Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

Arkadaşlar şu acoustic dosyasinı telefonlarina atanlar hiç kapanma olayıyla karşılaştınızmi acaba.bazen kendi kendine kapanıyor.birde usb kablosunu takınca yığın depolama seçince telefon kapanıyor ve açılmıyor.sizdede varmı sorunlar.yoksa bana seus yolu göründümü...

Kapanma sorunu yok.USB'den bağlantı yapınca telefon modu seçeneğini kullanıyorum.Bilgisayar ile bağlantı için ya da birşey yüklemek için yığın depolamayı hiç kullanmadım.
  • ya arkadaslar bn bu telefonu internetten almıcam iletişim ofisten kndim bizzat gorerek alıcam fihyatı orda ne kdr dır biliyormusunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Walla arkadaslar bu telefon harbi gûzel ama dartyde denedm bunun wifi ı çok yavas w910i nin ınternetı daha hzlı. We g705 de sıtelerdkı bzı yazılr okunmuo. Internet hususunda w910ıde bi wıfı olsa muths olrdu. Cunku ztn internet hzlı. Son olarak g705 ınternet dısnda cok gzl telefon w995 le brlkte ucuzlynca ıksndn bırını almak istiorm

İyide w910i de wi-fi yokki gprs var wap var. Gprsde en fazla hız 256 kbit taş patlasa 400 kbit yani 40 kb download. Ancak 5-10 metre mesafeden 8 mbit internet hızı olan bir modemle bağlantı kurarsanız pratikte 2-3 mbit belkide daha fazla hızlara ulaşabiliyorsunuz. G705 kullanan bir arkadaş 250 kb ile download bile yaptığını söylüyordu. Ki zaten içinde 3g modem olduğu için teoride 7.2 mbite kadarda 3g hızına ulaşabiliyorken wi-fi dede bu değerlere yakın olabilir.

Aynen katılıyorum.. W910i 'den vazgeçme sebebim zaten Wi-Fi olmayışıydı.. G705'in internet hızı ile W910i günümüz koşullarında kıyaslanırsa arkadaş biraz saçmalamış gibi görünüyor..

@sahin53

Ben de 2 yıldır K750i kullanıyorum ve telefonun başından geçenleri anlatsam roman olur herhalde.. :) En basit örneğini vereyim; okulun 3. katından merdivenlerde aşağı yuvarlandı ve telefonun arka kapağı bile açılmadı.. Sadece kasada ezilmeler oldu o da plastik olduğu için.. Yani K serisi taş gibi çok sağlam telefon.. Satacaktım G705 alacağım için.. Vazgeçtim satmaktan.. Şimdi G705'i alıcam K750i'yi de tamire vericem biraz yenilensin kapak falan.. Çift SE kullanıcam biri Turkcell biri Avea..

• quote:

Orijinalden alıntı: pelikula

ya arkadaslar bn bu telefonu internetten almıcam iletişim ofisten kndim bizzat gorerek alıcam fihyatı orda ne kdr dır biliyormusunuz..

Valla arkadaşım ben ilk önce internet üzerinden almayı düşündüm sonra güvenemedim.. Bildiğim teknomarketlerinden sitelerinden araştırdım.. Bursada oturuyorum.. Şuan 589 TL(KDV Dahil)den daha ucuza bulamadım..
  • Şu an hepsiburada.com da havale ile 555, ereyon.com da 540, hizlial.com da 560 lira civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

Arkadaşlar şu acoustic dosyasinı telefonlarina atanlar hiç kapanma olayıyla karşılaştınızmi acaba.bazen kendi kendine kapanıyor.birde usb kablosunu takınca yığın depolama seçince telefon kapanıyor ve açılmıyor.sizdede varmı sorunlar.yoksa bana seus yolu göründümü...

Kapanma sorunu yok.USB'den bağlantı yapınca telefon modu seçeneğini kullanıyorum.Bilgisayar ile bağlantı için ya da birşey yüklemek için yığın depolamayı hiç kullanmadım.

sağol verdiğin bilgiler için.
    ama maalesef ses dosyalarını attığımdan beri telefon arada kendini kaybediyor.
    mesela telefon kapalı. kapak açıkken açma tuşuna basılı tutun açılmıyor.
    ayrıca acoustic dış sesi yeterince artmış. fakat;
    kulaklıkta ise hiç bir değişiklik yok.
    zaten bizim için önemli olan dış sesti.
    @rouge daha güzel ve problemsiz acoustic dosyaları bulma dileğiyle:)
    iyi günler

• arkadaşlar g705ime kavuştum fakat sadece resim çekmek için ön kamerayı nasıl açıcam çözemedim ayrıca o felefonu sallıyarak nasıl menü yatay oluo bi açıklarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin53 -- 5 Ağustos 2009; 3:44:37 >
  • Bende birazdan almaya gidiyorum telefonu emektar w810i yi verip üstüne para ekleyip almayı düşünüyorum umarım uçuk fiyatlar söylemez telefoncu abilerimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin53

arkadaşlar g705ime kavuştum fakat sadece resim çekmek için ön kamerayı nasıl açıcam çözemedim ayrıca o felefonu sallıyarak nasıl menü yatay oluo bi açıklarsanız sevinirim

yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun..

