Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı yeni bluetooth kulaklıklarda radyo imaknı varmış ama hala türkiye ye gelmedi galiba
  • Doğubanktan garantili aldım Cumartesi günü (INTEL bilmemne bilmemne), 625 milyon mikro yeni TL. Garantisize 510 diyen oldu.

Ya bu telefon bu kadar iyi miymiş? Almadan önce anlayamazdım doğrusu. Yok yok...

Ama monofonik ses kalmamış alette, onlar bile değişik çalıyor, içim bi hoş oluyor.

Eski T310 telefondan sonra hakikaten PC gibi geldi yaws. Kızılötesinden de telefonlarımı, bookmarklarımı, resimlerimi, seslerimi, ... lerimi aktardım, hiç sorun çıkarmadı. Ancak T310da gayet iyi çalan mid melodiler bunda sanki kısık gibi geliyor. Kendi üzerindekiler ise nefis.

Hele o radyosu... Bu kadar iyi bass veren kulaklık olsa mp3 çalarıma da alacam, kesin. Büyük keyif, hışırtısız, hızlı. Bir de kanal adı atayabilseydik, sadece frekanslar görünüyor.

Du bakalalım, daha neler görcez. Güncellemelerin neler getirdiğini de yazsanız.

.oO°Oo.

• quote:

Orjinalden alıntı: akton

K700 hepinizin bildiği gibi VGA kamera yani 640-480.Yazılımla yani enterpolasyonla resmin boyutunu büyütüyor ve haliyle 300.000 piksel daha fazla alana yayılmak zorunda kalınca aslında görülmemesi gereken her bir piksel kare şeklinde büyüyor(Dijital zoom misali), görünür hale geliyor ve her bir pikseldeki renk kalitesi düşüyor ve derinlik azalıyor.Bir damla mürekkebin bir çay kaşığı suyu boyaması ile bir bardak suyu boyaması gibi.K700 den megapiksel resim bekleyemezsiniz.Ama 640-480 ini fena değil.
    Megapiksel kameranın farkı burada bir bardak suya 1 damla değil 4 damla mürekkep damlatıyor ve bu resmi karta bastırdığınızda 4 damla baskı için yeterli olurken,1 damla maalesef karta baskı için yetersiz kalıyor.Benim için önce megapiksel resim çeken tel önemli,her an her fotoğrafçıda karta bastırabilirsin.Ben samsung D 500 ü bekleyin derim.Yanılmıyorsam 80 mb hafıza artı mmc desteği,bluetooth,1.3 mp kamera,60 kanal ses çıkışı.Yakında K700 ün üst modeli çıkar.T610 - T630 gibi.

sana katılıyorum bazı yerlerde.K700i nin üst modeli çıkarsa mp olarak ve mmc destekli ozaman yer yerinden oynar gibi geliyo bana samsung filan yalan olur bence

• neticede SONY arkadaşlar ses üstadı
  • banada sony biraz sese ağırlık veriyo gibi geliyor nakka
  • Sony sese ve estetiğe, ericsson da teknolojiye agirlik veriyor artık .

İkisi toplamı: Sony Ericsson işte ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Sony sese ve estetiğe, ericsson da teknolojiye agirlik veriyor artık .

İkisi toplamı: Sony Ericsson işte ..

çok iyi açıkladın
  • Eevet Nega Hayırlı olsun.
    Nega artık bu K700i ninm çözülmeidk didik didik edilmedik yeri kalmaz senin elinde
    Telefon kullanım amacına göre kullanılırsa Card desteğine ihtiyaç olmadığı görülecek
    KAç kere yazdım
    Her gün PC başında ve forumlaar giren birisi müziği PC den mi dinler yoksa Tel den mi dinler?
    Carddati müzik için en az her gün 2 saat yol yapıyor olman lazım ki card desteği olsun
    Daha önce de sordum şimdi de soruyorum
    Card desteğini nerde kullanacaksınız amaç ne olacak?
    Yoksa sadece sahib olma duygusu mu çok ilerlemiş düzeyde.
    İhtiyaçlarımızı amaca yönelik tesbit etmeliyiz.

Sony ericsson K700i ile Nokia nın tahtına göz dikmiş ve sallamaya başlamıştır.
    Bu kadar kişi cardsız ve de 41 MB alanı yeterli buluyorsa artık bilinçlenmeye başladığımızın göstergesidir.

Ben telefonun Wap gprs ve dial up ile internet ayarları için çok uğraştım
    ama bir başarı sağlayamadım
    Ne tel ile ne de dial up ile nete giremedim.
    Nega bu ayaralrı yaparsan buraya üst topic açacağını tahmin ediyorum

Avea da k700 ayarları yok hatta T630 ayarları bile yok.
    Eevet Ozan söz sende ayarlar için bir çalışman olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Ekim 2004, 13:45:33 >

• nega hayırlı olsun
  • Hocam ben telefona internet ayarını kendim elle yaptım..

Ve baglandım, wap tarayıcısı mükemmel olmuş, dün 1 saat wap da dolaştım, sitelerde falan ( kontorler gitti o ayrı )

Diğer Konu; bilgisayar ile GPRS'e de baglanabildim, sizlere elimden geldiğince bu olağanüstü alet hakkında yardımcı olabilirim..

Hemen hemen herşeyini ögrendim
  • yaw peki arkadaşlar,resim çekerken arkasındaki ışık nasıl yanıyor? biz mi ayarlıyoruz? nereden? yoksa kendisi otomatik olarak mı karanlıkta yakıyor???
    teşekkürler.
  • Stuka
    Kamerada iken seçim menusünde aydınlatma var açık / kapalı sen seçiyorsun
    Kameradan çıknca ışık oto sönüyor

K700 i teması istemediğiniz kadar bol bu adreste
    Bıkacaksınız yani
    http://www.esato.com/logos/colour/k700themes.php

http://www.k-700.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Ekim 2004, 14:25:00 >

• Nega senin hattın da avea idi galiba
    ayarları tam yazar mısın
    NERDE hangisi ni seçtin?
    Wap için ne girdin
    gprs için ne girdin
    beklerim
    Hatta gerekirse resimli
    Çünki k700i kullanan çoğaldı
    herkes faydalanabilir.
  • Nokianın sitesinde vardı beleş yolluyorlardı telefona tüm ayarları SE'de de vardır belki
  • Kamera açıkken sağda seçeneklerden aydınlatma seç veya kameraydayken 5 nolu tuş'a bas. Kamera açııken tüm tuşlar kısayol olarak çalışıyor.

Not: Işığa direkt bakma, kör olabilirsin :))
    quote:

Orjinalden alıntı: stuka

yaw peki arkadaşlar,resim çekerken arkasındaki ışık nasıl yanıyor? biz mi ayarlıyoruz? nereden? yoksa kendisi otomatik olarak mı karanlıkta yakıyor???
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yardimci04 -- 25 Ekim 2004, 14:28:34 >
  • beyeler sizi temaya boğacam siteye suanda giren görecek k700i özel de temalara bakın...www.mobildepo.com da
  • k700 i de değişik renkler kullnamak mümkün mü ışık olarak yani ekran ışığı olarak
  • beyler temalar bitti.. 35 tane hepside çok kaliteli
  • Eywallah mert

Bende 50 tane java uygulama + oyun buldum, kısa zamanda onları ekleyecegim ..

Hepsi de çalışıyor, deniyorum .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.