Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Die4SaXo

ekran 178*220 ve 56k

65K olacaktı, yanlış belirtmişsin ..
    65536 renk
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodofThunder

magnetic teşekkür ederim

rica ederim dostum
  • kumanda olayı ile ilgilenen arkadaş varmıdır aceb?
  • nega pardon ya kusura bakma 65k adsl geçeceğimde aklım hep modem hızlarında
  • Akadaşlar sanırım haftasonuna kadar bende ailenize katılıcam,halen düşünmedeyim ama yorumları okudukça aklıma yatmaya başladı,ama ekran hiç olmazsa 6600 kadar olsaydı bari
  • Karşılaştırma referansın 6600 ise;
    Fazlası var eksiği yok...

.oO°Oo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocen

Akadaşlar sanırım haftasonuna kadar bende ailenize katılıcam,halen düşünmedeyim ama yorumları okudukça aklıma yatmaya başladı,ama ekran hiç olmazsa 6600 kadar olsaydı bari

ekran ve renkler 6600dan çok daha güzel cıvıl cıvıl
  • 2. k700i yide aldım sürümü R2L idi ve yeni sürüm olduğunu söyleyip duruyordum ama sonra diğer k700 götürdüm sürüm için ve yeni sürüm en son versiyonun k700i için R2AA olduğunu öğrendim bu saatlerde pil bitmesi lazımdı şu anda sadece çeyreği gitti ama tek kötü yanı bütün sorunlar çözülmüş olmasına rağmen R2L deki fotorafın sesi ses kapalı olunca çıkmıyor bunda onu unutmuşlar ama çok farkediyo kesdinlikle gidin doubankın orada bi han var arka kapının yanında gençhan diye orada intel telefon diye bir yer benden bahsedin arkadaş gelmiş k700 için foto sesi falan deyin o tavsiye etti 20 milyona indirir normalde 30 kağıt yeni sürüm için geldim derseniz sorun çözülecektir ama bilginize salı tekrar bağlantı kurup bu foto sesinin de çözmeye çalışacağım istyerseniz biraz daha sabredin sony ericsson ile bağlantıya geçtik çift koldan biginize... Saygılar!!!

• haberlerini bekliyoruz erkek kaça patladı bu versiyon çakma olayı ?
  • 20 gayme ve 30 dk bekleme hee unutmada ve 1 saat telefonu eski hale döndürme bütün veriler siliniyor da
  • oke eywallah saolasın dostum
  • telefonun sesi acıksa foto cekerken foto makinesi gibi ses cıkarıyo bunu kapatmanın yolu ne bi turlu bulamadım.ayrıca benim tel R2AA003 bu son surum mu?
  • ewt son surum o bendeki r2a40 mı ne o ilk versiyon rezalet ya
  • guyra çözüm var ama biraz zor elinle sesin çıktığı yeri kapayacaksın yada daha berbat bi sürüm olan R2L yükleteceksin!!!
  • baska cozumu yok mu cok salak bi ses bu yaa.Son surum olması guzel :)
  • arkadaslar bilgisayarla iletisimi nasıl saglıyorsunuz. yani bluetooth mu kullanıyorsunuz kablo mu veya sonyericssonun masaustu zifkasını mı?

hangisi daha hızlı artıları eksileri neler? hangisini tavsiye edersiniz.
  • abi ben negative diyosa dogrusur derim ama bide hafıza sabit olmasa..
  • Hafıza yetersiz bu büyük bir dezavantaj
  • dezavantaj olan nedir anlayamadım..hafıza kartı iyide yok diyede üzülecek bir durum değil yani..
  • ya arkadaslar bilgisayar baglantısı icin ne kullanıyor sunuz diyorum ? heeyyy
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.