Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 sn olayı default ayarlarla geliyor. kamera açıkken seçeneklerden video uzunluğu kısmında "limitsiz" seçeneğini seçeceksin. sınırlı seçeneğini seçersen 15 sn çekiyor galiba (kaç sn çektiğini bilmiyorum açıkçası).
  • arkadaşlar okedir yuh bana ayalarında limitli sınırsız diye seçenek varmış
  • ya tuslar bi garip pazardaki tellere benzi ama ya bilmiom gercekte elime almadım hiç nası tuslar güzel gözküo mu gece fln nası gözküo
  • valla bu yorumu ilk defa duyudum acayip güsel gündüz de gecede hele gece çok daha iyi
  • telefonu eline alan hasta oluor eline bi almalısın bence anlatmak yeterli olmayacaktır yaşaman lazım
  • hafızızası artıyo mu o mertin bid 6660 da ki gibi porgram falan yükleniyomu...
  • Ya nega ortadaki joystiicki kullnamak biraz problemmi sanki kullnamk zor olacak gibi geldi bana ele kolay geliyormu yani kullnaaırken
  • arkadaşlar p900 un ekranı patladi ve yrn 200 milyon verip yaptirip tlf nu saticam k700 alcam hatamı yaparım ? tlf nu kaça satim sizce daha 5 ay oldu garantili.
  • Arkadaşlar bende dün bir k700i aldım kvk garantili 650 milyona peşin. Ama kafamı kurcalayan bir iki mevzu var. Açılıp kapanırken e-plus yazıyor. Ayrıca telefonun herşeyi çin malı. Hatta şarj cihazı benim eski t200 le aynı tipte ama bana daha adi hissi verdi. Sakın bana kaçak bir telefonu kvk garantili diye satmış olmasınlar... Böle şeyler duydum çünkü. İzmir/Çankayada bir mağazadan aldım (bit pazarında değil).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbazz -- 27 Ekim 2004, 11:43:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyunbazz

Arkadaşlar bende dün bir k700i aldım kvk garantili 650 milyona peşin. Ama kafamı kurcalayan bir iki mevzu var. Açılıp kapanırken e-plus yazıyor. Ayrıca telefonun herşeyi çin malı. Hatta şarj cihazı benim eski t200 le aynı tipte ama bana daha adi hissi verdi. Sakın bana kaçak bir telefonu kvk garantili diye satmış olmasınlar... Böle şeyler duydum çünkü. İzmir/Çankayada bir mağazadan aldım (bit pazarında değil).

merak etme tel genel olarak çin malı...
  • Doğru dediğin, bende biliyorum Çin mallarının artık çoğaldığını ama ben bunu birde E-Mobile (E-Plus; O2, T-Mobile gibi bir telefon firması) ile birleştirince şüphelendim. Aslında negativenin bana tarif etmiş olduğu bit pazarındaki yere gittim. Daha pazarlık bile etmeden bana çok iyi bir fiyat verdiler (negative seninkinden bile ucuz ). Telefonu göreyim dediğimde pat diye dolaptan çıkatdı. Sadece telefon... Ya kulaklık falan neyse ama şarz aleti bile yok. Bana başka bir şarj verecekmiş. Ama içime sinmedi. ve baya bir farka bu telefona aldım. Aslında içimde keşkeler var. Çünkü o spottan farkı adi çin malı bir şarz cihazı ve basit gibi görünen yine çin malı bir kulaklık. Önceden de dediğim gibi benim FAS malı şarz aleti bile bu şarz aletinin yanında çok kaliteli. Hatta arka kapakta SE kabartmalar bu yeni şarz da yok. Bunları anlatmamın sebebi; Çin mallarının kalitesizliği... Neyse Yani o spot malı mı alsaydım diye bir bir soru içime düştü bu e-pulus meshelesinden dolayı. Hatta KvKya bile mesaj attım.

• bu telin bi fotografi felan mevcutmu merak ettim ove ove bitiremediniz..
    quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

• Spot SE ler in bir zamanlar MMS göndermeme gibi bir sorunu vardı.Hiç MMS gönderen varmı?
    Sony ericsson detaylı inceleme.... başlığında resim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akton -- 27 Ekim 2004, 12:38:19 >
  • Bende sorun yok MMS de, wap da vs ..
  • bende de aynen sorun yok zaten o tür sorunlar olmaz yurt dışı diye sonuçta aynı
  • hayırlı olsun arkadasım allaha sana daha ıyılerını versın ınsallah
  • bizim şirketteki bir arkadaşta pilin altında bi yer var oraya ilerde bişiler olurmu bilginiz varmı
  • metal yerden bahsediyorsan üretici firma T serisine hafıza kartı ekleyeceği yer olarak belirledi.
  • yani i serisinde o yer açılamazmı demek istiyosun ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.