Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thezombi

Arkadaşlar android sürümünü 4.0a yükselttim yalnız pişman oldum ve eski sürüm 2.3e root ve bootloader yapmadan donmenin bir yolu varmi ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tskler...

bildiğim kadarıyla bootloader kilidini açmadan yani telefonu rootlamadan eski versiyonlara dönmek mümkün değil.. tabi bu kilidi açınca garanti de geçersiz olmakta.. fakat bu işlemlerden sonra telefonu eski haline(yani rootsuz sıfır haline)getirmek de pekala mümkün(garantiye tekrar kavuşmak için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizazu -- 14 Mart 2013; 2:46:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun zamandır Cyanogenmod 7.2 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadı, aylardır götürüyor beni. Uzun süre daha götüreceği kesin. Fakat annemin Samsung E250'si mevta oldu pilden ötürü. Dokunmatik telefon isterim diye tutturdu. Biz de bir anlaşma yaptık ve LWW'yi ona devrettim. Paraf'ın reddedemeyeceğim kampanyası ile HB'den Motorola Atrix'i 590 liraya aldım. 100 lira çek ve 100 lira paraf para ile 390'a geldi. Uzun zamandır daha iyi bir kampanya görmemiştim. Xperia P'ye geçecektim ama çıkarılamayan 1300'lük pil nedeniyle elemek zorunda kaldım. Çok daha güçlü, paneli büyük bir telefon için 1300 çok az. Bizim piller bile LWW'ye yetmiyor, biliyorsunuz.

Amacım Galaxy Nexus almaktı ama ne yazık ki bu aletin fiyatı bir türlü düşmüyor. O yüzden bizi aşıyor. İkinci ele de yönelmek istemedim açıkçası. Yurtdışı cihazlara pek güvenemiyorum. Garantili olanlar da altın değerinde maaşallah. :) Yine de Nexus 4 hayaline devam diyelim, ne de olsa Atrix ile devam edeceğiz, Galaxy Nexus'u unutalım.

Evde iki adet LWW mevcut. Başlığa uğrayacağım nadiren de olsa. Fakat ilk mesajı devretmek istiyorum. İlk mesajı almak isteyen arkadaş olursa buradan mesajımı alıntılasın lütfen. Özel mesajlar çok sıkıntılı, bazen açılmıyor, bazen uyarı görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar uzun zamandır Cyanogenmod 7.2 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadı, aylardır götürüyor beni. Uzun süre daha götüreceği kesin. Fakat annemin Samsung E250'si mevta oldu pilden ötürü. Dokunmatik telefon isterim diye tutturdu. Biz de bir anlaşma yaptık ve LWW'yi ona devrettim. Paraf'ın reddedemeyeceğim kampanyası ile HB'den Motorola Atrix'i 590 liraya aldım. 100 lira çek ve 100 lira paraf para ile 390'a geldi. Uzun zamandır daha iyi bir kampanya görmemiştim. Xperia P'ye geçecektim ama çıkarılamayan 1300'lük pil nedeniyle elemek zorunda kaldım. Çok daha güçlü, paneli büyük bir telefon için 1300 çok az. Bizim piller bile LWW'ye yetmiyor, biliyorsunuz.

Amacım Galaxy Nexus almaktı ama ne yazık ki bu aletin fiyatı bir türlü düşmüyor. O yüzden bizi aşıyor. İkinci ele de yönelmek istemedim açıkçası. Yurtdışı cihazlara pek güvenemiyorum. Garantili olanlar da altın değerinde maaşallah. :) Yine de Nexus 4 hayaline devam diyelim, ne de olsa Atrix ile devam edeceğiz, Galaxy Nexus'u unutalım.

Evde iki adet LWW mevcut. Başlığa uğrayacağım nadiren de olsa. Fakat ilk mesajı devretmek istiyorum. İlk mesajı almak isteyen arkadaş olursa buradan mesajımı alıntılasın lütfen. Özel mesajlar çok sıkıntılı, bazen açılmıyor, bazen uyarı görünmüyor.

Ben ilgilenebilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

Ben ilgilenebilirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_72801332/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72801332

Dostum şuraya sen de teyit mesajı atarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ben ilgilenebilirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_72801332/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72801332

Dostum şuraya sen de teyit mesajı atarsan sevinirim.

Emekliye ayrıldın Ha :) Vaybeee hadi hayırlısı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Emekliye ayrıldın Ha :) Vaybeee hadi hayırlısı....

Hocam ekranı büyütmek gerekti, bi de pil falan derken en masrafsız yöntem bu oldu. :) Sen emekliye ayrılmamışsın, bodoslama terfi etmişsin.
  • Konuya verdigin emek icin tesekkurler jay jay.
    Yakinda bilgi indeksi guncellenecektir. Sik sorulan sorulari cevaplariyla koyacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbsenD

Beyler sanırım bataryam bozuldu, bataryamı 0 layıp nasıl tekrar doldurabilirim?
    Şarzda olduğu halde azalıyor vb. problemler var, mesela &20 de şarz tkaıp çıkarıyorum %40 oluyor birden

Hocam internette soklama diye bisey okumustum simdi mobilimde arastiramiyorum yavas internetle. Bir dene istersen

• quote:

quote:

quote:

