Carrefourda Erenköy de avea dükkanında 620 mil afişi vardı İst da olup ta k700i alacaklara olanlara duyrulur
evet arkadaslar.az once siparisimi verdim netten bluetooth kulaklı bir k700i sahibi sayılırım bende artık.bi aydır forum falan okuyodum gerci bu teli ben cok onceden takip ediodum ama yine de kararsızdım. hele bi gelsin de bide o zaman yazarım fikrimi.
Hayırlı olsun, sen de gözümüze girdin ..
Hadi bakalım hayırlısı!..
arkadaşlar bende k700i kullanıyorum ve buradaki arkadaşlara çokteşekkür ediyorum. Yorumlarınız beni yönlendirdive hiç pişma değilim.
Ancak sormak istediğim bir şey var. Sesli aramayı nasıl yapıyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: ribozom
negative kardes ben bugun yani (16.11.2004) tarihinde netten bir k700i siparisi verdim. de bunun bt cihazını nerden ve nasil aliriz. yani nette satılırmı. satılmıyorsada seninkinin marka ve modelini verebilirsen tesekkur ederiz. avalla sırf senin ovgulerin sonucunda netten k700i aldım, az daha 6230 aliyordum. bu arada www.ideefixe.com adresinde 2 yıl garantili k700i 670 milyon peşin fiyatına 6 taksit.
Hocam hayırlı olsun dediğim gibi
Bu pc ile aradaki baglantıyı sağlayacak Bluetooth adapteri yine netteki alışveriş sitelerinde bulabilirsin.. 10 mt, 50 mt, 100 mt diye ayrılıyor, herhangib birini fiyatına göre tercih et, hepsi aynıdır ve hepsi olur ..
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: ushuaia
arkadaşlar bende k700i kullanıyorum ve buradaki arkadaşlara çokteşekkür ediyorum. Yorumlarınız beni yönlendirdive hiç pişma değilim.
Ancak sormak istediğim bir şey var. Sesli aramayı nasıl yapıyoruz?
Ben de denemedim hiç sesli aramayı .. Aslını sorarsan çok gereksiz bir özellik bana göre Çünkü kendi sesini tanıtmak için çabalıyorsun, sonra milletin içinde bir yere giriyorsun ve adamın ismini söylüyorsun araması için telefonun, adamlar sana öyle bakıyor .. Bunları yapana kadar ben direk 2 tsla istedigimi arayabiliyorum hızlı aramayla, ne gerek var ..
arkadaşlar bende ne kadar gereksiz olsada sesli aramaya bir kaç isim kaydettim denemek için, fakat kısayol tuşunu bulamadım. hani basılı tutucan ismi söyle falan der ya onu bulamadım bi türlü. kulaklık takılıyken kulaklığın üzerindeki tuşu basılı tuttuğunuzda ismi söyleyin diyor.
sesli arama kalabalık bi ortamda acayip irenç bişey ortaya çıkarıyo sesli arama bencede çok gereksiz bi özellik görmemişin telefonu olmuş havası veriyo
bende hiç kullanmıyorum çok gereksiz buluyorum ve hassas olmaları çok sinir bozucu..
quote:
Orjinalden alıntı: vincentvega
Ben K700’ü tam iki aydır kullanıyorum. Almadan önce yabancı forumlarda bir ay dolaştım. Tüm yorumları ve reviewleri okudum ve almaya karar verdim. Tabii o zaman fiyatı daha yüksekti. Biraz pahalı geldi. Fakat telefon süper, hiç pişman olmadım. Bu fiyata rağmen hala almayıp da düşünenlere birazcık yardımcı olması için telefon hakkındaki izlenimlerimi yazıyorum. Bu arada benim telefonumun fw’i R2L.
-Ekranı bu telefonu almamdaki en önemli etkendi. Piyasadaki nokialar yanına bile yaklaşamaz. Parlaklık ve netlikte samsunglarla yarışır. Açık havada bile tüm renkler seçilebiliyor. Yalnız, biraz kolay çiziliyor. İki ayda üzerinde bir sürü çizik oldu, fakat ekran o kadar parlak ki, bu sorun oluşturmuyor. Yine de, yabancı forumlarda millet k700’ün kasasının nasıl değiştirileceğine takmış durumda.
-Menü sistemi harika ve hızlı. Sadece bazı resim klasörlerine girişte biraz gecikme oluyor. Menünün tüm görünümünü değiştirmek temalar sayesinde çok kolay. Nette binlerce k700 teması mevcut. Tabii binlerce full ekran oyun da. Telefonda gelen 3D tennis oyunu süper. Ayrıca SE’nin Theme Creator’unu bilgisayara indirip kendi temanı yapabiliyorsun.
-Bu telefonu alırken en çok tereddüt ettiğim nokta, forumlarda pil ömrü hakkında yazılanlardı. Ben de ilk 15 gün her gün şarj ettim. Fakat zamanla batarya kendini buldu. Şu anda 24 saat açık normal kullanımda (oyunu abartmazsam) 3 gün gidiyor. Sadece konuşmak için kullandığımda ise 5 gün gidiyor. Bence böyle bir telefona ve böyle bir ekrana göre çok iyi. Ayrıca SE’a bir mail atıp pil konusunu sormuştum. Bana bazı öneriler gönderdiler. İsteyen olursa, bu cevap mailini de yazarım.
