Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyazejder

iyi akşamlar arkadaşlar benim sorunum biraz daha basit :) benim şarzım çok çabuk bitiyor gece şarz ediyorum sabah telefonu kullanmaya başlıyorum toplamda en fazla 2 saat internet kullanıyorum 3g oyun vs oynamıyorum mesaj da yazan biride değilim saat şuanda 23.25 batarya % 25 kaldı sizce bu normal mi yoksa bataryanın işimi bitiyor ? ve telefonda fazla program oyun yok ama telefon bazen kasıyor sizce ne yapmalıyım

Bu anlattıkların ideal android telefonların hepsi böyle malesef.

Ayrıca takılma sounu için telefonunun android sürümünü yazarsan bir kaç şey önerebilirim.
  • versiyon bu 4.0.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazejder

versiyon bu 4.0.4

ics zaten başlı başına bir takılma abidesi(rom kullanmyorsan yani orjinalindeki ise). Orjinalliğini bozmim diyorsan ama düzeltmek istiyorsan bu konuda kime sorarsan sor herkes sana bir alt sürüme yani gb dön diyecektir.

Rom kullanmayı düşünürsen bir kaç şey önerebilirim.
  • Şu anda Live With Walkman'imi 4.0.4 sürümüyle kullanıyorum. Vehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1832308 linkteki rom'u yüklemek istiyorum. Daha önce böyle bir işlem yapmadım. Orochi'nin hazırladığı rehberdeki tüm adımları okudum ancak hangi sırayla yapmam gerektiğini tam anlamıyla çözemedim :) Malumunuz ilk kez deneyeceğimden dolayı fevri davranıp telefona zarar vermek de istemiyorum. Bu yüzden sizlere danışmaya karar verdim. Yardımsever bir arkadaşımız adım adım ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok minnettar kalırım. Şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

Bootloader ı kapat yoksa telefonun brick olur ben mi yanlış hatırlıyprum yoksa...

haklisin

bootloader kapama imkanin yoksa orochinin bootloader konusunda link var icsnin. onu indir flashtooldan flashla

Brick olmak? ve ne şekilde şimdi official olana geçebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

quote:

Bootloader ı kapat yoksa telefonun brick olur ben mi yanlış hatırlıyprum yoksa...

haklisin

bootloader kapama imkanin yoksa orochinin bootloader konusunda link var icsnin. onu indir flashtooldan flashla

Brick olmak? ve ne şekilde şimdi official olana geçebilirim?

telefonun kitleniyor iste. bootloaderi kapat sonra pc companion ile yukle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden merhabalar, epeydir girmiyorumda:)
    E tabii başı ağrımayan girmezki foruma..neyse, benim de sorunum şu:
    Cihaz elimden düştü ve ekranı çatladı. VATANPC'den almıştım ve garantisi devam ediyor. Gittim, görüştüm..şöyle burunlarının ucuyla konuştular, yok şöyle olur, yok tüm veriler gider, yok biz sizi ararız, fazla bişey yapamayız falan fıstık işte..
    Ben de ne olur ne olmaz bari cihazdaki data, özellikle tlf nolari ve foto, mesaj falan kopyalayayım dedim. Bunu nasıl yapacaz, yani telden PC ye aktarım nasıl olur acaba?. Bu bir..
    Bir de ekran garantiye giriyor mu, girmiyorsa ne kadar masraf alırlar, yapan arkadaş bilgilendirirse sevinirim..şimdiden teşekkürler, iyi forumlar;)

• quote:

