Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tbii ki sx1 forever ama ben zaten bu mesajda k700 sx1 kıyaslaması yapmıyom.k700 hakkında bilgi alıyorum .yoksa sx1 forever!!
  • O zaman no problem ..

Herkes memnun teleofnundan ..
    Bu arada tekleme falan yok .
  • herkese merhaba;

ya telefonu o kadar cok övmüşsünizki bi k700 de ben aldım iyikide almışım süper bi alet
    telefonun versiyonunu nasıl ögreniyoz ve diger ince ayrıntılar nelerdir.daha tam olarak telefonun özelliklerini
    anlamış deyilimde...
  • versiyon icin:
    > * < < * < *
  • sx 1 in k700i den iyi mp3 çalmasına imkan yok arkadaşlar. burda bu konuyu açmaya hiç gerek yok. k700 ün mp3 ü 2 numara büyük gelir sx1 e
  • K700i hakkında

SE alelacele bi tlf çıkarmış anlayan yok.
    Neden derseniz Tlf tasarım aşamasındayken konulan kamera kapağı bile son anda çıkarılmış, neymiş efendim zil sesinin az çıkmasına neden oluyormuş. Ve bu şekilde kamera kapağını çıkarıp yerinide boş bırakarak piyasaya sürdüler. Daha önce aklınız neredeydi!!!!!. Nasıl bu şekilde millete satabiliyorsunuz!!!!!!. Hala eksikler içeren bu telefonu. Halkımızda tutturmuş süper bi Tlf.
    Neresi süper bir + sı yok. Arada kalmış alel acele çıkarılmış bir telefon.Sırf pazarı meşgul etmek boş bırakmamak için tasarımı dahi bitmemiş bi tlf u satıyorlar millete. Üzerindei yazılım bile kendine ait değil SE Z1010 modelinin yazılımını kırpıp K700i ye yüklemişler . Hala bizimkiler bas bas bağırıyor Süper bir tlf diye. Önce araştırın lütfen

Not : Resimde ki işaretli alan Kamera kapağı olarak tasarlanmıştı. Son anda vazgeçildi ama yerini olduğu gibi bıraktılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_tunc -- 7 Aralık 2004, 9:56:11 >

• kardeş sx1 k700 iden iyi mp3 çalıyor. zaten yapılan bir testde sx1 1. olmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gslisemih

kardeş sx1 k700 iden iyi mp3 çalıyor. zaten yapılan bir testde sx1 1. olmuştu

testi boşwer ben görmedim öyle bir test sen hiç org kulaklıklı bir k700 den mp3 dinledin mi ???? birçok discmanden kaliteli çalıyor sen önce bi dinle istersen kendi kulaklarınla duy dostum[:'(
  • magnetic arkadaşım arkadaşımda k700 var. tabii ki dinledim kulaklıktan :D ama sx1 de daha net ve bass geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gslisemih -- 1 Aralık 2004, 17:14:28 >
  • gslisemih diskmenden falan bahsetmemiş zaten. yapılan bir testten bahsetmiş.

ben ikisinde de mp3 dinledim. k700 ün sesi daha yüksek ama sx1 in ses kalitesi daha iyi. k700 e yüklenen 8 tane mp3 te cabası.

eski tartışmalar başlamasın yine, objektif olalım.
  • onu bunu birakinda t700 geliyo hem de eksiksiz bi tel. olarak:

• Selam Arkadaşlar;
    Benimde bir sorum olacak buradaki K700i hakındaki tüm sayfaları okudum ama şu meseleyi biraz açabilecek olan varmı? Bu cihaz gerçekten çok güzel görünüyor ama benim istediğim bir özelliğin bunda olduğunu bana söyleyebilrseniz bende gönül huzuru ile bu tlf almak istiyorum. Elimde N6600 ve P900 var ve her ikisinide aynı anda kullanıyorum full olarak ve bu aletlerin bt ile belleklerini taşıma diski olarak da kullanıyorum ör. bir -.xls dosyasını -.doc dosyasını yada -.pdf, -.dwg dosyasını işyerimdeki bilgisayarımdan bt ile telefona alıp evdeki bilgisayarıma rahatlıkla taşıyabiliyorum ve bu özellik birçok yerde çok işime yarıyor dosya transveri bu işlemi soyadı yabancı olan dosyalardada yapabiliyorum N6600 ve P900 buna izin veriyor. Acaba K700i yada S700 de bu işlemleri yapabilirmiyim? eğer yapabilen varsa ve burda cevaplarsa çok sevinirim. " Bende K700i almayı istiyorum " özellikle N6600 ın pil ömründen bıkkınlık geldi...
    Saygılar,

• Herkese selam arkadaslar ben foruma ancak dusebildim pek ama sanırım biraz gec kalmısım biraz geriden de olsa forumun butun sayfalarını teker teker okudum bundan sonra bende bildiklerimi paylasabilirim galiba en guzelide birseyler ogrenmek... 1.5 aydır kullanıyorum ve ben bu telefona asıgım galiba neyse sabah ilk isim firmware yukletmek olucak ihmale gelmezlerden biride K700i dir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZobeeN

Selam Arkadaşlar;
    Benimde bir sorum olacak buradaki K700i hakındaki tüm sayfaları okudum ama şu meseleyi biraz açabilecek olan varmı? Bu cihaz gerçekten çok güzel görünüyor ama benim istediğim bir özelliğin bunda olduğunu bana söyleyebilrseniz bende gönül huzuru ile bu tlf almak istiyorum. Elimde N6600 ve P900 var ve her ikisinide aynı anda kullanıyorum full olarak ve bu aletlerin bt ile belleklerini taşıma diski olarak da kullanıyorum ör. bir -.xls dosyasını -.doc dosyasını yada -.pdf, -.dwg dosyasını işyerimdeki bilgisayarımdan bt ile telefona alıp evdeki bilgisayarıma rahatlıkla taşıyabiliyorum ve bu özellik birçok yerde çok işime yarıyor dosya transveri bu işlemi soyadı yabancı olan dosyalardada yapabiliyorum N6600 ve P900 buna izin veriyor. Acaba K700i yada S700 de bu işlemleri yapabilirmiyim? eğer yapabilen varsa ve burda cevaplarsa çok sevinirim. " Bende K700i almayı istiyorum " özellikle N6600 ın pil ömründen bıkkınlık geldi...
    Saygılar,

sorunun cevabı : evet tabi 43 mb a kadar...

• quote:

Orjinalden alıntı: ZobeeN

Selam Arkadaşlar;
    Saygılar,

Bende aynı amaçla kullanabiliyorum, kullanılabiliyor merak etme ..

• Arkadaşlar K700i telefon için tema ve oyun yükleyebileceğimiz adres var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • ben t630 aldım ve şu anda daha 3. taksidi ödedim ve k700 için ölüyorum.daha tel'in taksidi dururken nasıl değiştireyim ben bu teli.ne yapsam
  • bana sat
  • Hala bu telefona para verenler varmı ya. İnanamıyorum .
  • Arkadaşlar K700i çabuk bitecek bir model. Ara bir model . Çok yakında SE K700i nin hafıza kartlı + geliştirilmiş versiyonunu piyasaya sürecek. Lütfen paranızı çöpe atmayın. YAZIK!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.