ön kamera yalnız görüntülü konuşma için kullanılabiliyor, foto çekmek için kullanılamıyor; fakat "ajanda-video çağrısı" bölümünden kamerayı açıp görüntünün nasıl olduğunu kontrol edebilirsin..

menü yatay hale "medya menüsü"ndeyken geçer yalnızca. medya menüsünde hem menü seçenekleri hem de fotoğraflar telefonu sallamaya gerek kalmadan sol tarafa yatırdığında yatay konuma dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east10 -- 5 Ağustos 2009; 15:22:07 >
  • Çarşıya çıktım 15 tane telefoncu gezdim adamlar 700 tl den bahsediyor yuh dedim ya w810i yi sattım hepsiburada.com dan alacağım. Biz maksat esnafımız kazansın diye uğraşıyoruz adamlara bak 200-300 lira kar edecekler bir telefondan. Birde öyle bir ilgisizlerki sanki telefonu onlar bizden satın alacak. Gözünü seveyim internet alışverişinin ucuzluğunu kolaylığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Ağustos 2009; 17:17:31 >
  • quote:

Çarşıya çıktım 15 tane telefoncu gezdim adamlar 700 tl den bahsediyor yuh dedim ya w810i yi sattım hepsiburada.com dan alacağım. Biz maksat esnafımız kazansın diye uğraşıyoruz adamlara bak 200-300 lira kar edecekler bir telefondan. Birde öyle bir ilgisizlerki sanki telefonu onlar bizden satın alacak. Gözünü seveyim internet alışverişinin ucuzluğunu kolaylığını

bugün bende dolaştım alanyada tüm magazalrda özel ve teknosa carfur ve telefoncularda 589 a fixlemişler televfonu
  • 589 olsa yine alırdım sonuçta w810i yi verip üstünede para koyacaktım ama nerde adamlar pişkin pişkin 700 lira diyor hiç mi interneti takip etmiyorlar biride dedi internettekiler çin malı çakma sony ericsson ulen adamlar faturalı garantili kutulu telefon yolluyorlar bilmiyorsunuz bari atmayın be.
  • arkadaşlar evdeki pcnin modeminden nasıl wifi ile telde internete bağlanabilirim lütfen yardım eder misiniz?
  • Arkadaşlar g705 mobil tv desteklemiyormuş çok kötü oldu bu o kadar para veriyoruz ama mobil tv gibi basit bir özellik yok.
  • Telefonum geldi az önce. Arkadaşlar bildiğiniz tema sitesi var mı g705 için. Birde msn programı bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Ağustos 2009; 20:23:19 >
  • quote:

Telefonum geldi az önce. Arkadaşlar bildiğiniz tema sitesi var mı g705 için. Birde msn programı bulamadım.

Zedge.net
  • slm arkadaşlar rapiddeki link ölü g705 için iyi ses veren akustik elinde olan varsa tekrar yükleyebilirmi
    quote:

#qmash #

http:/****.com/files/259427943/New_G705_Acoustics.rar.html
    *****(Rapidshar.e)

Zil sesinin 2 kat artmasını istiyorsan yukarıdaki link'ten acoustic telefona yükle..Bu sefer de millet senden rahatsız olacak.

Ayrıca bu acouctics'de kulaklıkla müzik dinlerken bass sesi biraz daha artıyor.Tüm kullanıcılara tavsiye ederim.

A2 ile ifs>settings>acousctic klasörüne indirdiğiniz dosyaları topluca bu klasöre sürükleyip,shutdown fs manager'e basın.

• Herşeyi hallettim. Gerçekten süper telefon wifisi taa 2 yan odadan bile çekiyor. Youtube,adımsayar uygulamaları çok iyi gps nasıl kullanıldığını hala anlamadım. Ekran çok net ancak mutlaka tema atın orjinal temalar berbat. Ses walkman serisiyle neredeyse aynı ama yanında verdikleri kulaklıkla değil kulakiçi sony kulaklıklarla walkman tadını alacaksınız hiç fark yok. Mpeg4 desteği var en çok kullanılan video formatlarından biri zaten videolar çok iyi. Menüler çok hoş, kayar kapağı dandik kayar kapaklara benzemiyor. Telefon çok şık dev ekranıyla fark ediliyor hemen. Kamerası gündüz çekimlerinde iyi ancak gece çekimlerinde yetersiz flaşıda yetersiz. Yanında hediye verilen müzik standınada hayran kaldım süper birşey.

Birde şu telefon tepesinde siyah bir kısım var o ne işe yarıyor bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Ağustos 2009; 22:47:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisyen37

slm arkadaşlar rapiddeki link ölü g705 için iyi ses veren akustik elinde olan varsa tekrar yükleyebilirmi
    quote:

#qmash #

http:/****.com/files/259427943/New_G705_Acoustics.rar.html
    *****(Rapidshar.e)

Zil sesinin 2 kat artmasını istiyorsan yukarıdaki link'ten acoustic telefona yükle..Bu sefer de millet senden rahatsız olacak.

Ayrıca bu acouctics'de kulaklıkla müzik dinlerken bass sesi biraz daha artıyor.Tüm kullanıcılara tavsiye ederim.

A2 ile ifs>settings>acousctic klasörüne indirdiğiniz dosyaları topluca bu klasöre sürükleyip,shutdown fs manager'e basın.

http://ra-pidshare.com/files/264859163/New_G705_Acoustic.zip.html

• Bence hiç gerek yok acustic yazılımına kulakiçi kulaklıklarla son ses bile açamıyorum ben ama hoparlörde ses az.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.