Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefona shake control yani salla değiştir özelliği nasıl ekleriz.
  • AYAR TV yazın 2222 gönderin. gelen ayarları kaydedin ve akış ayarlarından aktif yapın.
    daha sonra mobil tv linkinden turkcellwap üzerinden izleyin.
  • çok şık bir tasarım... dış görünüş eski modellerden S500'ü andırıyo biraz ama bana göre şu anda Sony Ericsson'un Türkiye'de alınabilecek en iyi 3G telefonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Arkadaşlar bu telefona shake control yani salla değiştir özelliği nasıl ekleriz.

w715 yazılımını yükle telefona olur forumda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Arkadaşlar bu telefona shake control yani salla değiştir özelliği nasıl ekleriz.

w715 yazılımını yükle telefona olur forumda var

Telefonun orjinalliğinin bozulmasını istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Ağustos 2009; 19:37:18 >
  • arkadaşlar bende sizin aranıza katıldım

telefonun bir çok özelliğini denedim.Hiçbir sorun yok
  • telefonda film izleyebiliyor musunuz? 3gp'den başka atılmıyor sanırım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckul

telefonda film izleyebiliyor musunuz? 3gp'den başka atılmıyor sanırım değil mi?

Babalar gibi mpeg4 desteği var
  • dönüştürücü mü kullanıyorsun peki?

birde alt yazıları ekleyip telefona atmanın bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckul -- 14 Ağustos 2009; 23:52:18 >
  • quote:

dönüştürücü mü kullanıyorsun peki?

birde alt yazıları ekleyip telefona atmanın bir yolu var mı?

Tüm video formatlarını Allok mpeg4 converter programı ile mpeg4 formatına convert yapabilirsin altyazı ekleme özelliğide var.
  • Arkadaşlar bildiğiniz bir şifre programı var mı?
  • selam arkadaşlar bende sizlerin arasına katıldım.1 haftadır kullanıyorum telefonu genel olarak harika.sadece sesinin biraz daha fazla çıkmasını isterdim.telefonu yeni aldım güncelleme yapmam gerekiyormu?şu anki geçerli yazılım sürümü 1208-4726-R1BA038-081016.
  • arkadaşlar bende wi-fi açık konuma getirdiğimde arıyor yazyor ve öylece kalıyor....
    daha önce öyle yapmıyordu ne oldu birden bire anlamadım..
    evimde kablosuz modem var fakat hiçbir kablosuz bağlantıyı görmüyor..
    ölece kalıyor...
    şaştım kaldım
    fabrika ayarlarınada döndüm düzlmedi sorun nerde olabilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmer02

selam arkadaşlar bende sizlerin arasına katıldım.1 haftadır kullanıyorum telefonu genel olarak harika.sadece sesinin biraz daha fazla çıkmasını isterdim.telefonu yeni aldım güncelleme yapmam gerekiyormu?şu anki geçerli yazılım sürümü 1208-4726-R1BA038-081016.

telefonu alalı 3 gün oldu yazılım güncellemesi (23 temmuz tarihli) yaptım. gps için ücret ödemek dışında herhangi bir kusur bulamadım. (javalara hazır haritalar gelirse zannımca bu problemde ortadan kalkacak). şu an piyasadaki fiyat/performans oranını yaklayan en iyi telefon bence. güncellemeler sayesinde telefonun kusursuza yakın olacağını düşünüyorum. forever SE
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochia

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeh

quote:

Orijinalden alıntı: kambochia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

quote:

