Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya begler bende bugunlerde bir tel alacam ama cok kararsizim. k700 mü yoksa 6230 mu diye bana yardımcı olursanız cok sevinirim. tesekkurler...? izzetfb42@hotmail.com
  • sx1 al dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Die4SaXo

gs li arkadaşım o dediğin ilk sürüm ya dilimde tüy bitti bi forumu takip et istersen!!!
    al first R2A, then R2L, and then R2T anladın mı güzelim sen takımını değiştir sana yaramıyo sanırım

pardon o zaman peki yeni versiyon nasıl yüklenir çokmu zor neler gerekli versiyon yüklemek için ve benim tlf garantili servis mi yükler kendimizde yükleyebilirmiyiz
  • servis yükler
  • acaba mp3 te arada olan takılmalar sarj problemi radyodaki bogukluk bu gibi ufak tefek sorunlar halledilmişmi yoksa sadece sarj problemimi halledilmiş bilgisi olan varmı?
  • yokk
  • daha önceki mesajımı aldın mı bilmiyorum ama ozan,bu telefonun pili bir günde bitiyor bende yeni pillerin fiyatları arasında uçurumlar var hangisini alacağımı şaşırdım,telefoncumdan aldığım telefonunun pilini dahi değiştirdim ama hala bir zorla belki iki gün gidiyor..
    bendeki telefon sizlerin de bahsettiği o2 telefonu açıkçası ne anlama geldiğini dahi çok bilmiyorum...tavsiyelerin için şimdiden teşekkürlerr
  • Hocam eger 1 günde bitiyorsa full konusman ve müzik dinlemen lazım..
    Bunları yapmıyorum diyorsan, demekki bataryada bir sorun var
    Servise götür en azından bir şok yaptır,, ücret almazlar sanırım ..

Bir de O2 Muhabbeti, teleofnlar SE den çıktıkran sonra bu tip sponsorlara gidiyorlar işe, olay bu , O2 bir ülkenin GSM Operatörü ve orada dagitiyordu bu operatör, ama kaçak olarka alınan yer orası oldugundan size de öyle O2 geliyor ..

Açılırken O2 amblemi varsa O2 dir ama bataryadan falan bir farkı olmaz o2 olmasının, sadece yazılımsal ..
  • k700i kullanan yada kullanmış olan arkadasar bana bir fikir verin telefonunuzdan memnunmusunz. cok kararsiz kaldim yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.yoksa telefon kotumu 6230 tavsiye edermisiniz onun yerine. millet fikir verin bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ribozom

k700i kullanan yada kullanmış olan arkadasar bana bir fikir verin telefonunuzdan memnunmusunz. cok kararsiz kaldim yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.yoksa telefon kotumu 6230 tavsiye edermisiniz onun yerine. millet fikir verin bana.

sormamış sayıyorum bu soruyu forumda onlarca kişi memnun olduğunu yazmış
  • aynen bende sormamış kabul ediyorum
  • Ben sormuş oldugunu kabul ediyorum ve bu 8 sayfa süren forumu tekrar okumanı istiyorum

Ama okuyacak zamanım yok dersen, buradaki herkes K700i den memnun
  • kızmayın bir suru para verecez bosa gidermi diye korkuyorum. birde ben aldımmı 4,5 sene kullanırım yani satmam hemen. onun icin iyi bisiy olsun istiyorum. ve size guvenerekwww.ideefixe.com dan sipariş veriyorum. en avantajlı fiyat orada cunku. 671.000.000 tl. alacak olanlara duyrulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ribozom

kızmayın bir suru para verecez bosa gidermi diye korkuyorum. birde ben aldımmı 4,5 sene kullanırım yani satmam hemen. onun icin iyi bisiy olsun istiyorum. ve size guvenerekwww.ideefixe.com dan sipariş veriyorum. en avantajlı fiyat orada cunku. 671.000.000 tl. alacak olanlara duyrulur.

