Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyazejder

iyi akşamalar arkadaşlar benim bir kaç sorun var inşallah yardımcı olursunuz 1 telefonda çok fazla kasmalar olmaya başladı ve görüntüler iç içe girme başladı 2 ben telefondaki interneti bilgisayarda kullanıyorum ilk baş da bağlandı bağlandı bağlanmadıysa telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum ve usb bağlantısı bağlı olduğu halde algılamıyor neden ola bilir yardımcı olurmusunuz

kardeşim bu kasmalar için dalvik cacheyi sıfırlayacan cwm yüklü mü?
    yüklü değilse flashtooldan yazılım flashla
    diğer sorunun nedenini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

iyi akşamalar arkadaşlar benim bir kaç sorun var inşallah yardımcı olursunuz 1 telefonda çok fazla kasmalar olmaya başladı ve görüntüler iç içe girme başladı 2 ben telefondaki interneti bilgisayarda kullanıyorum ilk baş da bağlandı bağlandı bağlanmadıysa telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum ve usb bağlantısı bağlı olduğu halde algılamıyor neden ola bilir yardımcı olurmusunuz

hayır cwm yükle değil ne olduğun bile bilmiyorum :) nasıl yüklerim acaba onu yardımcı olur musun bana

• quote:

quote:

quote:

hayır cwm yükle değil ne olduğun bile bilmiyorum :) nasıl yüklerim acaba onu yardımcı olur musun bana

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm

cwm ile uğraşma flashtooldan yeni yazılım flashla belki diğer sorunda çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Arkadaşlar telefonun camı çatladı, istanbul da yenisini nerede bulabilirim

Malesef yenisi türkiyede yok gibi ama ebayde baktığım kadarıyla baya ucuz 2-3 sayfa öncesine gidersen görebilirsin. Bu arada servise sorduysan maliyeti ne kadar acaba?

ebaydan getirtebilirsin serviste varmıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

quote:

quote:

Malesef yenisi türkiyede yok gibi ama ebayde baktığım kadarıyla baya ucuz 2-3 sayfa öncesine gidersen görebilirsin. Bu arada servise sorduysan maliyeti ne kadar acaba?

serviste vardır ama iyi fiyat çekerler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

quote:

quote:

serviste vardır ama iyi fiyat çekerler

haklısın bide soyle diyolar ya 179 dolar + kdv işçilik hariç

• Hocam bu önerilen xNXT Romun yüklenmesi nasıl ? İngilizce olduğundan pek birşey anlamadımda birde en güzel rom o gibi görünüyor. Acaba nasıl stabil çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simos35

Hocam bu önerilen xNXT Romun yüklenmesi nasıl ? İngilizce olduğundan pek birşey anlamadımda birde en güzel rom o gibi görünüyor. Acaba nasıl stabil çalışıyor mu ?

uzun zamandır kullanmıyorum ama yüklemesi bu şekildedir büyük ihtimal
    önce uygun bi kernel flashla cwm ye gir
    wipe cache
    wipe data
    format system
    install zip to the sd card
    sonra romun zipini seç
    bu kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: simos35

Hocam bu önerilen xNXT Romun yüklenmesi nasıl ? İngilizce olduğundan pek birşey anlamadımda birde en güzel rom o gibi görünüyor. Acaba nasıl stabil çalışıyor mu ?

uzun zamandır kullanmıyorum ama yüklemesi bu şekildedir büyük ihtimal
    önce uygun bi kernel flashla cwm ye gir
    wipe cache
    wipe data
    format system
    install zip to the sd card
    sonra romun zipini seç
    bu kadar

Sağolasın hocam anlattığın iyi oldu
  • merhaba arkadaşlar büyük bir sorunum var lütfen acil yardım telefonum kitlendi ilginç bir şekilde yabancı bir dilde kilit kodu istiyor tekrardan yeni rom atmam yada onarmam gerek ama pc companion görmüyor bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi günler...
  • Arkadaşlar az ram tüketen, sade arayüzlü, hızlı ve az şarj yiyen Gingerbread rom arıyorum.

Yok derseniz orjinal romu nasıl modifiye edeceğim konusunda yol gösterin.

Birde 2.3.4 64GB'lık kartları görüyor mu?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Arkadaşlar az ram tüketen, sade arayüzlü, hızlı ve az şarj yiyen Gingerbread rom arıyorum.

