Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Walla arkadaslar bu telefon harbi gûzel ama dartyde denedm bunun wifi ı çok yavas w910i nin ınternetı daha hzlı. We g705 de sıtelerdkı bzı yazılr okunmuo. Internet hususunda w910ıde bi wıfı olsa muths olrdu. Cunku ztn internet hzlı. Son olarak g705 ınternet dısnda cok gzl telefon w995 le brlkte ucuzlynca ıksndn bırını almak istiorm

İyide w910i de wi-fi yokki gprs var wap var. Gprsde en fazla hız 256 kbit taş patlasa 400 kbit yani 40 kb download. Ancak 5-10 metre mesafeden 8 mbit internet hızı olan bir modemle bağlantı kurarsanız pratikte 2-3 mbit belkide daha fazla hızlara ulaşabiliyorsunuz. G705 kullanan bir arkadaş 250 kb ile download bile yaptığını söylüyordu. Ki zaten içinde 3g modem olduğu için teoride 7.2 mbite kadarda 3g hızına ulaşabiliyorken wi-fi dede bu değerlere yakın olabilir.

hocam farkndysan belirtmişim w910ide bi wifi olsa müthiş olurdu die.

• Arkdaşlar ne zamandır bu telefonu almayı düşünüyorum ama yorumları okuyunca biraz hayal kırıklığına uğradım.Telefonun görünüşü harika çok karizmatik, ama tuş takımı çoğu kişide ilk aylarda soyulmuş, bu benim için çok önemli görünüşe önem veiririm.Ahize sorun u var diyosunuz bir de çektiğiniz fotoğraflara baktım da tam bir hayal kırıklığı, K750i'nin 2 megapikseli kdar ya var ya yok, k750i kadar zor çekiyor.Tuş takımını çok dert ediyorum bu yüzden full dokunmatik olan samsung s5603 mü alıyımi g705ten tek eksiği wi-fi yok, o kdar da önemli değil, samsung g705in görüntü kalitesi g705le aynı mıdır? ikisi de 3.2.

Tuşların soyulmsaı çok canımı sıktı, samsng 5603 hakkında ne düşünüyosun, g705e göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarcan94

Arkdaşlar ne zamandır bu telefonu almayı düşünüyorum ama yorumları okuyunca biraz hayal kırıklığına uğradım.Telefonun görünüşü harika çok karizmatik, ama tuş takımı çoğu kişide ilk aylarda soyulmuş, bu benim için çok önemli görünüşe önem veiririm.Ahize sorun u var diyosunuz bir de çektiğiniz fotoğraflara baktım da tam bir hayal kırıklığı, K750i'nin 2 megapikseli kdar ya var ya yok, k750i kadar zor çekiyor.Tuş takımını çok dert ediyorum bu yüzden full dokunmatik olan samsung s5603 mü alıyımi g705ten tek eksiği wi-fi yok, o kdar da önemli değil, samsung g705in görüntü kalitesi g705le aynı mıdır? ikisi de 3.2.

Tuşların soyulmsaı çok canımı sıktı, samsng 5603 hakkında ne düşünüyosun, g705e göre?

nasıl "k750 kadar ya var ya yok" denilebilir fotolara anlamıyorum.. aynı fotolara bakıp bakmadığınızdan emin değilim.. benim bundan iki önceki telefonum k790 dı ve gündüz çekimlerinde nerdeyse aynı performansı alıyorum, makro modu yok yalnızca.. ben alalı 3ay oldu, tuşlarda bir soyulma yok. arkadaşımda da aynı telefon var, sabahtan akşama msj yazar, onda da soyulma yok numara tuşlarında. yalnızca onunkinin navigasyon tuşunda renk gitmesi oldu biraz o kadar, bende henüz o da yok.. bu kadar problemli olarak düşündüğün, tereddütlü olduğun bir telefonu zaten almanı tavsiye etmem, adlıktan birkaç gün sonra direkt pişman olursun.. s5603 hoşuna gidiyorsa onu almanı tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: **SE_mania**

quote:

Orijinalden alıntı: haydarcan94

Arkdaşlar ne zamandır bu telefonu almayı düşünüyorum ama yorumları okuyunca biraz hayal kırıklığına uğradım.Telefonun görünüşü harika çok karizmatik, ama tuş takımı çoğu kişide ilk aylarda soyulmuş, bu benim için çok önemli görünüşe önem veiririm.Ahize sorun u var diyosunuz bir de çektiğiniz fotoğraflara baktım da tam bir hayal kırıklığı, K750i'nin 2 megapikseli kdar ya var ya yok, k750i kadar zor çekiyor.Tuş takımını çok dert ediyorum bu yüzden full dokunmatik olan samsung s5603 mü alıyımi g705ten tek eksiği wi-fi yok, o kdar da önemli değil, samsung g705in görüntü kalitesi g705le aynı mıdır? ikisi de 3.2.

nasıl "k750 kadar ya var ya yok" denilebilir fotolara anlamıyorum.. aynı fotolara bakıp bakmadığınızdan emin değilim.. benim bundan iki önceki telefonum k790 dı ve gündüz çekimlerinde nerdeyse aynı performansı alıyorum, makro modu yok yalnızca.. ben alalı 3ay oldu, tuşlarda bir soyulma yok. arkadaşımda da aynı telefon var, sabahtan akşama msj yazar, onda da soyulma yok numara tuşlarında. yalnızca onunkinin navigasyon tuşunda renk gitmesi oldu biraz o kadar, bende henüz o da yok.. bu kadar problemli olarak düşündüğün, tereddütlü olduğun bir telefonu zaten almanı tavsiye etmem, adlıktan birkaç gün sonra direkt pişman olursun.. s5603 hoşuna gidiyorsa onu almanı tavsiye ederim..

Tamam hocam kızma sakin, k750i 2.0 a göre çok iyi çekiyo ona göre kıyasladım, tek problem tuşlar hocam yav, renk atınca çok çirkin görüntü oluyor, ben lg kg200 kullanıyorum tırnağımda basmadığım halde bütün renler attı, tuş takımı değiştirme şansı da yok, samsung s5603da tuş olmadğı için bölye bi problem yok :D ancak s5603e göre kamera yönünden vrya başka bir yönünden dolayı artısını göstererek g705i almamı tavsiye edebilir misiniz?yani samsunga göre tek artısı wi-fi olması mı?Bir de ben hiç ericsson kullanmadım, ericssonlarda sony'in fotoğraf makinkerinde olan bir mercek var diyolar, bu fotoğraf kalitesini artırıyomuş o konuda da bilgi verirmsiniz?

• Arkadaşlar g705 te hücre mesajları ayarlarında vodafone için 050 kodunu eklemem lazım ancak baştaki sıfırı kabul etmiyor sadece 50 yazıncada olmuyor çözebilen var mı bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeh

quote:

Orijinalden alıntı: kambochia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

quote:

S.a. beyler.. Önce belirteyim ben de SE kullanıcısı ve hayranıyım.. Ama artık miladı dolan K750i'mi değiştirmek istiyorum.. Fazla da bir bütçem olmadığı için başladım araştırmaya.. 3 hafta boyunca hem fiyat hem de teknik özellik olarak telefonları araştırdım.. SE'nin sitesinden de baktım.. w960i w910i k850i c902 g705 ---> beğendiğim telefonlar bunlar.. Sonra bunların da arasında ufak bir eleme yaptım.. Öyle böyle derken en sonunda g705 almaya karar verdim.. Hem fiyatı da uygun geldi.. Şuan 30 Austos'a kadar kamyası var.. 589 TL(KDV dahil) fiyatı.. Telefonu almadan önce şöyle bir araştırayım dedim.. Çünkü internetten özelliklerine bakarak almak istemedim.. En azından fikir edinmek açısından.. Burda bu başlığı görünce başladım takip etmeye.. Yazılanları okudum 1. sayfadan bu sayfaya kadar.. Telefonda yaşanan sorunların bir kısmının teknik bir kısmının da yazılımsal olduğunu fark ettim.. Biraz da şans işi diyebilirim anladığım kadarıyla.. Yaklaşık 1 hafta önce de Media Markt'a gidip telefonu inceledim, kullandım.. Tabi pek bir şey anlamadım açıkçası ama.. En azından ilk izlenimim orta halli oldu.. Beni hayal kırıklığına uğratan tek şey kamera ve internet oldu.. Kamera o kadar güzel çekmiyor.. Ve wi-fi ile internete bağlandığım halde sayfaları falan açamadım.. Gerçi telefon ile ilgili olduğunu sanmıyorum sonuçta ordaki deneme için halka sunulmuş.. Sıfırını aldığımda aynı problemleri yaşamayacağımı umuyorum.. Neyse lafı fazla uzatmayayım.. Forumu takip ederken en sonunda yorum yapma gereği duydum ve üye oldum.. Şimdi g705 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.. Cevaplarsanız çok memnun olurum.. Ben de telefonu aldığım günden itibaren sizlerle izlenimlerimi paylaşacağım..

