Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol. hepinize kolay gelsin. dükkanın adı örnek. dükkanın kartı yanımda değil şu an bakıp telefon numarasını falanda yollarım. bana hiç telefonunuz bir daha çalışmaz falan demediler. hemen tamam dedi adamlar. ayrıca en fazla 40 dk falan sürmüştür. yalnız telin içindeki tüm kişisel bilgileriniz yüklediğiniz oyunlar resimler telefon defteriniz (sim kart dışında tabii) hepsi siliniyor. Yedek alıp gitmenizi öneririm. Herkese kolay gelsin tekrardan
  • yapma ya herşey siliniyorsa kötü yedek almaktan nefret ediyorum
  • beyler madem öyle benim bi önerim var hep beraber buluşup gidelim hem tanışmışda oluruz! Gerçi şu veri meselesi hakikaten biraz zorlayacak ama neyse ya bu arada bende dün aradım doğubanktan teli aldığım yeri bana tamam siz gelin teknik serviste hallederler dediler fiyat konusunda hiçbirşey demediler yalnız!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Die4SaXo

beyler madem öyle benim bi önerim var hep beraber buluşup gidelim hem tanışmışda oluruz! Gerçi şu veri meselesi hakikaten biraz zorlayacak ama neyse ya bu arada bende dün aradım doğubanktan teli aldığım yeri bana tamam siz gelin teknik serviste hallederler dediler fiyat konusunda hiçbirşey demediler yalnız!!!

Madem öyle Arefe günü olabilir diyeceğim
    ama o gün de çok mu kalabalık olur.
    Ama ben gelirim yani
    Benim ki O2 değil ama
    Yazılım güncellemsi iyi olur yani

İyi de bir tanesi 40 dk sürüyorsa grup gidersek çok zaman da orada beklemek te gerekecek
    Bakın işin bir de bu yönü var

• hakikaten beyler aslında iyi olur tanışma fırsatı olur ama acaba hepimizin kini aynı anda update edebilirlermi 40 ar dakikadan çok uzun sürer gibime geliyor mistake inde dediği gibi
  • walla haklısın abi ya hiç bu açıdan düşünmemiştim
    Sanırım en iyisi herkes başının çaresine baksın forumda paylaşsın
    Ana şiir gibi oldu!
    Ne yazık ki kaçıyorum üniye gitmem lazım akşam 7-9 arası sunumum var yaaa ben forumu bırakmak istemiyorum en kısa zaman da adsl alacağım üniyide bırakacağım
  • bırak üniyi falan boşwer adsl 29 mio şu an kotalı biliyorsun sık download yapmıyorsan (ki dial uptan yapamazsın zaten ) devamlı forumda olursun ozaman update i halleden arkaşların haberlerini bekliyoruz. sürümleri kaç oluyor falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnesir

quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Öyle kötülük yapacaklarını sanmıyorum. (Genpa`dan nefret ediyorum süründürmüştü beni 3 kez ayni hatadan verdik telefonu düzeltmemişlerdi o yapabilir ) KVK ya spot bir 6600 goturmustum gorevli bayan cihaziniz garantili degil, firmware guncellenirken olasi bir ariza halinde cihaziniz bir daha acilmayabilir demisti, bende daha once boyle bir sorunla karsilastiniz mi dedim, bayan hayir ancak bunu soylememiz gerekiyor musteriye dedi. Bende onay verdim 10 dk sonra 6600`i guncellenmis olarak teslim ettiler. Bir de kampanya mi varmis neymis bilmem kac euro luk tamir/bakim hakki vermislerdi

dostum heryerde oyle o olay soruyu sordukları zaman kıllanıyosun ister istemez hani uvey evlat muamelesimi gorces hesabı diyosun para aldılarmı peki ben onu merak ettim sonuçta spot mal bir 2. si ben bu telefonu yurt dışından almış olsam farz edelim ingterede yaşıyorum ordan garantili aldım geldim burda bu olayı yaptıramıyacakmıyım bana biraz saçma gibi beliyo sonuçta uretici belli sony ericsson neden boyle bir ayrim var türkiye distributoruyse bence bu olayı yapmak zorunda diye dusunuyorum elinde patlarsa telefon mecburen garantili muamelesi yapması lazım

dogru otomotivde vardı sorun asıldı sonuçta malın üreticisi tek

• k700i de kart yeri yok dimi yaaa....
  • idda ediyorum k700 i ye birde mmc kart takılabiliyor olsa şu an piyasada telefon kalmazdı. allahtan kart yeri yokta çekiştilebilecek biyerini buluyorlar telefonun
  • su an k 700 un uzerıne tel tanımam tak bt kulaklıgı yada normal kulaklıgı hayatını yasa ben boole sesı dıscmanımın kulaklıgında almadım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

idda ediyorum k700 i ye birde mmc kart takılabiliyor olsa şu an piyasada telefon kalmazdı. allahtan kart yeri yokta çekiştilebilecek biyerini buluyorlar telefonun

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: arathorn

su an k 700 un uzerıne tel tanımam tak bt kulaklıgı yada normal kulaklıgı hayatını yasa ben boole sesı dıscmanımın kulaklıgında almadım valla

kesinlikle arkadaşlar kulaklığa ufak süngerlerden takarak dinledinizmi hiç inanılmaz bas vuruyor bi arkadaşta dinlemiştim süngerli sonra tırıs tırıs sünger aradım sırf süngerlerini sökmek için dandik bi kulaklık aldım mutlaka sünger ile deneyin duyduğunuz bas'ı bidaha duyamıycağınızdan emin olun
  • tum forumu bastan sona okudum arkadaslar. orjinal k700 almaya karar verdim fakat bu ericsonnun menusu falan hep yavastır buda boyle mi? kullanıpta begenmediginiz bi ozelligi var mı ? alıyorum bak? az para deil?
  • Birde açılışı yavaş mı? kaç sn bekliyor?
  • Bende uzun süre satmayı düşünmediğim 6600 telefonumu bu forumdan etkilenip,araştırma yapmamla sattım.Telefonu orj. 2 yıl garantili olarak baskuda.com aracılığıyla aldım.Genpa satış tutarı bana 805.000.000 TL densede baskudanın anlaşması olduğundan 706.000.000 TL genpa garantili olarak satıyorlar.Ayrıca Weblebi 700.000.000 Tl'nin altına veriyor 2. yıl garantili k700 telefonu.Aldığımda bir takım alışma problemleri yaşasamda şuan telefonumu seviyorum.Symbian olayından artık sıkıldığımdan geçtim ve 6600'ı aratmıyor.Sadece tek memnun olmadığım nokta var oda burada k700 kullananlardan çoğu yardımcı olmaya açık değil.Yani ben yıllarca nokia pc suite kullanırken birden bire sony'nin pc suite'e geçince bayağı bir afalladım ve bt ile telefonu bağlayamadım.Forum açmama karşın beklenilen yardım edilmedi.Bence bu konuda önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliter

Birde açılışı yavaş mı? kaç sn bekliyor?

kesinlikle çok hızlı
  • ya benimki baya yavaş ya özellikle galerilerde resim bakarken falan çok bekliyorum 100 e yakın resim var 6230 gibi hızlı diyil versiyondan mı acaba? kahrolası versiyon belasından kurtulamadım daha
  • Hızlı hele nokia ya göre uuuuuffff Anadol vs Corvette
  • kesin versiyondan ozaman benimki ilk en dandik versiyon ....pil 1.5 gün gidiyo dogubankta kaça hallederler versiyonu ya gidip 30-40 uçmaz inşallah... hangi magaza birde saxo kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.