-Megapiksellerle karşılaştırmadım ama, kamerası bana tatminkar geldi. Özellikle 640*480 ve gündüz çekildiğinde fotoğraflar bilgisayarda çok güzel çıkıyor. Sesli video kaydının kalitesi orta düzeyde. Ses kalitesi mükemmel. Mp3, radyo ve zil sesleri gerçekten çarpıcı.
-Hafıza kartı takılamaması telefonun yumuşak karnı. Fakat 41 mb, normal bir kullanıcı için devasa bir bellek. Benim gibi cep telefonundan mp3 dinlemek gibi derdi olmayanlar için fazla bile.
Kısaca, hem herbişeyi olsun, hem kaliteli olsun hem de telefona benzesin diyen varsa, bence hiç durmasın.
Son olarak, benim de bir sorum var. Bu telefonu yere düşüren var mı? Varsa ne olduğunu yazsın
allah korusun yere düşürmekmi kıyamam walla. bu arada megapixel kameralar ile karşılaştırmadım demişsin ben orta ışıklı bir ortamda 7610 ile karşılaştırdım k700 ün renkleri daha canlı 1280 çözünürlükte
Sesli Arama özelliğini kulaklıktan kullanmıştım. Enteresan bir durum var kardeşimin adını kendi sesimle kaydettim. Sesimi hemen tanıyor sorun yok yani iki saat ona kendimi tanıtmak için uğraşmıyorum. Gelelim enteresan duruma kardeşim telefona kendi adını söylediğinde telefon gene arama yapıyor (dikkat hafızadaki ses bana ait) Kardeş olduğumuz için seslerimiz benzeşebilir ama birimizinki bayan sesi birimizinki erkek. Nasıl oluyor anlamadım.
demekki ses tonuna falan duyarlı değil. başka bi açıklaması yok bunun
Beyler forumu takip edelim ya sesli arama ses açma tusuna basilarak yapiliyor bilginize!!!
- Kulaklık üzerindeki tuşa basılı tutarak - Telefon üzerindeki ses seviye tuşlarından her hangi birine basılı tutarak
sesli arama yapabilirsiniz. Ama asıl avantajı:
Dün hava çok soğuktu ve paltomu çekmiştim. Telefon da cebimde. Alırken verilen kulaklık setimi takmıştım. Profilde de telefonu sessize aldım. Radyo dinlerken önce arkadışımın sesli arama esnasında kaydettiğim adını kulaklıktan duydum, sonra yine kulaklıktan zil çalmaya başladı ve ben kimin aradığına bakmadan kulaklığın üzerindeki tek tuşla konuşmaya başladım. Etrafımdakilerin bana anormal bakışları da ilginç tabii.
Kulaklık setiyle yapılan ses kayıtlarını yine kulaklıktan söylemek lazım etkili bir kullanım için.
Kulaklık seti takılı değilken de kaydettiğiniz isim telefondan duyuluyor ve arkasından melodi çalmaya başlıyor. Hoş bir özellik.
Yoksa çabuk arama seçenekleri varken, telefonu ağzına tutup, o tonda isim saymak ve telefonun anlamasını beklemek...
.oO°Oo.
quote:
Orjinalden alıntı: Mesudum
- Kulaklık üzerindeki tuşa basılı tutarak - Telefon üzerindeki ses seviye tuşlarından her hangi birine basılı tutarak
sesli arama yapabilirsiniz. Ama asıl avantajı:
Dün hava çok soğuktu ve paltomu çekmiştim. Telefon da cebimde. Alırken verilen kulaklık setimi takmıştım. Profilde de telefonu sessize aldım. Radyo dinlerken önce arkadışımın sesli arama esnasında kaydettiğim adını kulaklıktan duydum, sonra yine kulaklıktan zil çalmaya başladı ve ben kimin aradığına bakmadan kulaklığın üzerindeki tek tuşla konuşmaya başladım. Etrafımdakilerin bana anormal bakışları da ilginç tabii.
Kulaklık setiyle yapılan ses kayıtlarını yine kulaklıktan söylemek lazım etkili bir kullanım için.
Kulaklık seti takılı değilken de kaydettiğiniz isim telefondan duyuluyor ve arkasından melodi çalmaya başlıyor. Hoş bir özellik.
Yoksa çabuk arama seçenekleri varken, telefonu ağzına tutup, o tonda isim saymak ve telefonun anlamasını beklemek...
.oO°Oo.
su ufak anektot bile bu telefonu aldirir insana
evet kesinlikle güzel bir enstantane olmuş, havalar soğusun bende yapıcam bunu
ooo rahatlık budur işte k700 budur işte
merhaba arkadaşlar. çok yakında ben de aranıza katılacağım. size birkaç sorum olacak 1)telefona yüklediğimiz mp3,video klipleri melodi olarak kullanabilirmiyiz? 2)41mb lık hafızaya ortalama kaç fotğraf(en yüksek kalitede) sığar? 3)yeni çıkan kampanyada telefonla bereber bluetooth kulaklık veriliyor.bunla mp3 veya radyo dinleyebilirmiyim? 4)video kaydı sınırsız mı yoksa sınırlama varmı? 5)talafona usb bluetooth la bilgisayardan rahat bir şekilde mp3,video,resim,fotoğraf atabilirmiyim ?veya telefondan bunları bilgisayara atabilirmiyim? 6)bilgisayardan atacağım video,resim vb. uzantısının ne olduğunun önemi varmı (jpg. gif. falan ) ?