S.a. beyler.. Önce belirteyim ben de SE kullanıcısı ve hayranıyım.. Ama artık miladı dolan K750i'mi değiştirmek istiyorum.. Fazla da bir bütçem olmadığı için başladım araştırmaya.. 3 hafta boyunca hem fiyat hem de teknik özellik olarak telefonları araştırdım.. SE'nin sitesinden de baktım.. w960i w910i k850i c902 g705 ---> beğendiğim telefonlar bunlar.. Sonra bunların da arasında ufak bir eleme yaptım.. Öyle böyle derken en sonunda g705 almaya karar verdim.. Hem fiyatı da uygun geldi.. Şuan 30 Austos'a kadar kamyası var.. 589 TL(KDV dahil) fiyatı.. Telefonu almadan önce şöyle bir araştırayım dedim.. Çünkü internetten özelliklerine bakarak almak istemedim.. En azından fikir edinmek açısından.. Burda bu başlığı görünce başladım takip etmeye.. Yazılanları okudum 1. sayfadan bu sayfaya kadar.. Telefonda yaşanan sorunların bir kısmının teknik bir kısmının da yazılımsal olduğunu fark ettim.. Biraz da şans işi diyebilirim anladığım kadarıyla.. Yaklaşık 1 hafta önce de Media Markt'a gidip telefonu inceledim, kullandım.. Tabi pek bir şey anlamadım açıkçası ama.. En azından ilk izlenimim orta halli oldu.. Beni hayal kırıklığına uğratan tek şey kamera ve internet oldu.. Kamera o kadar güzel çekmiyor.. Ve wi-fi ile internete bağlandığım halde sayfaları falan açamadım.. Gerçi telefon ile ilgili olduğunu sanmıyorum sonuçta ordaki deneme için halka sunulmuş.. Sıfırını aldığımda aynı problemleri yaşamayacağımı umuyorum.. Neyse lafı fazla uzatmayayım.. Forumu takip ederken en sonunda yorum yapma gereği duydum ve üye oldum.. Şimdi g705 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.. Cevaplarsanız çok memnun olurum.. Ben de telefonu aldığım günden itibaren sizlerle izlenimlerimi paylaşacağım..

1. Telefonda 3G desteği var diye biliyorum ve bugün 3G uygulaması başladı.. Ben Trkcll hat kullanıyorum ve 1 ay ücretsiz 3Gyi kullanabileceğimi öğrendim.. Yalnız şunu merak ettim.. Bugün Nokia 6700 Classic modeline bakıyordum.. Orda bağlantı hızı diye bir şey vardı.. Sonra Trkcll'in sitesinden baktım.. 3G destekleyen telefonlar diye yazıyordu.. Ordan telefonların modellerine baktım.. Hepsinin bağlantı hızı farklıydı ve G705 yazmıyordu.. Sizce bu konuda G705 nasıldır ? Ya da deneyen varsa ondan yorum alalım..

2. İnternet hızı nasıl ? Örneğin Wi-Fi ile %100 bağlantı gücü olan bir modeme bağlandınız diyelim.. Opera Mini de yüklü.. Sayfaların açılma hızı nasıl ? Video izlemek için bir siteye girdiğimizde videoların dolmasını bekliyor muyuz ?

3. Telefonun şarjı hakkında AYRINTILI bilgi verebilecek var mı ? Çünkü herkes farklı bir şey söylüyor.. Ne kadar gideceğini merak ediyorum..

4. Telefonun hızı nasıl ? Gerçekten anlattığınız gibi menülerde ve uygulamalarda çok hızlı mı ? Takılmadan her işlemi gerçekleştirebiliyor musunuz ? Çünkü en nefret ettiğim şey bekleten ve kasan telefonlardır.. Bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim..

5. Bir de şu GPS olayı.. Yazdığınız yorumlardan anladığım kadarıyla Wayfinder Navigator 3 aylık deneme sürümü ile geliyor, daha sonra belli bir ücret ödeyerek satın alıyoruz.. Peki Wayfinder'ı satın aldık diyelim ya da almasak da aynı şey olur mu onu da soracağım.. Programı başlattığımızda internet üzerinden mi bağlanıyor uydu üzerinden mi yoksa çevrimdışı da çalışıyor mu ? Arkadaşımda N95 8GB var.. Onun menüsünde haritalar diye bir seçenek var girdiğimizde Google Maps sanırım açılan.. Bluetooth'u açıyor ve uyduya bağlanıyor.. Gayet ayrıntılı bir şekilde maplar açılıyor ve bulunduğunuz noktayı gösteriyor.. Siz hareket ettiğinizde de sizinle beraber hareket ediyor.. Sadece yer işaretleme ve mesafe hesaplamayı denemediğim için bilmiyorum ama o kadarı benim işimi gördü.. G705te bu olay yok mu ? Google Maps yüklü diye biliyorum çünkü.. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..

