k700 e yüklenen programlar oyunlarda aşağı kalır değil. bende symbianlı tel kullandım ilk 1 ay eline ne geçerse yüklüyorsun sonra geyik olduğunu anlıyosun hevesin geçince.
bu arada k700 de yavaşlık hisseden varmı bence bu sonyericssonlarda çok büyük bir problem k700 arada takılıyo falan 6230 da var onda hiç böyle bir sorun yok
arkadaşlar p900 un ekranı patladi ve yrn 200 milyon verip yaptirip tlf nu saticam k700 alcam hatamı yaparım ? tlf nu kaça satim sizce daha 5 ay oldu garantili
bu k700 i de nokıada kı gıbı arayanın fotografını ekranda gosterme ozellıgı varmı acaba kardesler
Var tabiki ..
Buna benzer , örnegin 6600 da programla yapılan özellikler, bu telefonda görüldüğü gibi dahili olarak mevcut..
quote:
Orjinalden alıntı: LathspeLL
Bu telefonu Symbian işletim sistemli telefonlar ile karşılaştırmak çok gereksiz. ;Ben Symbian ile tanıştıktan sonra işletim sistemi olmayan telefonların hepsi bomboş kutu gibi gelmeye başladı.
Kesinlikle OS'siz bir telefon almam, bir sürü şey yükleme seçeneğim varken, telefonu son derece kişiselleştirme seçeneğim varken k700 gibi sınırlı bir telefona sığmaya çalışamam ben.
Bende aynen böyle düşünüyordum ama yükledigin programların çogu K700 i de dahili var .. Örnek; fscaller , blacklist, file manager, sınırsız video kaydı, sınırsız ses kaydı ve aklıma gelmeyen şeyler..
Asıl sen Symbianlı telefonlara yükledigin programları saysan, seni bu kadar uraştırdıgının farkına varsan, ne kadar boş bir kutu oldugunu göreceksin..
Zaten hemen hemen hepsi kutu gibi oldugundan ( boyut olarak ) kutu işte .
+1
beyler bahse girerimki en büyük k700i arvisiwww.mobildepo.com da olacak 300 tane tema 300 tane de oyun ve pc deki bazı programları kontorl etmek için gerekli olan programlar hepsi bu 2 hafta içinde yuklenecektir..
negative biz bunu millete anlatıyoruz burada ama sx1 ciler ve 6600 kullananlar bir türlü kabullenmiyorlar. üstelik ekran ve ses kalitesi nedir bilmiyorlar. biz bu telefon sx1 deki özelliklere sahip diyoruz onlar olurmu öyle şey diyorlar. olmuş bile ama kime anlatacaksın.
Herkes istedigini kullansın kardeş, ben , beni bağlayanı söylüyorum ..
Arkadaşlar sitede, version update açılmış ..
Fakat bende DSS-20 yada DSS-25 standı yok ..
Elinde olan varsa bana yollayabilir mi ? Version atıp geri göndericem Gelen & giden akrgo parasını ben vericem tabiki ..
Bir şekilde tüm K700 cüler ortak anlaşarak birbirleri arasında bu standı dolaştırabilirler..
beyler 9 paket wallpaper eklendi...
quote:
Orjinalden alıntı: mobiletechtr
beyler 9 paket wallpaper eklendi...
mobil... sen negative nin dublörü mü veya başka mı sadece merak ettim de
bu nedemek şimdi ben mobildepo.com da Salleen diğer admin
bu arada
Oyunlar 31 paket halinde toplam 310 tane olmuştur. Wallpaperlar eklenmiştir. 9 paket olup toplam 90 tanedir..
beyler pardon 50 paket oyun 402 oyun olmuştur toplamda ..
memnun oldum kolay gelsin mobildepo iyidir
Şu K700 le 3 servis sağlayıcıyıda denememe rağmen gprs bağlantısı kuramıyorum,biri telsim,turkcell yada avea nın manuel ayarlarını yazabilirmi.
Hepsinde baglantı kuruyorum, ayarlarında bir sorun vardır ..
Bu arada Mert, dewam kanka, açtıgım bölüme büyük yardımından dolayı teşekkürler..