1. Telefonda 3G desteği var diye biliyorum ve bugün 3G uygulaması başladı.. Ben Trkcll hat kullanıyorum ve 1 ay ücretsiz 3Gyi kullanabileceğimi öğrendim.. Yalnız şunu merak ettim.. Bugün Nokia 6700 Classic modeline bakıyordum.. Orda bağlantı hızı diye bir şey vardı.. Sonra Trkcll'in sitesinden baktım.. 3G destekleyen telefonlar diye yazıyordu.. Ordan telefonların modellerine baktım.. Hepsinin bağlantı hızı farklıydı ve G705 yazmıyordu.. Sizce bu konuda G705 nasıldır ? Ya da deneyen varsa ondan yorum alalım..

2. İnternet hızı nasıl ? Örneğin Wi-Fi ile %100 bağlantı gücü olan bir modeme bağlandınız diyelim.. Opera Mini de yüklü.. Sayfaların açılma hızı nasıl ? Video izlemek için bir siteye girdiğimizde videoların dolmasını bekliyor muyuz ?

3. Telefonun şarjı hakkında AYRINTILI bilgi verebilecek var mı ? Çünkü herkes farklı bir şey söylüyor.. Ne kadar gideceğini merak ediyorum..

4. Telefonun hızı nasıl ? Gerçekten anlattığınız gibi menülerde ve uygulamalarda çok hızlı mı ? Takılmadan her işlemi gerçekleştirebiliyor musunuz ? Çünkü en nefret ettiğim şey bekleten ve kasan telefonlardır.. Bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim..

5. Bir de şu GPS olayı.. Yazdığınız yorumlardan anladığım kadarıyla Wayfinder Navigator 3 aylık deneme sürümü ile geliyor, daha sonra belli bir ücret ödeyerek satın alıyoruz.. Peki Wayfinder'ı satın aldık diyelim ya da almasak da aynı şey olur mu onu da soracağım.. Programı başlattığımızda internet üzerinden mi bağlanıyor uydu üzerinden mi yoksa çevrimdışı da çalışıyor mu ? Arkadaşımda N95 8GB var.. Onun menüsünde haritalar diye bir seçenek var girdiğimizde Google Maps sanırım açılan.. Bluetooth'u açıyor ve uyduya bağlanıyor.. Gayet ayrıntılı bir şekilde maplar açılıyor ve bulunduğunuz noktayı gösteriyor.. Siz hareket ettiğinizde de sizinle beraber hareket ediyor.. Sadece yer işaretleme ve mesafe hesaplamayı denemediğim için bilmiyorum ama o kadarı benim işimi gördü.. G705te bu olay yok mu ? Google Maps yüklü diye biliyorum çünkü.. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..

6. Hafıza kartı desteği M2 ve 8GB'a kadar.. Burda da merak ettiğim nokta hafıza kartının telefon hızına etkisi.. Mesela 2GB kart taktık diyelim.. Ne kadar etkisi olur ?

7. Bendeki K750i'nin hoperlörü gayet iyiydi.. Yani müzik seti gibi ses veriyordu ve kaliteliydi.. Bu telefonu denediğimde ses seviyesinin bana göre az olduğunu farkettim.. Bazı arkadaşlar A2 programı ile acusticsleri yükleyerek telefonun sesini 2 kat yükselttiklerini söylemişler.. Bunu yapan arkadaşlara sorum.. Siz bu işlemi gerçekleştirdikten sonra telefondan çıkan ses nasıldı ? Yani diye müziği dışarı verip sonuna kadar açtınız sesi.. Hoparlörden gelen ses cızırtılı, hışırtılı, boğuk muydu ? Yoksa gerçekten net ve normal kaliteli bir ses mi geliyordu ? Bunu da öğrenmek istiyorum..