uzun süre idare eder merak etme rahat rahat alabilirsin verdiğin süreden de fazla idare edebilir.
  • hadi kayırlı olsun. siparisi verdim ha. k700i geliyor. icinde cd si ve kulaklığı var birde 2 yıl garantisi var. valla cok kararsizdim ama bu sitede birden kararim belli oldu yani. artik benimde bir k700i telefonum var.
  • negative kardes ben bugun yani (16.11.2004) tarihinde netten bir k700i siparisi verdim. de bunun bt cihazını nerden ve nasil aliriz. yani nette satılırmı. satılmıyorsada seninkinin marka ve modelini verebilirsen tesekkur ederiz. avalla sırf senin ovgulerin sonucunda netten k700i aldım, az daha 6230 aliyordum. bu arada www.ideefixe.com adresinde 2 yıl garantili k700i 670 milyon peşin fiyatına 6 taksit.
  • Ben K700’ü tam iki aydır kullanıyorum. Almadan önce yabancı forumlarda bir ay dolaştım. Tüm yorumları ve reviewleri okudum ve almaya karar verdim. Tabii o zaman fiyatı daha yüksekti. Biraz pahalı geldi. Fakat telefon süper, hiç pişman olmadım. Bu fiyata rağmen hala almayıp da düşünenlere birazcık yardımcı olması için telefon hakkındaki izlenimlerimi yazıyorum. Bu arada benim telefonumun fw’i R2L.

-Ekranı bu telefonu almamdaki en önemli etkendi. Piyasadaki nokialar yanına bile yaklaşamaz. Parlaklık ve netlikte samsunglarla yarışır. Açık havada bile tüm renkler seçilebiliyor. Yalnız, biraz kolay çiziliyor. İki ayda üzerinde bir sürü çizik oldu, fakat ekran o kadar parlak ki, bu sorun oluşturmuyor. Yine de, yabancı forumlarda millet k700’ün kasasının nasıl değiştirileceğine takmış durumda.

-Menü sistemi harika ve hızlı. Sadece bazı resim klasörlerine girişte biraz gecikme oluyor. Menünün tüm görünümünü değiştirmek temalar sayesinde çok kolay. Nette binlerce k700 teması mevcut. Tabii binlerce full ekran oyun da. Telefonda gelen 3D tennis oyunu süper. Ayrıca SE’nin Theme Creator’unu bilgisayara indirip kendi temanı yapabiliyorsun.

-Bu telefonu alırken en çok tereddüt ettiğim nokta, forumlarda pil ömrü hakkında yazılanlardı. Ben de ilk 15 gün her gün şarj ettim. Fakat zamanla batarya kendini buldu. Şu anda 24 saat açık normal kullanımda (oyunu abartmazsam) 3 gün gidiyor. Sadece konuşmak için kullandığımda ise 5 gün gidiyor. Bence böyle bir telefona ve böyle bir ekrana göre çok iyi. Ayrıca SE’a bir mail atıp pil konusunu sormuştum. Bana bazı öneriler gönderdiler. İsteyen olursa, bu cevap mailini de yazarım.

-Megapiksellerle karşılaştırmadım ama, kamerası bana tatminkar geldi. Özellikle 640*480 ve gündüz çekildiğinde fotoğraflar bilgisayarda çok güzel çıkıyor. Sesli video kaydının kalitesi orta düzeyde. Ses kalitesi mükemmel. Mp3, radyo ve zil sesleri gerçekten çarpıcı.

-Hafıza kartı takılamaması telefonun yumuşak karnı. Fakat 41 mb, normal bir kullanıcı için devasa bir bellek. Benim gibi cep telefonundan mp3 dinlemek gibi derdi olmayanlar için fazla bile.

Kısaca, hem herbişeyi olsun, hem kaliteli olsun hem de telefona benzesin diyen varsa, bence hiç durmasın.

Son olarak, benim de bir sorum var. Bu telefonu yere düşüren var mı? Varsa ne olduğunu yazsın

• Arkadaşlar
    Ben K700 sahyibiyim.Bir sorunum var Pc den Bluetooth la telefona dosya v. göndermek almak istiyorum ancak Pc de Billionton marka B.Tooth var sadece onun programı telefonu görüyor,Sony nin Pc Suiti ve Synco programı tel algılamıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • gençler ben bu k700i ile bilgisayar arasindan nasil baglanti saglayacagim bana yardımcı olursanız tesekkurler. bt ile naisl saglarim bunun bt aleti varmi ayrica almam gereken. ha unutmayın benim makinem notebook deil masaüstü bilgisayarı :).
  • abi ya tabii ki bt aleti alman lazım 40 kağıtcık bi alet sonra zaten yükle ve keyfini sür!!!
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.