Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Arkadaşlar telefonumuz ile uyumlu kulak içi kulaklık önerebilecek var mı ?
    Batı kulaklıklar çalışmıyor çünkü telefonumuzda

Biraz paraya kıyabilirsen amazon da monster türbine var 200 TL civarına geliyor evladiyelik ben kullanıyorum çok memnunum. LiveSound var ayrıca ancak sesi az geliyor turbine'e göre. Cx300II kullandım sesi yüksek basları iyi ama basslar vokali boğuyor. Sony kullanmak istersen de XperiaZ ile gelen ex300 serisini düşünebilirsin mikrofonu da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdream

tavsiye rom dediğinizi yükledim. wireless çalışmıyor?

İki kere reboot yap cihazı ondan sonra çalışacaktır.
  • quote:

abim xperia z aldı kulaklığını pek kullanmayacağından istedim verdi.. ama kulaklık müthiş bişey

http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/stereo-headset-mh-ex300ap/

bi hevesle geldim taktım benim lww ve ses vermiyo.. herşeyle uyumlu bi sony ericssonlarla uyumsuzmuş.. alacaan olsun sony ama yine de seviyorum seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kesinlikle ep630 al derim mükemmel ses mükemmel bass ben çok memnunum dünyayla bağlantım kesiliyor resmen :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar titreşimi tamamen iptal etmeme rağmen mesaj geldiğinde titreşim çalışıyor bunun bi yolu var mı titreşimin tamamen çalışmamasını istiyorum... ses açık olacak titreşim olmayacak yardımlarınız için teşekkürler orjinal 2.3.4 kullanıyorum
  • Arkadaşlar telefonun camı çatladı, istanbul da yenisini nerede bulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Arkadaşlar telefonun camı çatladı, istanbul da yenisini nerede bulabilirim

Malesef yenisi türkiyede yok gibi ama ebayde baktığım kadarıyla baya ucuz 2-3 sayfa öncesine gidersen görebilirsin. Bu arada servise sorduysan maliyeti ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Arkadaşlar telefonun camı çatladı, istanbul da yenisini nerede bulabilirim

Malesef yenisi türkiyede yok gibi ama ebayde baktığım kadarıyla baya ucuz 2-3 sayfa öncesine gidersen görebilirsin. Bu arada servise sorduysan maliyeti ne kadar acaba?

sanırım 100 civarı birşey istemişler
  • bootloader açıp root yapıp rom deneyip memnun kalmazsak, bootloaderı kapayıp orjinal rom yükleyip garantisine zarar vermeden kullanabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

bootloader açıp root yapıp rom deneyip memnun kalmazsak, bootloaderı kapayıp orjinal rom yükleyip garantisine zarar vermeden kullanabilir miyiz?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

bootloader açıp root yapıp rom deneyip memnun kalmazsak, bootloaderı kapayıp orjinal rom yükleyip garantisine zarar vermeden kullanabilir miyiz?

Evet

teşekkürler

• quote:

quote:

Evet

hocam ben orochinin şu konudaki anlattıklarını uyguladım, bootloader kapalı olarak root yaptım ve cwm yükledim. http://forum.donanimhaber.com/m_74181669/tm.htm

cihaz bu şekildeyken rom yükleyebilir miyim? yoksa sadece bootloader kapalı şekilde çalışan romlar mı yüklenir, mesela cyanogenmod yüklenir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 27 Mayıs 2013; 19:28:27 >

• quote:

quote:

quote:

Evet

hocam ben orochinin şu konudaki anlattıklarını uyguladım, bootloader kapalı olarak root yaptım ve cwm yükledim. http://forum.donanimhaber.com/m_74181669/tm.htm

cihaz bu şekildeyken rom yükleyebilir miyim? yoksa sadece bootloader kapalı şekilde çalışan romlar mı yüklenir, mesela cyanogenmod yüklenir mi?

Cm konusunda bilgim yok bl kapali destekleyen romlar var. Bunlardan yukleyebilirsn

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet

Cm konusunda bilgim yok bl kapali destekleyen romlar var. Bunlardan yukleyebilirsn

zelly creamden bahsetmişsiniz onu deneyeyim dedim, both BL yazıyordu başlığında, kurulum aşamalarını yaptım zipten yükledim ama SONY yazısında kaldı tel ileri gitmiyor, neden olabilir.

• sony update service ile orjinal yazılıp atmayı deniycem olmazsa tekrar yardım isterim.

• Hocam daha hic bl kapali rom yuklemedim ondan bilemicem
    .

• quote:

Hocam daha hic bl kapali rom yuklemedim ondan bilemicem
    .

tamam hocam, update service ile sorun düzeldi,orjinal romu kurup teli açabildim.
    şimdi biraz daha araştırıp rom işine gircem.

• Efsane
  • arkadaşlar tel hat taktıli iken rest atıyor
    şarja takılı durumda iken rest atmiyor. %100 olunca tekrar rest atıyor. hattı cikarinca sorun yok . hat yok ken 112 arasam yine rest atıyor. napacam ben bu tel ? pc comp. ile 4.0 a yükselteCem. bilgisayar bulursam. olmadi garantiye veririm. teli değiştirecek durumum yok.
    başına önceden Böyle bişey gelen var mı?
    sorun ne olabilir :?
    4.0 dan 2.3 e geri
    donderdim flash tools
    la garanti gitmişmidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

arkadaşlar tel hat taktıli iken rest atıyor
    şarja takılı durumda iken rest atmiyor. %100 olunca tekrar rest atıyor. hattı cikarinca sorun yok . hat yok ken 112 arasam yine rest atıyor. napacam ben bu tel ? pc comp. ile 4.0 a yükselteCem. bilgisayar bulursam. olmadi garantiye veririm. teli değiştirecek durumum yok.
    başına önceden Böyle bişey gelen var mı?
    sorun ne olabilir :?
    4.0 dan 2.3 e geri
    donderdim flash tools
    la garanti gitmişmidir?

Dostum once 4.0 a yukselt baktin olmadi garantiye ver bl falan aciksa kapat

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.