Sorularım bunlar.. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. Forum gerçekten kaliteli ve güzel.. Saygılar...

1)HSDPA;7,2 Mbps bağlantı hızı..

2)Anında açılıyor.

3)En kötü ihtimal 3 gün gider.6 güne kadar yolu var.Philips haricinde pil konusunda Sony Ericsson'la kimse yarışamaz.

4)Telefonun hızı muhteşem.5 tane program açıkken bile hiç takılmadan aynı serilikte işlem yapılıyor.Kendi kullanımından örnek vermek gerekirse bütün kısayolları ezberledim.İstediğim menü ekranı mesela; mesajlardan gönderilen kutusundan son mesaja ulaşmak 2 saniye..

5)WayFinder'de mümkün ama gprs'e bağlanıyor.Bunun dışında offline olarak kullanabileceğim java programları arıyorum.

6)2 gb kart kullanılsa hızda hiçbir değişiklik olmaz.

7)Cızırtı veya bozukluk yok.Sadece hoparlör ses seviyesi azdı,bunu da acoustic yükleyerek yükselttik.

Hmm.. Bağlantı hızı iyiymiş.. 6700 Classic 10 Mbps yazıyordu.. Sanırım en iyisi bu hız olarak.. GPS konusunda ben de başladım program aramaya.. Eğer bulabilirsem burda paylaşırım.. Gelişmeleri bildiririm size.. Ses konusunda bahsettiğim şey acoustic yükleyip sesi yükselttikten sonra cızırtı falan oldu mu ?

Arkadaşlar bu arada 3G deki hız olayına takılmayın derim. Ben Aveada çalışıyorum ve 3G çalışma presibi olarak ne kadar çok telefon bağlıysa baz istasyonuna kapsama alanı ve data hızı düşüyor. Biz 21.4 MBit i teorik olarak gödük ve download ettik fakat baz istasyonunun yanında olduğumuz ve kimse bağlı olmadığı için bu hıza ulaşıyoruz. 1 veya 2 sene geçmeden gerçek hızlarını zaten göremeyeceksiniz telefonların. şimdilik bence takılmayıon derim. zaten 5 6 sene içerisinde LTE (4G) gelecektir diye düşünüyorm. 4G de data hızı100 -1000 MB olacak. o zamana kadar 7.2 gi görürseniz öpün başınıza koyun :)

Şu olayı biraz daha açarak anlatır mısın ? Bir görevliden detaylı bilgi edinmek iyi olur.. Avea hattım var ama pek kullanmıyorum.. Trkcll de o kadar atıp tuttu reklamını yaptı ama hem sorunlu şuan hem de müşteri hizmetleri ve bayiliklerde çalışanlar çok bilgisizler.. Ben bile onlardan çok şey biliyorum araştırmalarım sonucunda.. Hatta geçen gün gittik arkadaşla.. Adama 3G hakkında bir şey sorduk.. Adam bize "3G ne ?" dedi.. Direk terk ettik orayı..

Dostum Kusura bakma ameliyat olduğum için mesajına ancak cevap verebiliyorum. Öncelikle 3G nedir sorusuna cevap vereyim. 3G silbaştan yepyeni bir operatör kurmak demektir.şu anki kullandığımız baz istasyonlarından farklı baz istasyonları kullanmaktadır. 3G nin amacı ise geniş bant internet hizmeti verebilmektir. Tabi bu hizmetten faydalanabilmeniz için ne yazıkki 3G destekli telefon sahibi olmanız gerekmektedir. Bu arada Lütfen karıştırmayalım 3G görüntülü konuşmak demek değildir. 3. Nesil GSM hizmetleri anlamına gelmektedir. Bu hizmetlerde görüntülü konuşma geniş bant internet vs.. vs.. Şimdi herkesin kafasında şu soru var tabikide? ben 7.2Mbps yada 10Mbps internet kullanabilecekmiyim? ben bu soruya şöyle cevap vereyim. Bu kadar hızlı internet cep telefonunuzda işe yaramıyor taaaaaa ki siz telefonunuzu bilgisayarınıza bağlıyana kadar. Cep telefonu alırken dikkat etmeniz gereken konulardan biri bütün telefonlar internet verisini çok hızlı bir şekilde bilgisayara gönderemiyor. Kuzenim e65 aldı fakat telefon 3G olmasına rağmen trcell hat ile cep telefonunu bilgisayara bağladığın 400kbps hızı geçemedi. yani dikkatli olun derim. Telefon usb 2.0 ı desteklemeli.