Beyler sanırım bataryam bozuldu, bataryamı 0 layıp nasıl tekrar doldurabilirim?
    Şarzda olduğu halde azalıyor vb. problemler var, mesela &20 de şarz tkaıp çıkarıyorum %40 oluyor birden

Hocam internette soklama diye bisey okumustum simdi mobilimde arastiramiyorum yavas internetle. Bir dene istersen

Hocam düzelttim gibide tam emin olamadım :)
    Zaten bugun internetim hızlancak telefon 4.0.4 de fakat çok sarz yiyor ondan rom atmak istiyorum sizce hangisini kullanayım?
    Aklımda en yatkın 2.3 eski sürümüne dönmek var

ben gbde rahat edemiyorum tamam performansi iyi ama gorsellik 0

eger cok oyun oynayan biriysen cm9 kur icsde en iyi oyun performansi cmde.

• official ics'i nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

official ics'i nerden bulabilirim?

şu iki proglamla da yükleyebilirsin 4.0.4 ü .

http://www.sonymobile.com/tr/tools/pc-companion/

http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

official ics'i nerden bulabilirim?

şu iki proglamla da yükleyebilirsin 4.0.4 ü .

http://www.sonymobile.com/tr/tools/pc-companion/

http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

Bootloaderım açık ama?

• Bootloader ı kapat yoksa telefonun brick olur ben mi yanlış hatırlıyprum yoksa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

Bootloader ı kapat yoksa telefonun brick olur ben mi yanlış hatırlıyprum yoksa...

haklisin

bootloader kapama imkanin yoksa orochinin bootloader konusunda link var icsnin. onu indir flashtooldan flashla

• Arkadaşlar sonyericsson live with walkman da root yapmadan otg ile flash bellek kullanabilir miyim? 2.3.4 yüklü orjinal haliyle... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar öncelikle burada sorduğum herşeye cevap bulabildiğim için teşekkür ederim yeni bir soru dizisiyle yine buradayım :) şimdi telefonu gb ye tekrar almak istiyorum ics çok canımı sıkıyor ama bunu nasıl yapacağımı ve sonuçlarını bilemedim bilgisayarım xp öncelikle sonra da acaba downgrade yaptığımızda hafıza kartını çıkarıp mı yapmalıyım neler değişir telefonda galeri telefon kayıtları kurulmuş programlar ekran düzenim vb ve nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz bir türlü tam anlamıyla hakim olamadım duruma çaresizim teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buttslammer

arkadaşlar öncelikle burada sorduğum herşeye cevap bulabildiğim için teşekkür ederim yeni bir soru dizisiyle yine buradayım :) şimdi telefonu gb ye tekrar almak istiyorum ics çok canımı sıkıyor ama bunu nasıl yapacağımı ve sonuçlarını bilemedim bilgisayarım xp öncelikle sonra da acaba downgrade yaptığımızda hafıza kartını çıkarıp mı yapmalıyım neler değişir telefonda galeri telefon kayıtları kurulmuş programlar ekran düzenim vb ve nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz bir türlü tam anlamıyla hakim olamadım duruma çaresizim teşekkür ederim

hocam downgrade .:Orochi:. nin konusuda ayrintili bi sekilde var en iyi o sana yardimci olur sim karti cikar atmadan once
    hafiza karti kalabilir sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: wioRe

Sürekli yorum / konulara bakıyorum karar veremedim bir türlü hangi telefonu alacağıma.

bu saatten sonra 2011 model telefon alinmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: buttslammer

arkadaşlar öncelikle burada sorduğum herşeye cevap bulabildiğim için teşekkür ederim yeni bir soru dizisiyle yine buradayım :) şimdi telefonu gb ye tekrar almak istiyorum ics çok canımı sıkıyor ama bunu nasıl yapacağımı ve sonuçlarını bilemedim bilgisayarım xp öncelikle sonra da acaba downgrade yaptığımızda hafıza kartını çıkarıp mı yapmalıyım neler değişir telefonda galeri telefon kayıtları kurulmuş programlar ekran düzenim vb ve nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz bir türlü tam anlamıyla hakim olamadım duruma çaresizim teşekkür ederim

1. yazılım yüklerken sim kartı çıkarmaya gerek yok
    2. rehberi hafız kartına yedeklersin mesajları ve diğer uygulamaları Titanium Backup ile yedek alıp Gb geçince tekrar kurabilirsin ( Mesajlar için farklı yöntemlerde var titanium backup ile mesajları yedekleyip geri yüklemedim diğer yöntemler içn forumu araştır )
    3.http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm bu konun 6. mesajında yazılımlar 5. mesajında ise flashtool ve kullanımı hakkında bilgiler var
    korkucak bi şey yok ben bu mesajı yazmadan önce ICS den GB ye geri Tekrar ICS geçtim

• iyi akşamlar arkadaşlar benim sorunum biraz daha basit :) benim şarzım çok çabuk bitiyor gece şarz ediyorum sabah telefonu kullanmaya başlıyorum toplamda en fazla 2 saat internet kullanıyorum 3g oyun vs oynamıyorum mesaj da yazan biride değilim saat şuanda 23.25 batarya % 25 kaldı sizce bu normal mi yoksa bataryanın işimi bitiyor ? ve telefonda fazla program oyun yok ama telefon bazen kasıyor sizce ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.