6. Hafıza kartı desteği M2 ve 8GB'a kadar.. Burda da merak ettiğim nokta hafıza kartının telefon hızına etkisi.. Mesela 2GB kart taktık diyelim.. Ne kadar etkisi olur ?

7. Bendeki K750i'nin hoperlörü gayet iyiydi.. Yani müzik seti gibi ses veriyordu ve kaliteliydi.. Bu telefonu denediğimde ses seviyesinin bana göre az olduğunu farkettim.. Bazı arkadaşlar A2 programı ile acusticsleri yükleyerek telefonun sesini 2 kat yükselttiklerini söylemişler.. Bunu yapan arkadaşlara sorum.. Siz bu işlemi gerçekleştirdikten sonra telefondan çıkan ses nasıldı ? Yani diye müziği dışarı verip sonuna kadar açtınız sesi.. Hoparlörden gelen ses cızırtılı, hışırtılı, boğuk muydu ? Yoksa gerçekten net ve normal kaliteli bir ses mi geliyordu ? Bunu da öğrenmek istiyorum..

Sorularım bunlar.. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. Forum gerçekten kaliteli ve güzel.. Saygılar...

1)HSDPA;7,2 Mbps bağlantı hızı..

2)Anında açılıyor.

3)En kötü ihtimal 3 gün gider.6 güne kadar yolu var.Philips haricinde pil konusunda Sony Ericsson'la kimse yarışamaz.

4)Telefonun hızı muhteşem.5 tane program açıkken bile hiç takılmadan aynı serilikte işlem yapılıyor.Kendi kullanımından örnek vermek gerekirse bütün kısayolları ezberledim.İstediğim menü ekranı mesela; mesajlardan gönderilen kutusundan son mesaja ulaşmak 2 saniye..

5)WayFinder'de mümkün ama gprs'e bağlanıyor.Bunun dışında offline olarak kullanabileceğim java programları arıyorum.

6)2 gb kart kullanılsa hızda hiçbir değişiklik olmaz.

7)Cızırtı veya bozukluk yok.Sadece hoparlör ses seviyesi azdı,bunu da acoustic yükleyerek yükselttik.

Hmm.. Bağlantı hızı iyiymiş.. 6700 Classic 10 Mbps yazıyordu.. Sanırım en iyisi bu hız olarak.. GPS konusunda ben de başladım program aramaya.. Eğer bulabilirsem burda paylaşırım.. Gelişmeleri bildiririm size.. Ses konusunda bahsettiğim şey acoustic yükleyip sesi yükselttikten sonra cızırtı falan oldu mu ?

Arkadaşlar bu arada 3G deki hız olayına takılmayın derim. Ben Aveada çalışıyorum ve 3G çalışma presibi olarak ne kadar çok telefon bağlıysa baz istasyonuna kapsama alanı ve data hızı düşüyor. Biz 21.4 MBit i teorik olarak gödük ve download ettik fakat baz istasyonunun yanında olduğumuz ve kimse bağlı olmadığı için bu hıza ulaşıyoruz. 1 veya 2 sene geçmeden gerçek hızlarını zaten göremeyeceksiniz telefonların. şimdilik bence takılmayıon derim. zaten 5 6 sene içerisinde LTE (4G) gelecektir diye düşünüyorm. 4G de data hızı100 -1000 MB olacak. o zamana kadar 7.2 gi görürseniz öpün başınıza koyun :)

Şu olayı biraz daha açarak anlatır mısın ? Bir görevliden detaylı bilgi edinmek iyi olur.. Avea hattım var ama pek kullanmıyorum.. Trkcll de o kadar atıp tuttu reklamını yaptı ama hem sorunlu şuan hem de müşteri hizmetleri ve bayiliklerde çalışanlar çok bilgisizler.. Ben bile onlardan çok şey biliyorum araştırmalarım sonucunda.. Hatta geçen gün gittik arkadaşla.. Adama 3G hakkında bir şey sorduk.. Adam bize "3G ne ?" dedi.. Direk terk ettik orayı..

