Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cengiz_tunc

Arkadaşlar K700i çabuk bitecek bir model. Ara bir model .
    Çok yakında SE K700i nin hafıza kartlı + geliştirilmiş versiyonunu piyasaya sürecek. Lütfen paranızı çöpe atmayın. YAZIK!!!!!

Eğer ihtiyacını karşılıyorsa neyi bekleyeceksin!.
    Ara ya da gerçek bir model olması neyi değiştirir?
    Beklentileri ve memnuniyeti karşılama derecesi önemlidir.
    TR müşterisi de bir hayli memnun
    Sürekli yeni modeller her sene çıkacaktır

O zaman sen ve aynı fikir de olanlar 15 sene bekleyin o zamanki teknolojide yapılan telefonları alın
    K700i ile kartlı modelinin fiyatı aynı mı olu sanki?
    Haa tabii sen dersin ki şimdi bekleyin fiyatı düşsün
    Yani ölme eşşeğim ölme sürekli beklemedesin
    Bu arada ihtiyacın var
    Bekleyen senin ihtiyacındır.
    Teknolojiyle yarışma ve yetişme lüksü kimse de yoktur
    onun için cebine ve ihtiyacına uygun olan bir alışveriş için beklersen o treni hiç yakalayamazsın
    Bugünki şartlarda ihtiyacını gidereceksin
    Beklemek demek zaman kaybı demektir.
    Her yerde zaten fazlasıyla bekle miyor muyuz!..
    Maddi ve ihtiyaç durumuna göre gerekeni yapacaksın
    Ama beklemeyi aklına getirmeyeceksin.

Çok iddialı bir laf etmişsin
    Ama resmen laf olsun diye sallamışsın
    Çöpe atmak demek ne demektir :
    Bu bana yaramaz at gitsin demektir.
    Yarım milyara bir cihaz alacaksın
    bütün özelliklerini kullanacaksın
    Bunun adı da paranın çöpe atılması öyle mi!.
    Senin bu mantıkla çöpe attığın bir eşyan var mı
    Varsa nedir ve neden çöpe attın?
    VAr mı bir örnek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Aralık 2004,13:11:45 >

• çok doğru, kesinlikle katılıyorum,
    "çok yakında, şu çıkacak, bu çıkacak" diye düşünürsek, teknolojik hiçbirşeyi satın almamamız lazım... çünkü hep yenisi çıkacaktır...

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: mtiske

quote:

Orjinalden alıntı: cengiz_tunc

Arkadaşlar K700i çabuk bitecek bir model. Ara bir model .
    Çok yakında SE K700i nin hafıza kartlı + geliştirilmiş versiyonunu piyasaya sürecek. Lütfen paranızı çöpe atmayın. YAZIK!!!!!

Eğer ihtiyacını karşılıyorsa neyi bekleyeceksin!.
    Ara ya da gerçek bir model olması neyi değiştirir?
    Beklentileri ve memnuniyeti karşılama derecesi önemlidir.
    TR müşterisi de bir hayli memnun
    Sürekli yeni modeller her sene çıkacaktır

O zaman sen ve aynı fikir de olanlar 15 sene bekleyin o zamanki teknolojide yapılan telefonları alın
    K700i ile kartlı modelinin fiyatı aynı mı olu sanki?
    Haa tabii sen dersin ki şimdi bekleyin fiyatı düşsün
    Yani ölme eşşeğim ölme sürekli beklemedesin
    Bu arada ihtiyacın var
    Bekleyen senin ihtiyacındır.
    Teknolojiyle yarışma ve yetişme lüksü kimse de yoktur
    onun için cebine ve ihtiyacına uygun olan bir alışveriş için beklersen o treni hiç yakalayamazsın
    Bugünki şartlarda ihtiyacını gidereceksin
    Beklemek demek zaman kaybı demektir.
    Her yerde zaten fazlasıyla bekle miyor muyuz!..
    Maddi ve ihtiyaç durumuna göre gerekeni yapacaksın
    Ama beklemeyi aklına getirmeyeceksin.

