Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de sıkılırım da bakma, şu an için P900 dahil üstüne telefon tanımıyorum ..
  • ben tanıyorum p910i
  • yaw bbu blaclist ne olaki
  • önceden listeye eklediğin kişiler dışında seni arayamıyorlar yada tam tersi olarak düşün
    güzel bişey yani istemediğin kişiler ile görüşmüyorsun ....
    güzel bişey benim R520m de de var ama ilkel bişey...
  • Sallen nega doğru söylüyor sen parayı buldun galiba k700iden şaşma
  • aga para varda acıyorum
  • zaten şu an s700 yada k700 ikisini tek geçerim
  • Benimde telefonumda o2 sorunu vardı. Telefonu doğubanktan almıştım. Bu cumartesi aldığım yere götürdüm. Beni teknik servislerine götürdü. Teknik servise o2 den kurtulmak istediğimi söyledim. Hemen tamam dedi. Sonra telefonun yazılım güncellemesini de yaptı. Şimdi o2 den eser kalmadı telde. Telefonda elimizde kalmadı, hazarsız, sorun yok.
  • ya demek bu kadar kolay ?? nerden almıştın teli senin nereye götürdü para verdinmi ? anlatsana yahu şu an versiyonun ne ? versiyonuda güncelledimi adamlar. bende o2 den kurtulmak istiyorum kurtulmuşken versiyonuda güncelleyelim bari
  • Hayır para vermedim çünkü telefonu alalı daha 1 hafta oldu. Aldığım yer bana 1 aylık süre tanımıştı. Hani kartın arkasına tarih yazıp veriyorlar. O kartı götürdüm. şu an versiyonum r2aa03 eskiden ilk versiyonu kullanıyordum. bende bu kadar kolay olacağını sanmamıştım. dükkanın adı örnekti.
  • baba ya o kadar topic açtık baştan sölesene ya ; ) Pil süresi farkettim mi peki???
  • valla çok sevindim hayırlı olsun bende bi ara gidip şu olaydan kurtulıym ozaman iyi olur gerçektende.
  • ewt. pil bir gün anca yetiyordu. dün sabah şarj ettim. gecede açık kaldı. hala yarısına gelmedi.
  • baba sen ne diyosun ya ağzından bal damlıyor peki servisten sana telefon açılmayabilir bozulabilir kabul ediyormusun gibisinden geyik şeyler sordularmı ??? adamı kıllandıran şeyler
  • hayır hiç öyle şeyler demediler. ben bu o2den kurtulmak istiyorum dedim adam hemen tamam başka dedi. e birde yazılım güncellerseniz iyi olur dedim. birşeyde imzalamadım yani.
  • walla çok iyi genpaya falan gittiğinde böyle geyik şeyler diyorlarmış adamı kıllandırıyorlarmış. hayırlı olsun bizimkininde 1 aylık garantisi dolmadan götürmek lazım bedaya getirelim fw olayını
  • bugün kvkdan aradılar .rospu evlatları telefonunuz yurtdışı diye yapmadık dediler güncelleme yaptıgımızda kesinlikle telefon birdaha çalışmıyor diyor yalancı şerefsizler yurtdışı telefonlara evlatlık muamelesi bile yapmıyolar en iyisi dogubanka götürüp orda hallettirmek sakın kvk veya genpaya vermeyin bozup önünüze koyarlar garantili değilse.nefertari kardeş sen bana dükkanının ismini ver ücret karşılığı yaptıralım bizde
  • kesinlikle iyi yapmışsın almışsın telefonu ben hafta sonuna kadar gidemem herale gidip versiyonu güncelleyen o2 den kurtulan arkadaşlar bizide haberdar ederse çok iyi olur.
  • bu aralar yaptıramadım O2 olayını en kısa zamanda yapıp sonucu size bildiririm arkadaşlar..
  • aynı yerde onuda yapmışlar neresi olduğunu tahmin ediyorum aşşa yukarı doğu bankın arka sokağında bi yer gitmiştim bi kere. adamlara çuvalla telefon geliyor türkçeye çeviriyorlar update ediyolar falan. doğubankın bütün telefonları ordan çıkmadır
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.