Dostum Kusura bakma ameliyat olduğum için mesajına ancak cevap verebiliyorum. Öncelikle 3G nedir sorusuna cevap vereyim. 3G silbaştan yepyeni bir operatör kurmak demektir.şu anki kullandığımız baz istasyonlarından farklı baz istasyonları kullanmaktadır. 3G nin amacı ise geniş bant internet hizmeti verebilmektir. Tabi bu hizmetten faydalanabilmeniz için ne yazıkki 3G destekli telefon sahibi olmanız gerekmektedir. Bu arada Lütfen karıştırmayalım 3G görüntülü konuşmak demek değildir. 3. Nesil GSM hizmetleri anlamına gelmektedir. Bu hizmetlerde görüntülü konuşma geniş bant internet vs.. vs.. Şimdi herkesin kafasında şu soru var tabikide? ben 7.2Mbps yada 10Mbps internet kullanabilecekmiyim? ben bu soruya şöyle cevap vereyim. Bu kadar hızlı internet cep telefonunuzda işe yaramıyor taaaaaa ki siz telefonunuzu bilgisayarınıza bağlıyana kadar. Cep telefonu alırken dikkat etmeniz gereken konulardan biri bütün telefonlar internet verisini çok hızlı bir şekilde bilgisayara gönderemiyor. Kuzenim e65 aldı fakat telefon 3G olmasına rağmen trcell hat ile cep telefonunu bilgisayara bağladığın 400kbps hızı geçemedi. yani dikkatli olun derim. Telefon usb 2.0 ı desteklemeli.

G705 sanırsam destekliyorki şu andaki bağlantı hızım 2.57 Mbps. Dün 3G bağlantım ile **** de galatasaray maçını izleme fırsatım oldu. justin web sitesinden ilk kez cam gibi video izledim.

Ayrıca daha önceki cevabımda da bahsettiğim gibi arkadaşım ingilterede USB stick aldı ve oradaki bir operatörün sim kartı ile internete girdiğinde sürekli kopup bağlandı ve hızı 2 Mbps a ulaşmadı bile. o yüzden cümlemi tekrarlıyayım eğer hızını 7.2 Mbps a ulaşırsa öpüp başınıza koyun :)

Önemli değil kardeş sağlık herşeyden önemli.. Öncelikle geçmiş olsun.. Ben telefonu aldım.. 2 gün kullandım, denemediğim bir özelliği kalmadı.. Herşeyi kusursuz çalışıyor.. Ahize problemi yaşayan arkadaşlar şanssızmış bence çünkü bende öyle bir sorun yok.. Telefonun herşeyinden memnunum.. Sadece fotoğraflar ışıksız ortamda biraz kötü çıkıyor o kadar.. Hızı falan çok iyi.. Şunu da belirteyim; belki bir kusur vardır diye hiç bir güncelleme yapmadan fabrika sürümü yüklü olarak kullandım sorunsuz çalıştı.. Güncelleme yapsam mı diye düşünüyorum şuan.. Herkese G705 tavsiye ederim çok memnun kalırsınız.. Tek eksiği MobilTV ve 3G ile görüntülü görüşme yapılamaması..

• quote:

quote:

telefonda film izleyebiliyor musunuz? 3gp'den başka atılmıyor sanırım değil mi?

Babalar gibi mpeg4 desteği var

Mpeg4 desteği var da ben bugün bir problemle karşılaştım onun nedeni ne bilmiyorum ama.. N95 8GB ile çektiğim bir videoyu(mp4 formatında bir video) G705'ime attım ve açmadı videoyu.. Bunun nedeni ne bilen var mı ? İkisi de mp4 destekliyor format aynı..
  • arkadaşlar son yazılım güncellemesi ile google maps v3.0 geliyor. güzel tarafı gezilen haritaları hafızaya yüklüyor. kötü tarafı wifi ile bağlansan bile gprs üzerinden indiriyor. bir ara arkadaşlar akış seçeneklerinden wifi1 seçilince sadece wifi yi kullanıyor demişlerdi ama bağlantı ayarlarında böyle bir seçenek göremedim...
  • Kuzeh

3g ile görüntülü konuşma yapılıyor.Ben kullanıyorum.
  • arkadaşlar bende wi-fi açık konuma getirdiğimde arıyor yazyor ve öylece kalıyor....
    ölece kalıyor...
    şaştım kaldım
    ölece kalıyor...
    şaştım kaldım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.