Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar k700i nin kamera olayını ben anlayamadım telefonun içinden çıkan bi kağıdın üstünde k700i nin ekranı gösterilmiş bu ekranın sağ üst köşesinde bi sayı ve 640 yazıyo ayrıca zoom yapabileceğimize dair büyüteç işareti gösteriliyo ama k700i yi elimize aldığımızda 640 ta zoom yapamıyoruz en düşük çözünürlük olan 160 ta 4x zoom yapabiliyoruz ve ekran biraz cızırtılı gösteriyo.video çekerkende telefonu hiç oynatmadan yavaş yavaş çektim video yu çekerken süper gösteriyo ama video yu izlerken hep kare kare oluyo ne çektiğimi bile anlayamıyorum.bu dediklerimi bi yakınımın yeni aldığı k700i de denedim neden böyle kafam karıştı acaba versiyondanmı diye düşündüm ama telefon daha alınalı 2 hafta falan oluyo ben bundan 2 ay öncesine kadar k700i yi çok almak istiyodum ama bunlar beni soğuttu bide yeni bi versiyonla k700i nin hafızası 64 mb a çıkarılır mı acaba.üzgünüm biraz uzun oldu ama bu telefonu bu kadar almak isterken bunları gördüm soğudum yaaa

• Bi kere optik zoom olmadıktan sonra digital zoomun hiçbir anlamı yok ne kadar yakınlaştırırsa yakınlaştırsın çünkü resmi bozuyo.. video kaydı fazla sallarsan kareler gittikçe artıyo sabit tutarsan pek fazla karelenme olmuyo karelerin sebebide zaten sıkıştırmadan dolayı hem kaliteli kaydedecek hemde az yer kaplayacak diye yapmışlar ama gene karelenme oluyo ama dier telefonlara göre video kaydı bence güzel tabi hepsine bakmadın en iyisi hangisi bilmiom ama alabilirsin yani teli memnun kalırsın yani er çok paran varsa nokianın 6630 unu al vide kaydı 352 x 288 olmalı büyük ihtimalle eğer değilse boşver..
  • ya arkadaslar bu sony ericsson sade gp destekli doslarımı oynatıyo sadece eger varsa bilen bi solesin bi zahmet....
  • yok ama wapsitem.com girersen başka dosyalarda görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cemizower

Bi kere optik zoom olmadıktan sonra digital zoomun hiçbir anlamı yok ne kadar yakınlaştırırsa yakınlaştırsın çünkü resmi bozuyo.. video kaydı fazla sallarsan kareler gittikçe artıyo sabit tutarsan pek fazla karelenme olmuyo karelerin sebebide zaten sıkıştırmadan dolayı hem kaliteli kaydedecek hemde az yer kaplayacak diye yapmışlar ama gene karelenme oluyo ama dier telefonlara göre video kaydı bence güzel tabi hepsine bakmadın en iyisi hangisi bilmiom ama alabilirsin yani teli memnun kalırsın yani er çok paran varsa nokianın 6630 unu al vide kaydı 352 x 288 olmalı büyük ihtimalle eğer değilse boşver..

Cevapların için sağol K700i nin hafızası yeni bi versiyonla yükseltilir mi yani 64 mb a falan.onu da biliyosan cevapla.arkadaşlar bu forumda okumuştum K700 i nin alt tarafındaki quick share yazısı zamanla düşüyomuş bu hangi şartlarda oluyo acaba.yani böyle bir sıkıntıyı herkes yaşıyo mu

• quote:

Orjinalden alıntı: _jackal_

quote:

Orjinalden alıntı: Cemizower

Bi kere optik zoom olmadıktan sonra digital zoomun hiçbir anlamı yok ne kadar yakınlaştırırsa yakınlaştırsın çünkü resmi bozuyo.. video kaydı fazla sallarsan kareler gittikçe artıyo sabit tutarsan pek fazla karelenme olmuyo karelerin sebebide zaten sıkıştırmadan dolayı hem kaliteli kaydedecek hemde az yer kaplayacak diye yapmışlar ama gene karelenme oluyo ama dier telefonlara göre video kaydı bence güzel tabi hepsine bakmadın en iyisi hangisi bilmiom ama alabilirsin yani teli memnun kalırsın yani er çok paran varsa nokianın 6630 unu al vide kaydı 352 x 288 olmalı büyük ihtimalle eğer değilse boşver..

Cevapların için sağol K700i nin hafızası yeni bi versiyonla yükseltilir mi yani 64 mb a falan.onu da biliyosan cevapla.arkadaşlar bu forumda okumuştum K700 i nin alt tarafındaki quick share yazısı zamanla düşüyomuş bu hangi şartlarda oluyo acaba.yani böyle bir sıkıntıyı herkes yaşıyo mu

Bi sorum daha var K700i de cektiğimiz fotoğrafların galerisine şifre koyabiliyo muyuz?

