Şimdi Ara

Sony Ericsson K790i & Samsung D900

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

K790i ve D900'ü genel olarak inceledim, özellik ve fiyat olarak birbirine çok yakın iki telefon. Benim bu telefonları araştırmamdaki asıl ama fotoğraf ve video kaliteleri. Bu telefonlardan kullanan arkadaşlar varsa rasgele çektikleri fotoğraf ve videoları upload ederlerse bir karşılaştırma yapmak isterim. Ayrıca telefonların web sitelerinde açıklanmayan ve bilinmeyen yönleri varsa burada bizimle paylaşırlarsa sevinirim. Bazı arkadaşlarımız neticede bunlar telefon kamera veya fotoğraf makinası değil fazla bir şey bekleme diyeceklerdir ama lürfen demesinler. :) Teşekkürler....

• özellik ve kamera olarak k790i

dizayn ve tasarım olarak d900

bence k790i
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

özellik ve kamera olarak k790i

dizayn ve tasarım olarak d900

bence k790i

katılıyorum k790i bence en iyi seçim olur
  • fotoğraf ve videoları upload ederlerse bir karşılaştırma yapmak isterim

Eğer arama butonunu kullanırsan her iki telefonla ilgili ana topikleri bulur ve çekilen yüzlerce resimi ve onlarca videoyu görebilirsin

Aynı topikten defalarca açmanın gereği yok
  • Video kaydı konusunda Samsung D900; fotoğraf konusunda da Sony Ericsson K790i daha başarılıdır. Genel olarak değerlendirecek olursak K790i'yi tavsiye ediyorum.
  • Ben D900 kullanıyorum ve çok memnunum kardeş, tavsiye ederim D900 ama fotoğraf için K790 daha iyi bir seçim olur.
  • cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim... çok yardımcoı oldunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufbagci

cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim... çok yardımcoı oldunuz...

hangi telefonda karar kıldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 16 Ocak 2007; 13:26:36 >
  • ben kesinlikle k790 diyorum....
  • k790ı alıp kullandım diyeceğim şudurki tasarımı oyuncak telefonu andırıyor böyle kamerasında kızaklar tuslar ı filan komple çıtkırıldım yapıdalar.D900 de ise kızaklı yapıdada aynı şeyler başımda geleceğini zannediyodum ama tam tersine o kadar sağlamki inanamadım.
  • kardes ben d900 kullandım arkadasımda da k790i ben ikisini de begeniyorum ama bana d900 daha iyiymiş gibi geliyor.:::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))).((((((((((((((((((((((::::::::::::::::::::::::::::::::
  • hem d900 hemde k790i kullanan biri olarak şunları söylemek istiyorum. ilk önce d900 satın aldım garantili ve faturalı telefonumu yaklaşık 1 ay kullandıktan sonra kayıt dışı mesajıyla tel kapandı. aldığım cep shopa gittim ve ürünün yenisini alabileceğimi söylediler,d900 şık bir telefon ama ısınamadım bu nedenle onun yerine aynı fiyata k790i aldım. bence çok güzel bir telefon foto kalitesi mükemmel,menüleri çok hoş ve kullanışlı ses harika, video çekimine gelince pek beğenmedim.ama d900 den kat be kat daha iyi.eksi yönleri biraz büyük bir telefon .vide çekimi kötü artıları radyo bluetooth infrared v.s yok yok telde ve çok hızlı. bence k790i alın harika çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.