Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu K700 almayı düşünüyorum ; izmir'deyim..
    1. kaçak almamı önerirmisiniz? fiyatı nedir? yanında neler geliyor ekstra olarak ne alabilirm para ile...
    2. spot nedir? almamı önerirmisiniz? fiyatı nedir? yanında neler geliyor ekstra olarak ne alabilirm para ile...
    3. normal mağazdan alınca yanında ne geliyor? ekstra oalrak ne alabilirim... fiyat nedir?
  • polat baba mağzanın adı örnek ayrıca mobil club ta hallederiz dedi!
  • beyler ben diğer topicte yazmıştım (K700'cüler buraya) Sürümlerin sırasını! Pili 1.5 - 1 gün dayananlar kesinlikle merak etmesin ilk sürüm ne yzaık ki benimde öylede
  • bide size bi müjde son sürüm deneme yapıyoruz şu an 3.5 gün oldu pil son kademe de!
    Yani pil sorunu sürüm ile halledile biliyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Die4SaXo

bide size bi müjde son sürüm deneme yapıyoruz şu an 3.5 gün oldu pil son kademe de!
    Yani pil sorunu sürüm ile halledile biliyor!

dostum nerden yüklettin son sürümü ne ettin çabuk detay ver bize neymiş son sürüm bizde çakalım şuna artık sürümmüdür o2 den kurtulmamıdır ne varsa
  • ben yapmadım magne arkadaş k700 aldı sürüm son onu değerlendiriyordum!
    Ama doğubankta yüklüyorlar o2 bitiyor da vakit yok
  • first R2A, then R2L, and then R2T
    Bide r3b war s700 için oda yüklenebiliyor k700 e ama artıları yada eksileri hakkında bi fikrim yok!
  • ben 1 ay garantili almıştım doğu banktan süresi dolmadan götüriym bedava güncelleriz belki
  • dostum benimkinde r2a041 yazıyor bu en eskisi sanırım :(
  • Benim pil 4 gün gidiyor
    Demekki benim sürüm en son galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

dostum benimkinde r2a041 yazıyor bu en eskisi sanırım :(

benimkiside aynı ilk versiyon..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtiske

Benim pil 4 gün gidiyor

hangi ozelliklerini kullanıyorsun? yani radyo, mp3 kullanark mı 4 gun gidiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtiske

Benim pil 4 gün gidiyor

oh maşallah bizim sürümleri kesin güncellememiz lazım belli oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sca®fa©e

quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

dostum benimkinde r2a041 yazıyor bu en eskisi sanırım :(

benimkiside aynı ilk versiyon..

bi aksilik olmazsa doğubanka aldığım yere götürücem telefonu o2 yi sildirim update ettirmeye çalışıcam bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

hangi ozelliklerini kullanıyorsun? yani radyo, mp3 kullanark mı 4 gun gidiyor?

Normalde 4,5 gün gidiyor 24 saat açık ama.

Fazla kurcalarsam 3 güne düşer
    Artı Radyo ve MP3 dinleme fırsatım olmuyor
    Zaten sürekli PC başındayım
    Müzik ihtiyacımı P Cden gideriyorum.
  • benim versiyon yüzünden mp3 radyo dinlemezsem 24 saat açık 2 günü geçmiyor anladığım kadarıyla versiyon update ten sonra kurtulucaz bu sorundan, bu arada böyle bir telefon için 4 gün çok iyi bir süre sonuçta monitor gibi ekranı var.
  • Arkadaşlar bende K700i alıcam.bi sorum var.ben tel.i spot alıcam siz tel.in sürümünden ve o2 nin zararından soz ettiniz.bunun için telefonu acıp servis bilgilerinden bakmak gerekiyomuş.ben telefonu alırken telefonu acıp sürümüne bakmak istiyorum.ama satıcı buna izin vermezse nasıl bakıcam.yani telefonun sürüm bilgisi ve o2 olup olmadıgı tel.in dışında biyerde yazıyomu.bide telefonu actıgımızda o2 olup olmadıgını nasıl anlıyoruz.Teşekkürler.
  • magne söylemiştim o2 için tek çözüm firmware update tabi pil içinde ; ) Doubankta hallederler!
  • artik bu telefonu almak sart oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZZLuCK -- 10 Kasım 2004, 17:44:49 >
  • jackal abi ya zaten tel o2 ise gözüne batıyor her menüde o2 logosu war Görmemene imkan yok sen bilmediğine göre yok demektir!!!
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.