Bildirim
SONY ERİCSSON ELM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sony ericsson telefonlari hizlidir kamerasi ve sesi de iyidir
youtubeden cihazin videolarini inceleyebilirsin
turkiye ye henuz gelmedigi icin kullanan sayisi cok azdir -
Cihazı nerden alicaksiniz acaba :-D
Kameraları çok iyi fotoğraf çeker, kulaklık ile müzik sesi harika, şarjı çok uzun süre gider, java sistem olduğu için oldukça hızlıdır, modifiye yapılır... -
forum.donanimhaber.com/m_36411062/tm.htm -
cihazı sahibinden.com dan almayı düşünüyorum.onun dışında birde w902 de gözüm var açıkçası.bu ikiside trde yok ama alıcam yinede arkadaşlar.benim tek kaygım şuana kadar se kullanmadığımdan.o da yerini sempatiye bırakıyor zaten.bundan önceki telefonum htc heroydu.şimdi ise nokia 1110 :) ortaya karışık yaptık yani :)) -
sony ericsson kullanıp ta memnun olmayanların sayısı çok azdır -
sayın eP_362 yazdığınız elm konusuna baktım ama ne bir inceleme var nede kullanıp fikir belirten biri var.koca konuda tek konuşulan şey şeklinin yamuk olduğu kumandaya benzediği falan.o kadarını biz de biliyoruz.sırf yazmış olmak için yazılmış bence.yine de size çok teşekkür ederim.saygılar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kapalı kutu telefon satmak
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- spot telefon ne demek
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X