yani i serisinde o yer açılamazmı demek istiyosun ?
i serisi değil K serisi yok T serisi için düşünüyorlar T610 T630 gibi tellerin yeni versiyonunda.
Arkadaşlar yakında S700'de gelir türkiyeye, P900 ve 6600 satanlar bence bu telefonuda bi görsün.. Buda symbian deil normal telefon. Ekranı daha büyük, 1,3mpixel kamerası var, hafızası artabiliyor vs. vs.
he ok anladım sory i serisi derken k700t diye düşünmüştüm c filan konuşuyoldu ya cince olayı dedim t demi var o bakımdan anladım peki tarih filan yok dimi t serisi icin
quote:
Orjinalden alıntı: Carnesir
he ok anladım sory i serisi derken k700t diye düşünmüştüm c filan konuşuyoldu ya cince olayı dedim t demi var o bakımdan anladım peki tarih filan yok dimi t serisi icin
kesin bir tarih yok
quote:
Orjinalden alıntı: THEARZU
bu telin bi fotografi felan mevcutmu merak ettim ove ove bitiremediniz..
quote:
Orjinalden alıntı: Negative®
arkadaşlar p900 un ekranı patladi ve yrn 200 milyon verip yaptirip tlf nu saticam k700 alcam hatamı yaparım ? tlf nu kaça satim sizce daha 5 ay oldu garantili
ayrica S700 tr geldi bile dogubankda 800 dolar
negative izmirin neresinden aldın net bir adres verirsen sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: 06reis
hafızızası artıyo mu o mertin bid 6660 da ki gibi porgram falan yükleniyomu...
beyler belki konu dışı olacak ama şu K700i forumu bolluğunda extra bi post açmak istemedim olay şu bluetooth dan K700i ile ücretsiz diğer bt si olan telefonlarla nasıl mesajlaşabilirim bilen yada deneyen varsa cevap bekliyorum teşekkür ederim saygılar
Ör.; bir kafede diğer bluetoothlu cihazlarla nasıl ucretsiz mesajlaşılır
Organizer den, not defterini açacaksın, birşeyler yazacaksın, sonra gönder / bt ile , tamamdır. .
Bu arada sorun için; ayrı bir konu açıp kirliliğe katkıda bulunmadıgın için teşekkürler ..
ben teşekkür ederim saol dostum
Az önce Doğubanktan K700i aldım 500 milyon lira
negative dostum dedigini uyguladım mesaj gidiyor fakat alıcı 6600 oldugunda abuk sabuk yazılarla filan gidiyor garip kodların icinde kaybolmuş bi şekilde mesaj gibi net bi şekilde yollamanın bi yolu yok galiba dorumudur ?
hayırlı olsun terminator
Peki gelelim şu versiyon yükleme konusuna... Son versiyonu nereden ve nasıl yükleriz acaba? Bilgilerinize paylaşırsanız sevinirim.
sonyercisson 'un sitesinde var ama o modül aktif deil şu an beklemedeyiz yani anlıycağın, bt yada infrared vasıtasıyla atcaz telefona
hayırlı olsun hocam
quote:
Orjinalden alıntı: Magnetic
sonyercisson 'un sitesinde var ama o modül aktif deil şu an beklemedeyiz yani anlıycağın, bt yada infrared vasıtasıyla atcaz telefona
atmasına atarızda biz yapamayız diye biliyorum servis zorunlu gibi ama inşallah netten indirerek yaparız...
yaparız yaparız tehlikeli diye duymulştıum ama yükleme sırasında bilgisayar yada tel kapanırsa patlayabiliyormuş tel.