Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar p900 un ki oluyorsa yollaya bilirim ? Negative k700i i nkdr aldin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tebol -- 30 Ekim 2004, 12:56:16 >
  • arkadaşlar p900 un ekranı patladi ve yrn 200 milyon verip yaptirip tlf nu saticam k700 alcam hatamı yaparım ? tlf nu kaça satim sizce daha 5 ay oldu garantili
  • k700 olayı gerçekten patladı. bakalım nereye kadar gidecek?
  • p900 de online uptade oluyor.Kablo ile olmasının imkanı yok hack falan bütün yabancı forumlarda millet bnun çözümünü arıyo ama orda desk stand 30 dolar falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

k700 olayı gerçekten patladı. bakalım nereye kadar gidecek?

bence mmc li versionu çıkana kadar gider gibi
  • K700i bence gayet iyi bir telefon. Su an SX1 kullanmaktayim. Ihtiyaclarimi yeterince karsiliyor ancak K700i almaya deger bir telefon. Aradaki farklari zaten sayin ysroguz ile bir cok baslikta gorustuk, bildiklerimizi paylastik. Ancak sunu belirtmeden gecemeyecegim, bir gun SX 1 den vaz gectigim zaman alacagim telefon K700i ya da daha ust versyonu olacaktir. Almayi dusunenlere umarim yardimci olabilmisimdir.

Saygilarimla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tebol

arkadaşlar p900 un ekranı patladi ve yrn 200 milyon verip yaptirip tlf nu saticam k700 alcam hatamı yaparım ? tlf nu kaça satim sizce daha 5 ay oldu garantili

Çok merak ettim... Nasıl patladı ekran? Garantisi de bitmiş olmuyor mu şimdi?
  • arkadaşlar bende de k700 var ama mms, wap, gprs ve data ayarlarını almama rağmen kullanmayı başaramadım. SE nin sitesindeki sayfa açılmıyor. Kullanım kılavuzunda da bir şey. E bayağı da karıştırdım tel.i ama bir şey elde edemedim.
    Bu ayarları nasıl yaptınız ya?
  • Walla tüm forumu okuyamadim.. Biraz s1k1c1 geldi. Kusura bakmay1n bu yazd1klar1n1z1n degersiz oldugu manas1nda degil de ben sabirsizim iste!.. Dolayisiyla belki tekrarlanan bir bilgi olacak ama Teknosa'da inceledim tel'i; tabi ortalik mali olunca eline alan foto çekmis! Buraya kadar hersey güzel de; zannedersem hafizasi çok dolu oldugu için fotolarla, fotolari açmakta biraz zorlaniyor gibi geldi. Diyecegim o ki hafiza çok doluyken menü bayagi yavas çalisiyor gibi geldi bana. Bilginize.. Saygilar!..
  • Beyler , deneyen varmı bu k700i ile PC ile web cam bağlantısı yapalıbilirmi?
    6600 ile sorunsuz yapıyordum, bende K700i ye geçecem,

Bu arada birtane buldum adam 350 dolar diyor , ve tuşlarıda arapça, alayımmı? CD si yok, kulaklık var, PC bağlantısı için Cd ye gerek varmı?
  • Sonunda bne de aldım K700i. Gayet Memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrEaK_BaRoN

Sonunda bne de aldım K700i. Gayet Memnunum

tuşları nassı?
    arapçamı sendeki?
  • Bu stand işe yaramı?
    firmware güncellerken?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16041&productid=telcaksercss20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomekWTS -- 31 Ekim 2004, 1:23:37 >
  • firaware diyil firmware... ewt yarar başka da servise götürmeden hiçbir türlü yapamazsın güncellemeyi ve garantisiz cihazlarda servise götürünce %50 telefonun birdaha kullanılamaması durumu var o yüzden desk stand en iyisi
  • nasıl oluyor o ya anlamadım ben bi türlü garantisiz cihazları servise götürdüğümüzde nasıl açılmayabiliyor. ozaman ben şunu anlıyorum bu garantisiz cihazları biz kendimi update etmeye kalksak yine %50 açılmayacak bu cihazler
  • hayır bu teknik servislerin şerefsizliği çünkü telefon spot.... onlardan almadığın için telefonu bozmak için herşeyi yapıyolar.Garantili olsa .ike .ike telefonun yenisi vermek zorunda birşey oldugunda ama spotta vermiyo bu yaşadığım gerçek olay aynen size aktardım k700i ile oldu genpa servis
  • ozaman çok sakat durum abi sormak lazım , bişey olursa alırım başka bi telefon demek lazım. adamdan garanti almadan girilmez bu işe.
  • Öyle kötülük yapacaklarını sanmıyorum. (Genpa`dan nefret ediyorum süründürmüştü beni 3 kez ayni hatadan verdik telefonu düzeltmemişlerdi o yapabilir ) KVK ya spot bir 6600 goturmustum gorevli bayan cihaziniz garantili degil, firmware guncellenirken olasi bir ariza halinde cihaziniz bir daha acilmayabilir demisti, bende daha once boyle bir sorunla karsilastiniz mi dedim, bayan hayir ancak bunu soylememiz gerekiyor musteriye dedi. Bende onay verdim 10 dk sonra 6600`i guncellenmis olarak teslim ettiler. Bir de kampanya mi varmis neymis bilmem kac euro luk tamir/bakim hakki vermislerdi
  • Baba Ne diyek Darası bizim Başımıza Güle Güle Kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Öyle kötülük yapacaklarını sanmıyorum. (Genpa`dan nefret ediyorum süründürmüştü beni 3 kez ayni hatadan verdik telefonu düzeltmemişlerdi o yapabilir ) KVK ya spot bir 6600 goturmustum gorevli bayan cihaziniz garantili degil, firmware guncellenirken olasi bir ariza halinde cihaziniz bir daha acilmayabilir demisti, bende daha once boyle bir sorunla karsilastiniz mi dedim, bayan hayir ancak bunu soylememiz gerekiyor musteriye dedi. Bende onay verdim 10 dk sonra 6600`i guncellenmis olarak teslim ettiler. Bir de kampanya mi varmis neymis bilmem kac euro luk tamir/bakim hakki vermislerdi

dostum heryerde oyle o olay soruyu sordukları zaman kıllanıyosun ister istemez hani uvey evlat muamelesimi gorces hesabı diyosun para aldılarmı peki ben onu merak ettim sonuçta spot mal bir 2. si ben bu telefonu yurt dışından almış olsam farz edelim ingterede yaşıyorum ordan garantili aldım geldim burda bu olayı yaptıramıyacakmıyım bana biraz saçma gibi beliyo sonuçta uretici belli sony ericsson neden boyle bir ayrim var türkiye distributoruyse bence bu olayı yapmak zorunda diye dusunuyorum elinde patlarsa telefon mecburen garantili muamelesi yapması lazım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.