Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün aldım bt kulaklıklı kapmanya ile ben pc suite i kurdum sorunsuz benim tek sorunum bt kulaklıkla telefon arasında baglantı kuramadım lütfen yardım.........
  • Merhaba,

Nasıl kurdun PC suiteyi ya ?

İşletim sistemi falan ne ?
  • xp sp2 yüklü hiçbir sorun çıkmadı...
  • Merhaba,

Bilgisayarında bt cihazı var mı ?
  • merhaba bt cihaz veya data kablosu yok şimdilik sadece pc suite i kurdum pc de dursun diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

bende dün aldım bt kulaklıklı kapmanya ile ben pc suite i kurdum sorunsuz benim tek sorunum bt kulaklıkla telefon arasında baglantı kuramadım lütfen yardım.........

İyi de PC suite ile telefonla iletişim kuırmadıysan PC suite kurmuş sayılmazsın ki!..
    Blut yok kablo yok PC suite kurdum diyon

PC suite herkes de sorunlu
    Çalıştırana rastlamadım şu ana kadar

Mp3 için pc de blut varsa
    PC nin blut sihirbazını çalıştır.
    Mp3 üzerinme sağ tık yap gönder kısmında blut aygut seç
    Telefonda blut açmayı da unutma
    Orj mp3 ise direk sesler klasörüne atar ve sana sorar
    şimdi kullanmak ister misin diye
    kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 11 Kasım 2004, 18:28:36 >

• o zaman düzeltiyim sadece programı yükledim duruyor hiçbir işlem yapmadım şimdi oldu mu?
  • Merhaba,

Yani kesinlikle bt cihazı almak lazım bilgisayara ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtiske

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

bende dün aldım bt kulaklıklı kapmanya ile ben pc suite i kurdum sorunsuz benim tek sorunum bt kulaklıkla telefon arasında baglantı kuramadım lütfen yardım.........

İyi de PC suite ile telefonla iletişim kuırmadıysan PC suite kurmuş sayılmazsın ki!..
    Blut yok kablo yok PC suite kurdum diyon

PC suite herkes de sorunlu
    Çalıştırana rastlamadım şu ana kadar

Mp3 için pc de blut varsa
    PC nin blut sihirbazını çalıştır.
    Mp3 üzerinme sağ tık yap gönder kısmında blut aygut seç
    Telefonda blut açmayı da unutma
    Orj mp3 ise direk sesler klasörüne atar ve sana sorar
    şimdi kullanmak ister misin diye
    kolay gelsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_1326126/tm.htm

abi tamamdır pc suite

• yada MP3 ÜSTÜNE SAĞ TUŞLA TIKLA GÖNDER VAR ORADAN BLUETOOTH U SEÇ ZATEN SENİN AYGITI GÖRECEKTİR GÖNDERDE BİTSİN GİTSİN!
  • Evet o kadar basit
  • halletmişsindir umarım!
  • kesin halletmiştir
  • Ankaradayım. original k700i almayı dusunuyorum.Nereden alayım nereyi tavsiye edersiniz.
  • genpa ve ideefixe de şu an güzel kampanyalar var peşin fiyatına taksitle bluetooth kulaklık hediye falan, yeni alan arkadaşlar var yardımcı olurlar sana en sonra 680 mio civarındaydı taksitli bt kulaklıklı falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

genpa ve ideefixe de şu an güzel kampanyalar var peşin fiyatına taksitle bluetooth kulaklık hediye falan, yeni alan arkadaşlar var yardımcı olurlar sana en sonra 680 mio civarındaydı taksitli bt kulaklıklı falan

Güzel fiyat. Genpada 680 / 10 Taksit diye hatırlıyorum
  • evet kulaklıüı falanda var sakın kaçırma dostum
  • beyler genpa pek dayanıklı değil bilginize piyasada sorun yaratan tellerin yarısı genpa bence biraz teknosa derim biraz daha para ver gerçi salla ya genpa al genpa
  • benim versiyon R2A003 en son bu oldugundan bahsediliyor ancak benim sarjımda çok az gidiyor 2 günü geçmedi hiç 1. 1.5 gün normal medya merkezinde mp3 çalarken ses yüksekligi normal ama zil sesi yapınca 2 kat artıyo walla deneye oldumu yoksa çokmu geç kaldım tek sorun sarj vede radyoda ses biraz boguk gibi ekolayzır radyoya fayda etmiyor galiba birde mp3 çalarkende zil sesi yapıncada ara ara takılmalar oluyo sebep nedir iyi bayramlar...
  • gs li arkadaşım o dediğin ilk sürüm ya dilimde tüy bitti bi forumu takip et istersen!!!
    al first R2A, then R2L, and then R2T anladın mı güzelim sen takımını değiştir sana yaramıyo sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.