Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler alıntı yaparken uzun msjların içlerini silseniz? telefondan bakarken sayfanın ucu bucağı görünmüyo yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu bizden başka kullanan yok galiba
  • Beyler Flawless v2 romunun içeriğini değiştirdim biraz öyle kullanıyorum. romdan sonra cyber-shot modu ve lock modu yükledim. Daha sonra rom toolbox'tan yazı tipini değiştirdim. Telefonu her açtığımda android yeni sürüme geçiliyor diyor fakat hani 01/153 gibi bi ekran olmadan biraz bekliyor. Telefon tekrar açılıyor. Hiç bir sorun oluşturmuyor ama her seferinde böyle olması sinirim bozdu hangisi yüzünden olmakta sizce?

Bir de bu setcpu dan telefon durumuna göre mhz ayarlayabiliyoruz ya mesela ekran kapalı olduğunda powersave durumunda whatsapp bildirimleri gecikmeli geldiği oluyor mu hiç bir kaç aydır hayatımın yarısı whatsapp oldu da benim için önemli :) Mesela önceki kullandığım beauty sense romunda nedenini anlamadığım şekilde ekran kapalıyken 5 mesajdan 2'si açmadan gelmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky_Horror -- 10 Şubat 2013; 23:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

telefonu bizden başka kullanan yok galiba

bir avuç insanız şurda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler dün gece 11 de şarj %83 de yattım 8.14 de baktığımda %76 idi. iyi bi performans mı sizce

Ben de dün gece %11'de yattım saat 2 gibi,sabah 11de baktığımda %5 idi =)

Yani aynı tüketiyor hocam aynı şekilde ellemeden devam edince uzuuun uzuuun dayanıyor da Push mail falan tükettiriyor şarjı baya.. Yani sizinkini bilmiom ama bi GS maçı izlediğimde 3 mesaj, 2 tane foursquare bildirimi, 5 tane whatsapp mesajı, 2 mail,bi kaç da facebook bildirimi gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

beyler dün gece 11 de şarj %83 de yattım 8.14 de baktığımda %76 idi. iyi bi performans mı sizce

Yani aynı tüketiyor hocam aynı şekilde ellemeden devam edince uzuuun uzuuun dayanıyor da Push mail falan tükettiriyor şarjı baya.. Yani sizinkini bilmiom ama bi GS maçı izlediğimde 3 mesaj, 2 tane foursquare bildirimi, 5 tane whatsapp mesajı, 2 mail,bi kaç da facebook bildirimi gelmişti

gecende sadece %4 yemis. belli olmuyo.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

gecende sadece %4 yemis. belli olmuyo.

az uyumuşsundur

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_Horror

Şu ana kadar denemediğim rom kalmadı en uzun süreli 2 aydan beri kullandığım Flawless ICS v2 rom'u. Hiç bir hatası yok gayet stabil.

En önemlisi hiç görmediğim benchmark'ı görüyorum. 1.4Ghz'de 6400 küsür puan alıyorum Antutu'da. ICS Rom isteyenlere şiddetle tavsiyemdir.

hocam bu romda hangi kerneli kullanıyorsunuz? xda'daki konusunda rage kernel uygun olur demişler ama bilemedim tam?

bi de şu 3.zipin tam görevi nedir? onu da 2.zip gibi reboot sonrası mı yüklüyoruz 2.zipin üzerine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizazu -- 11 Şubat 2013; 17:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

hocam bu romda hangi kerneli kullanıyorsunuz? xda'daki konusunda rage kernel uygun olur demişler ama bilemedim tam?

bi de şu 3.zipin tam görevi nedir? onu da 2.zip gibi reboot sonrası mı yüklüyoruz 2.zipin üzerine?

Panic Kernel kullanıyorum. 2. ve 3. zip derken hangilerinden bahsediyorsun adı ne? reboot sonrası yüklemen daha sağlıklı. Sanırsam bahsettiklerin lockscreen ve smallapp için. ikisinde de smallapp var sadece lock ekranları farklı
  • quote:

quote:

Panic Kernel kullanıyorum. 2. ve 3. zip derken hangilerinden bahsediyorsun adı ne? reboot sonrası yüklemen daha sağlıklı. Sanırsam bahsettiklerin lockscreen ve smallapp için. ikisinde de smallapp var sadece lock ekranları farklı

hocam panic kernel icin uygun bir link verir misin zahmet olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

O zaman bütün markalar geri zekalı:) iyi bass vaad eden bir telefon duymadım.

bu pek mümkün değil , çok iyi bass vaad edecek bir telefon çıkmayacak uzun süre . tel boyutları vs .gibi teknik nedenler sebebiyle

bu telefonun kulaklığını takıp müzik dinlemeye başladığımda karşı tarafdan gelen aramalara bakmak istemiyorum kulaklıklarında basma tuşu yapamazlarmıydı
  • Bende bu sene içinde Nokia Lumia 620 ye geçebilirim . LWW nin şarj tüketimi deli ediyor insanı
  • quote:

PANIC KERNEL
  • quote:

quote:

PANIC KERNEL

cok saol kardes deneyelim bakalim

• Bizim çocuğa live walkman'i vereceğim. Ancak galaxy ace hastalığı var. Bu telefonu galaxy ace'e benzetecek bir tema var mı?
  • Ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Bi kaç model var aklımda

Taşıyabilirsem Note 2
    Taşıyamazsam Nexus 4
    Param yetmezse S3 veya LG 4X

Veya çok para ayırmayı kafaya koyarsam da Xperia Z =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Bende bu sene içinde Nokia Lumia 620 ye geçebilirim . LWW nin şarj tüketimi deli ediyor insanı

attan inip eşeğe binmek gibi ama geçin siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Şimdi ben de deniyorum bakalım.

Beyler FIFA 12'yi yüklemeyin. Çok fena.

Ciddi ciddi bu telefonda bu tür oyunlar bağımlılık yapar. Grafikler harika. Boyutu büyük olduğundan beklentim yüksekti ve tatmin oldum fazlasıyla. Futbol oyunu isteyenler kaçırmasınlar.

Ayrıca Rage Kernel ile root yetkisine sahip telefonlarınızı 2 GHz'ye çıkarabileceğinizi unutmayın. %100 hız aşırtma demek bu ve çok net fark yaratıyor oyunlarda. Şuradan indirebilirsiniz oyunu:

http://netkups.com/?d=1d37a499a4bf2
    http://netkups.com/?d=9c9b69dd4f7b7

Not: APK'lerden HVGA olanı yükleyeceksiniz.

ben daha önce fifa 12 yi yükledim donma yok ama dokkunmatik çalışmıyordu. sildim bu kesin çalısırmı gb 2.3 te

• Arkadaşlar android sürümünü 4.0a yükselttim yalnız pişman oldum ve eski sürüm 2.3e root ve bootloader yapmadan donmenin bir yolu varmi ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tskler...

• Yardım edecek kimse yokmu ??

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.