G705 sanırsam destekliyorki şu andaki bağlantı hızım 2.57 Mbps. Dün 3G bağlantım ile justin.tv de galatasaray maçını izleme fırsatım oldu. justin web sitesinden ilk kez cam gibi video izledim.

Ayrıca daha önceki cevabımda da bahsettiğim gibi arkadaşım ingilterede USB stick aldı ve oradaki bir operatörün sim kartı ile internete girdiğinde sürekli kopup bağlandı ve hızı 2 Mbps a ulaşmadı bile. o yüzden cümlemi tekrarlıyayım eğer hızını 7.2 Mbps a ulaşırsa öpüp başınıza koyun :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kambochia

arkadaşlar g705 i dün aldım ve kendi incelemelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Teknosa dan 579 ytl ye aldım. Bir öncei telefonum w700i di. Telefon ilk olarak çok şık bir telefon. Her gören vaay diyor. wi-fi çok başarılı. Nokia e 51 in görmediği ağlarıda buluyor arama yapıldığında. GPS çok başarılı. Diğer telefonlar gibi evin içinden çekmiyor fakat daha önce hp ipac 914c kullanmıştım 2 hafta çok daha hızlı bir şekilde uydu listesini güncelleyip yerinizi buluyor. pil ömrü telefon daha yeni olduğu için ve çok karıştırdığım için 2 gün gidiyor. YOUTUBE desteği mevcut telefonda. Youtube için ayrı bir yazılımla geliyor ve 3g ile sorunsuz izliyorsunuz. Bilgisayarıma data kablosu ile bağladığımda Avea ile 3G bağlantım speedtest. net te 3.2 Mbps olarak gözüktü. ve sorunsuz download edebiliyorsunuz 3.2 Mbit ile. kamerası çokta başarılı değil renkleri kapalı alanlarda ayarları otomatik te olsa bile güzel çekmiyor ama başarılıya yakın çekimleri war. hareket sensörüde mevcut telefonda. telefonu sola çevirdiğinizde resimler ve videolar full screen e dçönüşüyor ki çok güzel bir özellik.

ses kalitesi walkman telefonlardaki kadarda iyi değil ama kesinlikle tatmin ediyor. MEGABASS ses ayarı walkman telefonlardaki gibi mevcut.

Şimdilik bir eksisini ulamadım. auto focus dışında heralde bir eksk yok gibi fiyat performans bende tam not aldı.

haa bu arada görüntülü konuşma yaptığınızda da bir çok telefona göre daha kaliteli ve fps olarak daha hızlı resimler gönderiyor. bizzat test ettik :)

alacaklar olursa kesinlikle tavsiye ederim

Paylaştığın için sağol.. 2-3 gün içinde benim de elimde olacak inşallah..

İyi Günlerde kullanmanı dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: hfatih15

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Walla arkadaslar bu telefon harbi gûzel ama dartyde denedm bunun wifi ı çok yavas w910i nin ınternetı daha hzlı. We g705 de sıtelerdkı bzı yazılr okunmuo. Internet hususunda w910ıde bi wıfı olsa muths olrdu. Cunku ztn internet hzlı. Son olarak g705 ınternet dısnda cok gzl telefon w995 le brlkte ucuzlynca ıksndn bırını almak istiorm

