Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Arkadaşlar sitede, version update açılmış ..

Fakat bende DSS-20 yada DSS-25 standı yok ..

Elinde olan varsa bana yollayabilir mi ? Version atıp geri göndericem
    Gelen & giden akrgo parasını ben vericem tabiki ..

Bir şekilde tüm K700 cüler ortak anlaşarak birbirleri arasında bu standı dolaştırabilirler..

kesinlikle çok iyi olur. forumda birisi aldım ben falan demişti, onu bulalım 1 er günlüğüne dolaştıralım derim standı ayrıcada mobildepodaki oyunlara falan bakıyorum şimdi önderdikleriniz varmı aralarından

• Ben stand bekliyorum, derdimiz stand..

Arşiv zaten oluşuyor siz merak etmeyin..
  • quote:

Arkadaşlar sitede, version update açılmış ..

Fakat bende DSS-20 yada DSS-25 standı yok ..

Elinde olan varsa bana yollayabilir mi ? Version atıp geri göndericem
    Gelen & giden akrgo parasını ben vericem tabiki ..

Bir şekilde tüm K700 cüler ortak anlaşarak birbirleri arasında bu standı dolaştırabilirler..

Peki tam olarak nerden ve nasıl yapacağız bu update'yi? Ayrıca bu stand olmadan sadece data kablosu ile bu iş yapılamıyor mu? Bende dcu 11 var da...

• Stand olması gerekiyormuş, SE resmi sitesinden update e bastıgın an 4 tane koşul denetliyor, bunlardan biri de PC'nde DSS-20 yada DSS-25 driver in kurulu olup olmadıgı, ondan sonra güncelleme işlemini başlatıyor, orayı okursan analrsın, daha detaylı bilgiler yazmakta güncelleme sitesinde ..

Stand kimde vardı kardeşler, kimse de yok mu şimdi yaw..
    Bir de ona para verirsek yandık ( geçen gün 30 milyon orjinal kulaklıgına vermiştim de )
  • Olmaz ya bu 80 küsür milyon verilmez bu işe... Peki oyun vs yüklemek için de lazımmı bu stand. Ani bizim data kablosu bir işe yaramayacak mı? Ayrıca ben KVK garantili almıştım. YAni KVK bana anında son sürümü yüklermi en belşinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbazz -- 29 Ekim 2004, 22:16:34 >
  • Yok data kablosu işe yarar, mp3 ve oyun atmak vs.. version atma dışında herşeyi yapabiliyosun onunla..

Ama version için stand gerekiyor sadece ..

Keşke almışken stand alsaydın, hem DCU-11 ile aynı herşeyi yapıyordu, hem fiyatı yakın, hem de versionunu güncellerdin ..
  • çok akıllı bir secim yapmısın k700i süper
  • bu stand geyiği nedir nerde vardır fiyat nedir.
  • işte bu. açıklamasıda linkde. update için bu gerekli.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pp1_loader&php=PHP1_10190&zone=pp&lm=pp1&pid=10190
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10190

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 29 Ekim 2004, 23:50:32 >

• bu aletin fiyat nedir bulursam alrım
  • desk stand css-25 deil ysroguz kardeş dss-25 olucak o hoparlor falan css-25 uptade için dss-25
  • şimdi o desk alsak sadece uptade mi yarıcayacak ne oldu sonra teli sattık diyelim bom
  • en iyisi ortak alalım
  • p910 al onuda uptade et ...
  • aynı zamanda updatede yapılıyor. almışken böyle bir şey almak lazım.
  • eminsen sorun yok ama ben hiç duymadım
  • yanlış görmüşde olabilirim. dikkatli bakmakda fayda var yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 30 Ekim 2004, 1:35:28 >
  • quote:

Stand olması gerekiyormuş, SE resmi sitesinden update e bastıgın an 4 tane koşul denetliyor, bunlardan biri de PC'nde DSS-20 yada DSS-25 driver in kurulu olup olmadıgı, ondan sonra güncelleme işlemini başlatıyor, orayı okursan analrsın, daha detaylı bilgiler yazmakta güncelleme sitesinde ..

Stand kimde vardı kardeşler, kimse de yok mu şimdi yaw..
    Bir de ona para verirsek yandık ( geçen gün 30 milyon orjinal kulaklıgına vermiştim de )

Keşke ama o zamanlar bu dock yoktu galiba. Ben 1.5 sene önce t200 ün yanında gprs+ aycell için almıştım. Bilgisayardan gprs le nete bağlanıyordum. Negative birde merak ettiğim teknik olarak ne fark veya eksik var ki bu data kablosunda olmuyor bu update. Yani bir nevi hack etmemiz mümkün olmazmı sence.
    Birde bilenler söylerse boşuna gitmiyeyim KVK'ya. Ücretsiz Update yaparlar mı?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.