıyor, bizde isteriz diye

quote:

Maalesef daha bir haber yok... İnşallah biraz erken gelir

Biz mail attık da 2006 3. çeyrek diyor...
    Bu da temmuz-ağustos-eylül aylarını kapsıyor

• N93 ile aynı anda çıksın istiyorum, büyük kapışma olurdu ha
  • quote:

N93 ile aynı anda çıksın istiyorum, büyük kapışma olurdu ha

Aynen ....
    N80 nasıl 6630 hatta 6600 ın yazılımı ile büyütülmüş, 3mp yapılmış ise
    bana göre tabi, N93 de N90 ın yazılımsal versiyonu olacak.. Aha da buraya yazıyom
  • 10 yıldır nokia kullanırım, ve 6600 dan bu yana, aynı tarz, aynı menü, aynı şekil, bıktık usandık artık, biraz farklı olsana Nokia. Bence boyut biraz daha küçük, yazılım çok daha farklı ve eglenceli, özelliklede cihazın özellik ve kalitesine göre fiyat belirlemesi gerekli. Hoş nokia fanatizmi oldukça, bunların hepsi göz ardı edilebiliyor.

quote:

quote:

Aynen ....
    bana göre tabi, N93 de N90 ın yazılımsal versiyonu olacak.. Aha da buraya yazıyom

• eylüle kadar nasıl beklicem yaw
  • Arkadaşlar yeni incelemeler yok mu? Elinde olanlar paylaşırsa sevinirim...
  • quote:

quote:

Aynen ....

Carl - Zeiss hikayesi işte

• yaaa K800 süper bi makina keşke zamanım olsa da bunu beklesem.aceba tam olarak ne zaman çıkar???
  • Ağustos ayı gibi burada olacaktır....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.