Çok iddialı bir laf etmişsin
    Ama resmen laf olsun diye sallamışsın
    Çöpe atmak demek ne demektir :
    Bu bana yaramaz at gitsin demektir.
    Yarım milyara bir cihaz alacaksın
    bütün özelliklerini kullanacaksın
    Bunun adı da paranın çöpe atılması öyle mi!.
    Senin bu mantıkla çöpe attığın bir eşyan var mı
    Varsa nedir ve neden çöpe attın?
    VAr mı bir örnek?

• Daha tasarım aşaması bile tamalanmadan alel acele çıkarılmış bir ürün. Yukarılarda bir yerde açıklamaya çalıştım. Üzerindeki yazılım bile 3G bir telefon olan Z1010 modelinin yazılımın kırpılmış hali , Kısacası SE gerçekten K700i nin çok üzerindeki bir model için çalışıyor, ancak bu arada piyasayı boş bırakmak ta istemiyor. Lütfen anlatmak istediğimi iyi anlayın. Bir kaç ay sonra birsürü ikinci el K700i olacak piyasada .
  • yahu ne kırpılmışından bahsediyosn kapalı kaynak kodu ile yazılmış, p900 işletim sistemi var sen bunu bilmiyorsun galiba, hem benim her işimi gördükten sonra isterse üzerinde 688 in sistemini kullansın.
  • Merhaba arkadaslar. K700i nin turkiye fiyati nedir, su anda t610 kullaniyorum ilk aldigimda bu telefona asiktim ama k700i yi gorunce ona asik oldum (cok sipsevdiyim) herneyse burda (azerbaycan) fiyati 325$ yani 480ytl yapiyor. ve t610 umu ne kadara alirlar.. bilgisi olan paylasirsa sevinirim...
  • k700 'de z1010 yazilim:

• nasıl yukleyecez bunu ya
  • sanırım o ekran goruntusu z1010 u bluetooth uzerinden gordugu ve z1010 un model bilgisini gosteren goruntudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Die4SaXo

guyra çözüm var ama biraz zor elinle sesin çıktığı yeri kapayacaksın yada daha berbat bi sürüm olan R2L yükleteceksin!!!

ya arkadas en iyi versiyon hangisi ve en son version hangisi... ben hepden karıstırdım
  • selam millet.versiyonum r2aa mıydı neydi yani en son. fakat ben mp3 den yeteri kadar ses alamıyorum.tel orginal kulaklık da oyle.bazı mp3 ler ii bazıları kısık hemde baya bi kısık cıkıo sesi.
    hmm birde bi kac kere yazdım gene yazıcam.bilgisayarla baglantıyı nasıl kuruyorsunuz die.bi kisi cevap yazdı.
    ama k700u olmayıpda atıp tutan yok ara mode yok kırpılmıs dien birine cevap yazıyorsunuz.bırakın kendi kendine konussun.biz k700 u olanlar kendi aramızda k700u tartısalım.
    bluetooth aleti alınca ortalama bi sarkı 3.5 mb kac dk da gidio. orginal data kablosu yada deck kullanan varmı onun hızı ne kadar?
  • arkadaşlar ben de malum potansiyel k700alıcısıyım
    kamerası 1.3megapiksellik mesala s65e göre nasıl ve
    video kaydını aynı çözünürlükte mi yapıo¿
    yani çözünürlük seçenekleri nelerdir¿
    saolun
  • www.sonyericsson.com/developer

gir abicim, arkasından bak, ne istiyorsan gör. İstersen de programını yaz.

Ondan sonra deneyimlerle ilgili sorunlarını burada bizimle paylaş.