• Benim K700İ telefon ile pc ile bağlantı kurabilmem için birde blueatoot aldım blueatoot u kurarken zorlandım sonradan olayı çözdüm ama benim telefonda bir aksaklık yaptım düşüncesiyle telefunu fabrika ayarlarına dönüştürdüm.Tabi bu dönüşümden sonra yüklü olan temalar , oyunlar , müzikler gibi hepsi aynen uçtu.Bu telefonun türkçe yeni yazılımını nereden bulabilrim bulduğum yazılımı blueatoot ile yükleyebilirmiyim veya hangi bağlantıyla yükleyebilirim.Yardımlarınız için şimdiden tşkler.Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operator -- 10 Aralık 2004, 18:32:05 >
  • versiyonla hafıza yükseltilmesi imkansız gibi bişi ama sim kartı taktığınız yerin biraz yukarsında metal bi yüzey var onun altında hafıza bölümü varmış belki ilerde elektronik bi müdahale ile keşke oraya bişiler yapabilsek ama zaten k700 ün mmc kart takılanı çıkacakmış diye duydum yani yapmazlar öle bişi nede olsa bu geçiş telefonu zamanla gelişeceğe benziyor. ama baştan böle birşey yapmamaları çok ayıp bişi yani ben resmen kınıyorum. lan okadar bilginiz aletiniz edevatınız var niye arttırabilir hafıza koymuyonuz lan... işte bu dünya çıkar dünyası olduğu için hiçbirşeyin en güzelini yapmıyolar.. bu tel de hafıza sorunu olmasa ve MP kamera olsa alsana süper bi alet bütün bunlar tüketici üzerinde oynanan oyunlardan ibaret amaç burda her devirde para kazanmak değilmi? teknoloji sürekli gelişiyor diye bişi de yok zaten gelişmiş gelişeceği kadar herşeyi insanlara göstermiyolar... bide fotoraf gelerisine şifre koyma gibi bişi yok zannedersem (kız arkadışının çektiğin fotoğrafları saklıyosan ve her önüne gelen telini karıştırıyorsa tabi iyi bişi bu şifre işi) ama olmasını çok isterdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 10 Aralık 2004, 18:39:33 >

• Orjinalden alıntı: Cemizower

versiyonla hafıza yükseltilmesi imkansız gibi bişi ama sim kartı taktığınız yerin biraz yukarsında metal bi yüzey var onun altında hafıza bölümü varmış belki ilerde elektronik bi müdahale ile keşke oraya bişiler yapabilsek ama zaten k700 ün mmc kart takılanı çıkacakmış diye duydum yani yapmazlar öle bişi nede olsa bu geçiş telefonu zamanla gelişeceğe benziyor. ama baştan böle birşey yapmamaları çok ayıp bişi yani ben resmen kınıyorum. lan okadar bilginiz aletiniz edevatınız var niye arttırabilir hafıza koymuyonuz lan... işte bu dünya çıkar dünyası olduğu için hiçbirşeyin en güzelini yapmıyolar.. bu tel de hafıza sorunu olmasa ve MP kamera olsa alsana süper bi alet bütün bunlar tüketici üzerinde oynanan oyunlardan ibaret amaç burda her devirde para kazanmak değilmi? teknoloji sürekli gelişiyor diye bişi de yok zaten gelişmiş gelişeceği kadar herşeyi insanlara göstermiyolar... bide fotoraf gelerisine şifre koyma gibi bişi yok zannedersem (kız arkadışının çektiğin fotoğrafları saklıyosan ve her önüne gelen telini karıştırıyorsa tabi iyi bişi bu şifre işi) ama olmasını çok isterdim...

Cevpaların için sağolGerçektende adamlar K700i ye hafıza kartı koymalılarmış ama seninde dediğin gibi ilerde inşallah bi elektronik müdahale olur.Şimdi napıcam bilmiyorum alsam mı almasam mı

• valla ben de yeni aldım memnunum yani pişma deilim senin aradığın özellikler ve fiyat nedirki???
  • arkadaslar k700im bazı wavları calıyo bazıların calmıyo neden ... bide k700i oyun sitesi alabilirmiyim ,içeriği geniş olsun
  • yen i versiyon çıkmış k700i nin r2aa değil ondanda yeni 18 tane bug çözülmüş netten uptade edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PolatA

yen i versiyon çıkmış k700i nin r2aa değil ondanda yeni 18 tane bug çözülmüş netten uptade edin

yeni versyonu pcden bt ile kurabilirmiyiz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 10 Aralık 2004, 19:45:44 >
  • mümkün deil çünkü btyide kapsıyo güncelleme o yüzden olmuyo kablo ilede olmuyo sadece desk stand oda telefonun o2 deilse...
  • tlf garantili ama kendim yapmak istiyodum elimizdeki şartlarla mümkün degil verelim servise en mantıklısı saolasın...
  • servise gelmemiştir buyuk ihtimal R2AE033 bu yeni versiyon daha 8 aralıkta çıktı bizim servislerde zor
  • birader o k500 için olan k700de başka imiş ismi yazmıyo
  • www.freewebs.com/alicantumay
  • ARKADA^LAR K7000 Y0 YAKLA^IK bir ay önce ald1m al1r almaz t630umu satt1m tüm nokia kullan1c1lar1 6601n teknoloji harikas1 olduunu idda etti fakat k700i art1lar1n1 ben sayarken saf saf yüzüme bakt1lar formuda yeni ke_fettim sevgili çavu_ oyunlar1 _imdi indirdim az sonra kurucam saol
  • Ya arkdşlarar benim anlamadığım birşey var.. şimdi Nokai 6600 symbian mı oluyor ona baktığımda binlerce program yüklenebiliyor ve çoğu şey yapılabiliyor ama k700 e sadece java uygulamaları yükleniyor ve de geniş kapsamlı java uygulamaları bulamadım internette bulduklarımda pek fazla güzel deil bende k700 kullanıyom çokta memnunum ama 6600 uygulamalarda dahamı iyi..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.