Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cengiz_tunc dostum sen nerden biliorsun bu bilgiyi resimde göstermekte olduğun boşluk hoparlörün olduğu yer hangi kamera kapağından bahsediorsun yazdıklarından hiçbirşey anlamadığım gibi bu iddaları neye dayanarak yazdığınıda anlamış değilim mümkünse ispat edebilirmisin yada iddalarını doğrulayan kaynağı ver bizde bir inceleyelim henüz almadım ben k700i bu cuma alacam kısmet olursa ispatla bende vazgeçeyim almaktan senin deyişinle paramı çöpe atmiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodofThunder -- 6 Aralık 2004, 1:03:03 >
  • Negative dostum ben n6600 kullanıodum şimdi sana güvenerek k700i ye geçiş yapıyorum sallenle msn de konuşurken k700i aldım dediğinde çok laf etmiştim ama senin burdaki yazını okuduktan sonra aklımı çeldin valla sonunda bende katılacam k700i ailesine fakat ben 6600 da ençok agilemessengeri kullanıodum bu k700i de de böyle bir program varmı ?? k700iden msn ıcq ya bağlanabilirmiyim yani? cevap ewetse bana bi adres verirsen çok minnettar olurum şimdiden teşekkürler
  • @sahmeran :
    http://forum.donanimhaber.com/m_1452662/tm.htm

Burada hız konusunu açıkladım, net olarak ..

Diğer konun ise, şarj bittikten sonra şarj oluyor ayzısı gitmesi lazım.
    Donanımsal bir sorun olabilir, dikkat et .
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodofThunder

cengiz_tunc dostum sen nerden biliorsun bu bilgiyi resimde göstermekte olduğun boşluk hoparlörün olduğu yer hangi kamera kapağından bahsediorsun yazdıklarından hiçbirşey anlamadığım gibi bu iddaları neye dayanarak yazdığınıda anlamış değilim mümkünse ispat edebilirmisin yada iddalarını doğrulayan kaynağı ver bizde bir inceleyelim henüz almadım ben k700i bu cuma alacam kısmet olursa ispatla bende vazgeçeyim almaktan senin deyişinle paramı çöpe atmiim

Sen bakma ona..

Şu an telefon bu durumda ve mükemmel bir cihaz mı evet ?
    Olay bitmiştir..

• quote:

Orjinalden alıntı: Laluba

Merhaba arkadaslar, gecen gun de sormustum ama yanıt alamadım; basit 2 sorum var:

-K700 lerde tuş kilidini devreye sokmak ve kaldırmak için hangi tuş kombinasyonu kullanılıyor?

-K700 rehberinde "toplam 500 tlf no" luk mu yer var yoksa "3-4 tlf luk 500 contact" mı ?

Tesekkurler ilginize............

- Yıldız Tuşu + Sağ üst menü tuşu ..

-500 isim kaydetme durumun var, bu 500 isim içine istersen herbirinin tüm ev, iş , cep, firma bilgilerini gir,
    onlar 500 olan giriş hafızasını etkilemez.
    Farklı 500 isim kaydedilebilir, oke ?
  • bi de kart yuvası olsaydı...ahhh ahhh!!!!
  • beyler kısa bi aradan sonra yine döndüm forrumuma hemde adsl farkıyla sorusu olan war mı k700 hakkında ???
  • Arkadaşlar K700İ'yi 1 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Forumu yeni keşfettim. Şöyle hızlı bir göz attım. Çok şey öğrendim sayenizde. Ancak bir sorum var. Cevap bulabilirsem sevinirim. Telefonla kaydettiğm filmleri pc'ye attıktan sonra izleyemiyorum. Filmleri pc'de izlememi sağlayacak bir program mevcutmu acaba? Media player bir işe yaramıyor.
  • k700i tavsiye ederim....
  • beyler bu teknolojinin sonu gelmez.Şimdiki teknolojiye uygun güzel ve fiyatı uygun olsun diyorsanız K700i mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergergun

Arkadaşlar K700İ'yi 1 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Forumu yeni keşfettim. Şöyle hızlı bir göz attım. Çok şey öğrendim sayenizde. Ancak bir sorum var. Cevap bulabilirsem sevinirim. Telefonla kaydettiğm filmleri pc'ye attıktan sonra izleyemiyorum. Filmleri pc'de izlememi sağlayacak bir program mevcutmu acaba? Media player bir işe yaramıyor.

