Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P910 daki dokunmatik ekran ve klavye gereksiz bana göre ..

Onun dışında P910 dan da iyi

Bu ufaklıga, bu kadar özellikten başka birşey, daha önümüzdeki aylarca bekleyemezsiniz..
  • bunlar senin artıların bana göre symbian önemli sana göre olmayabilir sonuçta her ikiside güzel aletler ama sen 7610 symbian +1mp kamera dersen bence 7610u küçültmüş olursun herkesin kendi fikri bence 7610 ok
  • tabi zevkler ve renkler tartışılmaz dostum k700 i ye +1 im
  • Ya aslında bunlar karışık işler, ne zaman ne diyecegimiz belli olmaz..

Ama şu anda ben P910 bile almam, o kadar büyük bir telefona ihtiyacım ve taşıyacagim yerim yok, PDA istemiyorum, ben telefon istiyorum şu anda ve en iyi telefon da K700i dir bence ..
  • Bu telefon anladığım kadarıyla iyi güzel ama, bana göre üç tane sorunu var:

1-) Bekleme süresi pek iyi değil. 3-4 gün diye yazmış bir arkadaş. (Hadi bunu göz ardı ettik.)
    2-) İkinci elde satarken epey zarar ederiz. (Her gün aklımızı çelen yeni bir model çıkıyor.)
    3-) Bellek yetersiz maalesef. (İşte en önemli sorun bu diye düşünüyorum.)

Yukarıda hep olumlu yönde düşünceler yazılmış. Almış olan arkadaşlar kızmasın lütfen. Güle güle kullansınlar. Alacak olanlar kafalarında daha iyi tartabilsinler diye düşüncelerimi yazdım. Yoksa telefonu alıp da kullanmakta olanlar daha iyi bilirler artısını eksisini.

Son günlerde forumda hep bu cihazla ilgili tek taraflı, yani olumlu yorumlar yazıldığı için, bir dolu para verip, iki günde hevesinin kaybolabileceği durumunu da göze almasını istedim, satın almayı düşünen arkadaşların.

• K700 hepinizin bildiği gibi VGA kamera yani 640-480.Yazılımla yani enterpolasyonla resmin boyutunu büyütüyor ve haliyle 300.000 piksel daha fazla alana yayılmak zorunda kalınca aslında görülmemesi gereken her bir piksel kare şeklinde büyüyor(Dijital zoom misali), görünür hale geliyor ve her bir pikseldeki renk kalitesi düşüyor ve derinlik azalıyor.Bir damla mürekkebin bir çay kaşığı suyu boyaması ile bir bardak suyu boyaması gibi.K700 den megapiksel resim bekleyemezsiniz.Ama 640-480 ini fena değil.
    Megapiksel kameranın farkı burada bir bardak suya 1 damla değil 4 damla mürekkep damlatıyor ve bu resmi karta bastırdığınızda 4 damla baskı için yeterli olurken,1 damla maalesef karta baskı için yetersiz kalıyor.Benim için önce megapiksel resim çeken tel önemli,her an her fotoğrafçıda karta bastırabilirsin.Ben samsung D 500 ü bekleyin derim.Yanılmıyorsam 80 mb hafıza artı mmc desteği,bluetooth,1.3 mp kamera,60 kanal ses çıkışı.Yakında K700 ün üst modeli çıkar.T610 - T630 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akton -- 25 Ekim 2004, 0:49:58 >

• arkadaşlar bilgisayar başındayım subwoofer lı ses sistemim var ama k700 den mp3 dinliyorum şu an ne diyim daha ben size
  • ya bu tel o kadar iyi mi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

arkadaşlar bilgisayar başındayım subwoofer lı ses sistemim var ama k700 den mp3 dinliyorum şu an ne diyim daha ben size

bir şey deme dinlemeye devam
  • hoojdonk bence tanıdık manıdık birileri varsa al araştır derim hemen. beğenmemene imkan yok gerçekten oldukça iyi bi telefon... bize güven gerisini merak etme sen
  • ozana zaten güveniyorum da bilmiyorum ne yapsam....
  • bana gücenmiyomusun yani len
  • Ben yine inceledim kamerasını we kamerası özelliklede yüksek çözünürlükte baya kötüymüş yaaws

En iisi ben yine 7610a dönim....6600 satıp 7610 alim.PEk bişi deişmicek ama olsun maksat deişiklik olsun
  • evet kesinlikle pek bi değşiklik olmaz aralarında 640*480 çözünürlükte oldukça iyi k700 ün kamerası
  • valla bu kadar yazıdan sonra telefon konusunda en ıyı secım k700i olacak(bana cıkar yol bırakmadınız)
  • senin aldığın beğendiğin önerebilceğin telefonun bu forumda inanılmaz değeri var kafan 5 kşi gider alır şimdi bu telefonu benimde nietim var :d sony bekce bi reklam parası vermeli sana hayırlı olsun
  • bluetooht la radyo dinleniyomu bu telefonda
  • nası yani bluetoothla radyo dinleniyormu radyo var zaten alette bt de var
  • bluetooht kulaklıktan bahsediyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.