Teşekkürler.

cihaz maksimum 32gb destekler
    usta ben şöyle bi rom yapmıştım kendime. cihaz akıyodu ama bozdum sonra.
    cm7 yi yükledim.onun üstüne supercharger v6 yaptım.adreno booster kurdum.project fluid diye tweak seti var onları yaptım.üstüne de crossbreeder kurdum
    iyiydi yani.tek sorunu kamera ve ses.sesi viper4android ile ayarlıyorsun.kamera sıkıntı.ics'ye nazaran kötü.şarj'de icsden hızlı gidiyor. bu da bir eksi.
    ama cihaz seri mi seri akıyor mu akıyor. 1.6ghz'de 8400 küsür puan alıyordu 1ghzde 7400-7500 falan.

uğraşmak istesem şöyle bişey yapasım geliyor
    cihazı komple stok haline döndür
    kendin cwm yükle rootla cihazı
    işte rootladıktan sonra gereksiz yazılımları temizle
    kafana göre görüntü modu ekle
    sonra supercharger,adreno booster,project fluid,crossbreeder yükle.

şarj performansı ne olur hiç bilmediğimden böyle bir riske girmek istemiyorum...

• beyler ics de çalışcak güzel bi rom önerin ya performans önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_maiden_levent

beyler ics de çalışcak güzel bi rom önerin ya performans önemli

Ics romlari hep ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar az ram tüketen, sade arayüzlü, hızlı ve az şarj yiyen Gingerbread rom arıyorum.

Teşekkürler.

cm7 yi yükledim.onun üstüne supercharger v6 yaptım.adreno booster kurdum.project fluid diye tweak seti var onları yaptım.üstüne de crossbreeder kurdum
    iyiydi yani.tek sorunu kamera ve ses.sesi viper4android ile ayarlıyorsun.kamera sıkıntı.ics'ye nazaran kötü.şarj'de icsden hızlı gidiyor. bu da bir eksi.
    ama cihaz seri mi seri akıyor mu akıyor. 1.6ghz'de 8400 küsür puan alıyordu 1ghzde 7400-7500 falan.

şarj performansı ne olur hiç bilmediğimden böyle bir riske girmek istemiyorum...

64 Gb'ı görüyor şu an. ICS Pureness'mı ney öle bir rom var. Ama ram çok sıkıntı ics'de.

Ben max set cpu ile programlara 1.2 ghz veriyorum. Ekran kapalı iken 225 mhz atıyorum tamam. Aksın derken cihaz zaten ram boşalınca stok hızlarda bile akıyor. Şarjım uzun gitsin, 1.2 ghz oc yeterli, script falan varmışta bunları nasıl yaparız bilmiyorum. Araştırıyorum. Ben direk zip'li rom yapayım istiyorum. Bir kere yapayım, harddiske atayım.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

64 Gb'ı görüyor şu an. ICS Pureness'mı ney öle bir rom var. Ama ram çok sıkıntı ics'de.

Ben max set cpu ile programlara 1.2 ghz veriyorum. Ekran kapalı iken 225 mhz atıyorum tamam. Aksın derken cihaz zaten ram boşalınca stok hızlarda bile akıyor. Şarjım uzun gitsin, 1.2 ghz oc yeterli, script falan varmışta bunları nasıl yaparız bilmiyorum. Araştırıyorum. Ben direk zip'li rom yapayım istiyorum. Bir kere yapayım, harddiske atayım.

ciddi misin,64 gb iyiymiş.
    ya zaten gbde benim yaptığım romda her halukarda full doldurmaya çalışsan bile 180 200mb arası ram boşta kalıyodu,istediğini yap. whatsapp veya müzik açıkken asphalt falan oynasan sorun yapmaz yani.
    zipli rom yapmayı bende bilmem ancak zannediyorum ki backup ile bu iş halledilir.
    script yapmak kolay.sen bana yapmak istediğin scripti söyle ben nasıl yapılacağını anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 16 Temmuz 2013; 1:05:04 >

• Yarın kapsamlı olarak bakayım. Kafam biraz dağınık. Orjinal 2.3.4'ün son sürümünü yükleyeyim. Sonra işlemlere oradan devam ederiz.
  • selamun aleykum arkadaşlar benim size basit bir sorum olacak sim kartdaki nımaraları nerden siliyoruz ben bir turlu bulamadımda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
  • quote:

selamun aleykum arkadaşlar benim size basit bir sorum olacak sim kartdaki nımaraları nerden siliyoruz ben bir turlu bulamadımda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

kardeşim rehbere gir ordan şu 4 çizgili butona bas orda kişileri sil olacak ordan silersin sanırım
  • deneme yaptım ve tekrar sim kartta baktım ama numara yine orda görünüyor :(
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.