İyide w910i de wi-fi yokki gprs var wap var. Gprsde en fazla hız 256 kbit taş patlasa 400 kbit yani 40 kb download. Ancak 5-10 metre mesafeden 8 mbit internet hızı olan bir modemle bağlantı kurarsanız pratikte 2-3 mbit belkide daha fazla hızlara ulaşabiliyorsunuz. G705 kullanan bir arkadaş 250 kb ile download bile yaptığını söylüyordu. Ki zaten içinde 3g modem olduğu için teoride 7.2 mbite kadarda 3g hızına ulaşabiliyorken wi-fi dede bu değerlere yakın olabilir.

hocam farkndysan belirtmişim w910ide bi wifi olsa müthiş olurdu die.

w910 da HSDPA var 3.5g de denebilir 15 mbit hızı destekliyor
    aslında cep telefonları operatörleri internet fiyatlarını düşürürlerse wi-fi önemi kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 10 Ağustos 2009; 12:16:35 >

• Ben vodafon hatla g705 i bilgisayara bağlayarak 1.5 mbit download hızı yakaladım hız oldukça iyi ancak fiyatlar pahalı.
  • Merhaba arkadaşlar G705 kullanıcılarına bir sorum olacak,
    G 705 in şarj aleti w8-- ve k7-- serileri ile uyumlu görünüyor. ancak akım ve voltajının farklı olup olmadığını söylerseniz çok sevineceğim. exra açıklama: şu anda w800 kullanmaktayım tatile gelen kuzenimin şarj aletini unutması dolayısıyla g705ini benim şarj aleti ile 1 veya 2 defa şarj etti. ve sarj performansı felaket derecede düştü ayrıca ekranda yabancı pil şarj oluyor ifadesi çıkmaya başladı bu arada benim sarj aleti original ve w800 telefonumda sorunsuz çalışmakta.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar bu mobil tv yi niçin desteklemiyor.
    sırf bu yüzden sony ericssondan soğuyacağım işyerinde geceleri vadiyi seyretmek güzel olucaktı..
    bunun bi çaresi yok muu
  • lapttopa da bağlanabilir miii
    nasıl modame olarak kullanabiliriz teefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

lapttopa da bağlanabilir miii
    nasıl modame olarak kullanabiliriz teefonu

Kutunun içinden çıkan cd de pc suite yazılımı ile herşeyi yapabilirsiniz.
  • MOBİL TV OLAYI NE OLUCAK ARKADAŞLAR tv seyredemicekmiyiz...
  • pc suit pc de kurulu fakat biraz karışık gibi geldi bana
    çözemedim pek
  • Türkçe zaten anlaşılmayacak birşey yok. Usb yada bluetooth ile bağlayın.

Mobil tv desteklemiyor telefon hiçbir şekilde izleyemessiniz.
  • mobil tv olmaması çok kötü..
    3G ile gelen yeniliklerden biride mobil tv olayı idi.
    3G uyumlu telefonların çğunda bu özellik varken sony ericsson bu özelliği unuttu sanırmm.
  • Evet belkide tek eksiği bu 3g dediğimizde 3g yi kapsayan herşeyin olması lazımdı. Dlna yerine mobil tv özelliği olmasını tercih ederdim. Ama olaya iyi yönünden bakarsak mobil tv 3g nin çok iyi çektiği şehir merkezlerinde izlenebiliyor görüntü kaliteside çok muhteşem değil ayrıca yoğunluğa göre takılmalar oluyormuş. Ayrıca cihaz aşırı ısınıyor ve şarjı çabucak bitiriyormuş
  • arkadaşlar telefonu pcnin modemiyle nasıl bağlantı kuracağım wi fi yi nasıl kullanabilirm???
  • Turkcell müşteri hizmetleri ile şimdi görüştüm ve G705 için şu anda Sony ile Turkcell arasında bir anlaşma olmadığından 3G kullanamazmışız.
    Görüntülü görüşmiyor yani.
    ben anlamadım bu ne saçma bişşii,
    görüntülü konuşabilen oldu mu hiç?
    birde hücre mesajlara arkadaşın biraz yukarıda dediği gibi 050 girilmiyor,
    ayrıca yukarıdaki linkteki acustici indirdim fakat acaip bir program çıkıyor, nedir nasıl kullanılır?
    birisi anlatsa iyi olur, reset host -ip falan gibi bişler diyooo!
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.