.oO°Oo.
  • him iyi telefona benziyor.
  • Arkadaslar, gecenlerde bende hepsiburada.com'dan bi k700i aldim, telefonun ozellikleri cok guzel, ilk gun 40 MB'sini doldurdum, video, muzik vs. Video kalitesi ve muzik calma kalitesi cok iyi, eksik gordugum taraflari yok degil, mesela ngage'in oynatabildigi blz uzantili oyunlari neden bu telefonda oynayamiyorum? Bellegi neden arttirilamiyor? Bunun disinda, ekrani genis ve tus kullanimi cok iyi, kisayol tuslari iyi, fakat bir ara telefon dondu kaldi, yani ekranin goruntusu gitti, sadece isiklari yaniyordu, sonra kapatip acinca duzeldi!! Telefonu sifir aldim ama boyle birsey yapmasi kotu, dun aksamda sanirim bellek dolu oldugu icin bir ara yavasladi, ama kapatip acilinca duzeliyor :) Sorularimin cevabini nerede bulabilirim?
  • Ayni sorun bende de oldu, neden oluyor bu abi? Yaziliminda bug filan mi var? Bu telefonlar icin firmware update dagitiliyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: mtiske

quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

gif te destekliyor arkadaşlar, 5 mb kaldı hiç video nası çekmiyor mistake bende çekiyor dostum hafıza bitene kadar.

Pardon Düzeltiyorum
    2 gün önce çekmemişti sebebini bilmiyorum
    Bugün tekrar denedim.
    Bu defa kayıta başladı.
    İlginçtir.

Ayrıca Dün akşam kişiler için ses kayıt ayarlarını kurcalarken telefon kendiliğinden kapandı
    Ekran bembeyaz oldu ve dondu
    Sonra 10 sn sonra falan geri geldi (on düğmesine basmadım )
    Yeni açılıyormuş gibi şebeke aradı, kişileri yükledi
    tekrar ses kayıt ayarlarıma döndüm
    Sebebini bilmiyorum

• Telefonlarin ozelliklerini gosteren bazi kodlar var, k700i icinde butur kodlar var mi? Tomb Raider'in nGage'deki surumunu k700i' icin uyarladilar mi? Internetten bikactane tomb raider indirdim ama klasik atari oyunlarina benziyordu, nGage'deki oyun gercekten cok iyi, onu telefonumda oynayamazmiyim? Formati blz, bu farmat ne anlama geliyor, yani jar gibi sikistirilmis sinif kutuphanesimi yoksa telefonlarin execute edebildigi bir dosyami?
  • Ngage oyunlarını K700i de yada herhangi bir Sony Ericsson telefonda oynayamazsınız ..

Sadece symbianlı Nokialarda oynanır.
  • yeni topic açmıştım ama, yardımcı olabilen çıkmadı...
    bu topic devamlı üstlerde olduğundan bir de buraya yazayım dedim..

k700'de bt, ir, ve kablo bağlantılarında hız nasıldır... notebook'dan ir ile 3mb'lık bir dosyayı yaklaşık 8-10 dakikada telefona aktarabildim.. normal midir bu hız?

Bir de şöyle bir konu var arkadaşlar...

Bu arkadaş şarza hiç doymuyor... (K700'den bahsediyorum)
    Saatlerce şarzda kalmasına rağmen ekrandan "Şarz Oluyor" yazısı hiç gitmiyor... Nasıl oluyo da oluyo, bilen var mı...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahmeran -- 4 Aralık 2004, 16:24:38 >
  • Merhaba arkadaslar, gecen gun de sormustum ama yanıt alamadım; basit 2 sorum var:

-K700 lerde tuş kilidini devreye sokmak ve kaldırmak için hangi tuş kombinasyonu kullanılıyor?

-K700 rehberinde "toplam 500 tlf no" luk mu yer var yoksa "3-4 tlf luk 500 contact" mı ?

Tesekkurler ilginize............
  • masaüstündeyken, *'a bas sonra ekranın altında, sağdaki tuşa...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.