Orijinalden alıntı: sedran

Yeniden merhabalar, epeydir girmiyorumda:)
    E tabii başı ağrımayan girmezki foruma..neyse, benim de sorunum şu:
    Cihaz elimden düştü ve ekranı çatladı. VATANPC'den almıştım ve garantisi devam ediyor. Gittim, görüştüm..şöyle burunlarının ucuyla konuştular, yok şöyle olur, yok tüm veriler gider, yok biz sizi ararız, fazla bişey yapamayız falan fıstık işte..
    Ben de ne olur ne olmaz bari cihazdaki data, özellikle tlf nolari ve foto, mesaj falan kopyalayayım dedim. Bunu nasıl yapacaz, yani telden PC ye aktarım nasıl olur acaba?. Bu bir..
    Bir de ekran garantiye giriyor mu, girmiyorsa ne kadar masraf alırlar, yapan arkadaş bilgilendirirse sevinirim..şimdiden teşekkürler, iyi forumlar;)

oncelikle gecmis olsun hocam.
    tam bir bilgim olmamakla beraber pc companion ile yedekleniyor diye hatirliyorum.
    ekranda kullanici hatasi nedeniyle garanti disi olur muhtemelen 100-170 arasi bisey derler bence

• Teşekkürler BeogalogeoL..
    Arkadaşlar, tam bilgi sahibi olan yok mu acaba?.

• arkadaşlar youtube yada başka bir video izlemeye başladıktan 10 sn sonra video duruyor.dokununca çalışıyor tekrar ama bi 10-15 sn sonra sonra tekrar video kendiliğinden duruyor.yardımcı olabilirmisiniz çok teşekkür ederim şimdidenn
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat8008

arkadaşlar youtube yada başka bir video izlemeye başladıktan 10 sn sonra video duruyor.dokununca çalışıyor tekrar ama bi 10-15 sn sonra sonra tekrar video kendiliğinden duruyor.yardımcı olabilirmisiniz çok teşekkür ederim şimdidenn

Arkadaş çok farklı romlar denedim telefona etmediğim kalmadı ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer şu varsa sorunlardan birinde ona yardımcı olabilirim.

İnterneti yani wifi'yı açıp kapayınca telefondan video akıcı hale geliyorsa onun sorunu modem ile alakalı bazı modemlerde ki bi zamanlar bende olduğu gibi sorun çıkıyor nedenini hala anlamadım...
  • teşekkür ederim ama onunla alakalı değil galiba çünkü internet harici, indirdiğim videoları yada çektiğim videoları izlerkende aynı sorun çıkıyor.izlerken kendiliğinden duruyor.tekrar dokunmazsan çalışmıyor.flaş playerla bi ilgisi olabilirmi acaba?
  • arkadaşlar ben telefonda dolphin tarayıcı kullanıyorum. ancak facebooktan video izleyemiyorum. youtubeda falan izliyorum ama facebooktan izleyemiyorum. videoyu indir seçeneği çıkıyor hep. nasıl indirmeden izleyebilirim? sürüm 2.3.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

arkadaşlar ben telefonda dolphin tarayıcı kullanıyorum. ancak facebooktan video izleyemiyorum. youtubeda falan izliyorum ama facebooktan izleyemiyorum. videoyu indir seçeneği çıkıyor hep. nasıl indirmeden izleyebilirim? sürüm 2.3.4

telefonda flash player yuklu degildir. yuklu degilse yuklu ise guncelle.
    ya da dolphin in seceneklerinden kapatmis olabilirsin

• quote:

quote:

arkadaşlar ben telefonda dolphin tarayıcı kullanıyorum. ancak facebooktan video izleyemiyorum. youtubeda falan izliyorum ama facebooktan izleyemiyorum. videoyu indir seçeneği çıkıyor hep. nasıl indirmeden izleyebilirim? sürüm 2.3.4

ayarlara girdim flash oynatıcı on demand yazıyor. flash da yüklü ama neden oynatmıyor bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

ayarlara girdim flash oynatıcı on demand yazıyor. flash da yüklü ama neden oynatmıyor bilmiyorum.

on demandi always on yapip dener misin

• quote:

quote:

quote:

quote:

on demandi always on yapip dener misin

Çok teşekkürler şimdi oldu

• Sadece internet ve whatsapp kullanabileceğimiz, stabil bir rom önerebilir misiniz.
  • Neredeyse tüm romlar. Hangi sürüm olacak?
  • quote:

Neredeyse tüm romlar. Hangi sürüm olacak?

Kasmasın kilitlenmesin, ICS veya 2.3X olması fark etmez..
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.