Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Carnesir

yani i serisinde o yer açılamazmı demek istiyosun ?

i serisi değil K serisi yok
    T serisi için düşünüyorlar T610 T630 gibi tellerin yeni versiyonunda.
  • Arkadaşlar yakında S700'de gelir türkiyeye, P900 ve 6600 satanlar bence bu telefonuda bi görsün.. Buda symbian deil normal telefon. Ekranı daha büyük, 1,3mpixel kamerası var, hafızası artabiliyor vs. vs.

http://www.infosyncworld.com/hardware/mobilephones/specs/103.html
  • he ok anladım sory i serisi derken k700t diye düşünmüştüm c filan konuşuyoldu ya cince olayı dedim t demi var o bakımdan anladım peki tarih filan yok dimi t serisi icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnesir

he ok anladım sory i serisi derken k700t diye düşünmüştüm c filan konuşuyoldu ya cince olayı dedim t demi var o bakımdan anladım peki tarih filan yok dimi t serisi icin

kesin bir tarih yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: THEARZU

bu telin bi fotografi felan mevcutmu merak ettim ove ove bitiremediniz..
    quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

• arkadaşlar p900 un ekranı patladi ve yrn 200 milyon verip yaptirip tlf nu saticam k700 alcam hatamı yaparım ? tlf nu kaça satim sizce daha 5 ay oldu garantili
  • ayrica S700 tr geldi bile dogubankda 800 dolar
  • negative izmirin neresinden aldın net bir adres verirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 06reis

hafızızası artıyo mu o mertin bid 6660 da ki gibi porgram falan yükleniyomu...

• beyler belki konu dışı olacak ama şu K700i forumu bolluğunda extra bi post açmak istemedim olay şu bluetooth dan K700i ile ücretsiz diğer bt si olan telefonlarla nasıl mesajlaşabilirim bilen yada deneyen varsa cevap bekliyorum teşekkür ederim saygılar

Ör.; bir kafede diğer bluetoothlu cihazlarla nasıl ucretsiz mesajlaşılır
  • Organizer den, not defterini açacaksın, birşeyler yazacaksın, sonra gönder / bt ile , tamamdır. .

Bu arada sorun için; ayrı bir konu açıp kirliliğe katkıda bulunmadıgın için teşekkürler ..
  • ben teşekkür ederim saol dostum
  • Az önce Doğubanktan K700i aldım 500 milyon lira
  • negative dostum dedigini uyguladım mesaj gidiyor fakat alıcı 6600 oldugunda abuk sabuk yazılarla filan gidiyor garip kodların icinde kaybolmuş bi şekilde mesaj gibi net bi şekilde yollamanın bi yolu yok galiba dorumudur ?
  • hayırlı olsun terminator
  • Peki gelelim şu versiyon yükleme konusuna... Son versiyonu nereden ve nasıl yükleriz acaba? Bilgilerinize paylaşırsanız sevinirim.
  • sonyercisson 'un sitesinde var ama o modül aktif deil şu an beklemedeyiz yani anlıycağın, bt yada infrared vasıtasıyla atcaz telefona
  • hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

sonyercisson 'un sitesinde var ama o modül aktif deil şu an beklemedeyiz yani anlıycağın, bt yada infrared vasıtasıyla atcaz telefona

atmasına atarızda biz yapamayız diye biliyorum servis zorunlu gibi ama inşallah netten indirerek yaparız...
  • yaparız yaparız tehlikeli diye duymulştıum ama yükleme sırasında bilgisayar yada tel kapanırsa patlayabiliyormuş tel.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.