Real One Player..

www.download.com ' dan temin edebilirsin..

• evet çıkıyor, the original...
  • az önce yukarıda okudum..bende de şarj oluyor yazısı gitmiyor..sadece tamamen dolduğunda şarj olduğunu anlıyorum..ama problem yok şu ana kadar..şarj başlarda çok çabuk bitiyordu ama eskisine göre şimdi çok iyi..
  • bu arada bazıları çok iyi biliyor k700 ü..yok şöyle yok böyle..ben gayet memnunum..millette eleştirmekten bıkmadı..sonuçta tabii kii daha iyisi çıkacak ama beklemekte nereye kadar?sonuçta bu teknoloji durmayacak..
  • Arkadaslar, hepsiburada.com'dan aldigim K700i'yi geri gonderip yenisiyle degistirilmesi talebinde bulunmak zorunda kaldim, ekranin sol ust caprazinda kirmizi renkte yanyana birkac noktacik oldugunu fark ettim, bir numarayi aramaya calisirken telefon kilitlendi, pilini cikartana kadar duzelmedi, birkeresinde ekran bembeyaz olup kaldi, birkackez de bluetooth ozelligini acinca kendiliginden kapandi! Telefon elime ulasali bir hafta olmustu, yenisiyle degistirmelerini umuyorum, telefondan bende cok memnundum, fakat dun bir sorunum daha oldu, temalarim klasorune tema kopyalamaya calisirken daha onceden kayitli bir temayla cakisan bir dosyayi eski dosyanin uzerine yazdim ve eski dosyanin isminin sonuna _(14) gibi birsey eklendi ve dosyayi silemedim, adini degistiremedim. Telefonu dun gonderdim, artik yenisinimi gonderirler yoksa bunda sorun yok diyip gerimi gonderirler bilmiyorum. Ozellikle ekrandaki o birkac kirmizi nokta ilk basta dikkat cekmesede zamanla goze batmaya basliyordu :(

Neyse, bekleyecez ve gorecez bakalim..

• Ericsson un problemli ve kalitesiz telefon deneyimi + Sony nin pahalı fiyatı = K700i

Yeni alacak arkadaşlar K700i den uzak durun. Bu telefon problemli.Yukarılardada açıkladım . Alelacele çıkarılmış bir ürün.

Sorunlarla dolu.
  • Ben K700i kotu bir telefon demiyorum, daha once Nokia 6230 aldim, ondada bluetooth ile ilgili problemler cikti ve telefonun kullanimi cok basit, arabirimi cok basit, K700i ise cok kullanisli bir telefon, kaliteli fotograf cekiyor, kaliteli ses caliyor ve ekran kalitesi cok iyi. Telefonu geri gonderdigime cok uzuldum ama yenisini gondereceklerini dusunuyorum. Bu sorunlar telefonun kotu oldugunu degil benim sanssiz oldugumun gostergesi, telefon cok iyi!!!
  • Negative® sayesinde k700i sahibi olanlar kervanına bende katıldım....
    şimdi telefonun ayrıntılarını sizden ögrenmeye geldi.... ve güzel görüntü ve müzikleri yükleyebileceğim siteeler...
    herkese ii günler dilerim..
  • Bende dün aldım. Usb bluetooth aparatı alınca tam olarak katılmış olucam kervana...
  • bende cumartesi in_allah kat1lacam kervana sabirsizlikle kuduruyorum olduum yerde artik rüyalarima girmeye basladi =))))
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.