Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Released by Orange UK (first appeared around 25/10/04)
    - Phonebook quicksearch facility
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Yeni fw: R2Y005 !!

- Released by Orange UK (first appeared around 25/10/04)
    - Phonebook quicksearch facility

bu ne şimdi 4. yazılım mı çıktı. daha 3. yü yüklemeden bu ne hız.
    yükleten var mı?
  • Nereden bulabiliriz bu yazılımları?
  • kadiköyde 560 milyon garantili ve 0 bence bu daha iyi =)) ya arkadaslar benim anlamadigim wersiyon yükseltince ne deisio ne yarari var ve mecburiyeti nedir???? herkez FW yükseltmekten version yüksetlmekten bahsedior ama çözemedim hala ne ise yaradigini mevcut versiyonda kalsa ne oluyor tel patliomu noluo bozulomu???? killandim bu muhabbete plz biri açiklasin sunuda muhabbete fransiz kalmayalim wersiyon yükseltmenin ne oldugunu biliyorum fakat bu güne kadar kullandigim hicbir telde (6600-3510i-3410-siemens ericsson) versiyon yükseltme ihtiyaci hissetmedim k700ide neden bu ihtiyac hissediliyor bunu açiklarsaniz çok memnun olurum
  • sarj daha uzun sure gidiyor
  • En son yazılımı nereden bulabiliriz.
    Yada bulacağımız bir yer yok mu?
  • slm arkadaşlaryeni yükleme yapabilecxeim site adresi yazarmısınız
  • ARKADAŞLAR BENDE YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE EN SONUNDA BU TELEFONA SHİP OLDUM FAKAT TEMA YAZILIM HANGİ SİTEDEN YÜKLENİR BİLMİYORUM + BENCE BİR ÇOK TELEFONA GÖRE ÇOK BAŞARILI BİR TELEFON ÖZELLİKLE NOKİA YA GÖRE....
  • bende inşallah yarın yani 10/12/2004 cuma katılacağım.hah hah yaşasın ne zamandan beri istiyordum nihayet ikinci el buldum.anlaştık.her şey tamam yarın geliyor telefonum.yaşasın
  • Arkadaşlar bir şey sorucam k700i lerde radyonun ses yüksekliği ne durumda.
    Nokiadaki gibi az mı?
    Kulaklığım orjinal kulaklığım gelmediği için henüz deneyemeim. yan sanayi tekli bir kulaklıkla baktım ses acayip kısık ve kalitesiz.
  • Burada bulabilirsiniz belki ama DSS-20 veya DSS-25 baglantisi istiyor!

http://www.sonyericsson.com/updateservice/K700/frameset.htm
  • Bence ses seviyesi bayaa iyi ama tabi kulağında gümbür gümbür bişi istiyosan araya anfi gibi bişi takabilirsin..

Bu arada blutottan mesaj nasıl gönderiliyo özel bi programı mı var çoğu tele baktım mesaj yazıdıktan sonra bluottan gönderme seçeneği yok.. yau bum illlet birbirine nası mesaj gönderiyo BT den çözemedim
  • amfi mi nasıl olacak o öyle bi imkan yok be güzelim çıkışı uymuyo
  • bt den mesaj da ajanda da notlardan gönderiliyor önce kaydet sonra yolla!!!
    Saygılar!!!
  • Aslında saat piliyle çalışan (pile bile gerek yok gücü direk telin bataryadan alır) küçük bi amfi konularbilir tam kulakluğın takıldığı yere onada kulaklığı takarsın ama yapmıyolarki hıyarlar verin bana imkan yapayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 9 Aralık 2004, 11:45:12 >
  • Arkadaslar, telefonunuzun firmware surumunu ogrenmek icin

[joystick right] [star] [joystick left] [joystick left] [star] [joystick left] [star]

yonergesini uygulamak gerekiyormus. Peki firmware update telefonun Turkce destegini siler mi?
  • Bende K700İ yi alalı 2 hafta oldu çok beğendim ama benim sorunum cihaz kodunu nasıl olduysa değşmisiz şimdi ise onun şifreyi sıfırlamak için öaster kodu varmı yani servislik şifresi varmı bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim..saygılar
  • Ya arkadaşlar k700 de gerçekten blutott kulaklık la radyo ve mp3 dinlemek mümkünmü eer münmkünse nasıl anlatabilirlermi acaba
  • türkçe desteğini silmiyor aksine desteğinde versiyonunu update diyor!

Ayrıca bildiğim kadarıyla bt kulaklık ile radyo dinlenimiyor....
  • Bende dinlenmez diye biliyodum ama forumda biri yazmış dinleniyor diye bi ara gözüme çarptı daha bulamadım o adamı
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.