Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw beyler k700 i bağlıyorum dss-20 standından k700 ün filemanger na giriyorum ordan telefon memory var ona giriyorum klasöler çıkıyor karşıma herhangi bir klasöre girmek isteyince " Unable to connect - an unexpected error has occurred." hatasi veriyor ?
  • bi bakın daa bilen yokmu
  • aynısı bendede oluyor ona çözüm bulamadım aynı hata bendede var tebol kardeş se ye mail atmak lazım
  • iyi bir telefon k700

alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın

negative, bana tel hafızasından mp3 olarak Ritmo Ratmo ve video olarak kite videosunu gönderebilir misin? lazım oldu da..
    bu ritmo ratmo denilen şey avrupa yakasının sony ericsson reklamı esnasında çalan müzik, bilginize.

bu arada heading for s700. alet yarım saate yakın elimde durdu bir sürü resim video çektim onları alıp da buraya atacaktım ama fakirlik zor iş ki o kadar büyük dosyayı atacak yer bulamadım orda kaldı resimler tüh..:)

ama telefonun resimleri mevcut.. kamerayla çekmiştim.. neyse
  • Beyler, K700 suitesini indirdim Se sitesinden kurdum
    fakat çalıştıramadım..
  • bende
  • Ben K700 almaya kara verme aşamasındayım (yani para hazır olunca alabilirim )
    elimde Orjinal DKU-11 kablosu var 30 Euro verip aldım en hızlı bağlantı bunla oluyor diye....
    bu kablo ile K700 arasında iletişim yapacam ama stand alteine ihtiyacım varmı ?
  • daha iyi mp3 çalan yoktur kısmına pek inanasım gelmio , msela bende 3300 bi ara karşılaştıralm?!
  • uptade istiyosan desk stand ihtiyacın var
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliter

Ben K700 almaya kara verme aşamasındayım (yani para hazır olunca alabilirim )
    elimde Orjinal DKU-11 kablosu var 30 Euro verip aldım en hızlı bağlantı bunla oluyor diye....
    bu kablo ile K700 arasında iletişim yapacam ama stand alteine ihtiyacım varmı ?

Evet mutlaka standa ihtiyacın var maalesef, o kablo ile olmuyor ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

iyi bir telefon k700

alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın

negative, bana tel hafızasından mp3 olarak Ritmo Ratmo ve video olarak kite videosunu gönderebilir misin? lazım oldu da..
    bu ritmo ratmo denilen şey avrupa yakasının sony ericsson reklamı esnasında çalan müzik, bilginize.

bu arada heading for s700. alet yarım saate yakın elimde durdu bir sürü resim video çektim onları alıp da buraya atacaktım ama fakirlik zor iş ki o kadar büyük dosyayı atacak yer bulamadım orda kaldı resimler tüh..:)

ama telefonun resimleri mevcut.. kamerayla çekmiştim.. neyse

msn ' den gelirsen sana bir ara verebilirim gerçi bende sildim onları ama pc de yedegini aldım ..

• quote:

Orjinalden alıntı: kam1k

daha iyi mp3 çalan yoktur kısmına pek inanasım gelmio , msela bende 3300 bi ara karşılaştıralm?!

Sony teknolojisi ne demek bilmiyorsun sanırım, nokia gibi bişi degil bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: imerhevli

Beyler, K700 suitesini indirdim Se sitesinden kurdum
    fakat çalıştıramadım..

Bir ara onu da ayrıntılı şekilde açıklarım ..
  • K700 de gerçekten blacklist gibi programlar içinde geliyor mu başka nasıl özellikler var tek tek yazarmısın temalar harketli diyince heyecanlandım symbian`siz telefon almak istemiyordum ama benim esas istedediğim S700 onda da aynı özellikleri olur herhalde ayrıca +belek, daha iyi ekran, daha iyi kamera gibi özellikler.
  • Evet aynı özellikler var zaten, onun dışında bellek + kamera + büyüklük var S700 de
  • evet kesinlikle + büyük
  • yahu bu alette real player zımbırtısı olsa atlayıp alacağım ama yok maalesef. streaming olarak telsimin tv servisini ememedikten sonra:) hem rm formatında başka şeyler de var:) eheh. neyse bekle geliyom negative.. msnye
  • s700 mu alsak ne yapsak
  • K700 i forever salleen, dönme şimdi ..
  • :D forever değil yaw ben sıkılırım 6 sonra flan
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.