Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

aynen devam, ayrılamıyoruz :)

Kardesim ayrilmayi gerektircek bi durum yokki. 2 yili askindir bu telefonu kullaniyorum kozmetik disinda hic sikinti cikarmadi. İnternete girerken isimi goruyor marketteki cogu oyunu da oynayabiliyorum daha ne olsun ki oyunla isim yok. Superjellybean ve 412 mb kernel attim romun biraz ince ayar ihtiyaci vardi onlari yaptim canavar gibi kullaniyorum. Bataryasi yeterince gidiyo hoperlor sesi iyi ve tas gibi telefon o kadar yerlerden dustu korumasiz banamisin demiyor bir tek ekranin kullanilmayan kosede kucuk bi yeri catladi oda cok pis cakildi. Param var gidip iphone alirim ama iphone alsam da yapcagim seyler whatsapp muzik internet ve clash of clans o zaman neden o kadar para bayiliyim ki
    Bundan sonra alirsam kamerasi cok muhtesem bir android alirim. Bu telefonun tek kotu noktasi kamerasi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, bu telefon fiyatına ace falan vardı o zamanlar, aceler dökülüyor şuan, benim de işimi görüyor, garanti ile hiç işim olmadı 2.5 sene oldu, hiçbiyerinde sorun yok.
    Sadece arada ekranı az daha büyük olsaydı diyorum :)
  • quote:

Katılıyorum, bu telefon fiyatına ace falan vardı o zamanlar, aceler dökülüyor şuan, benim de işimi görüyor, garanti ile hiç işim olmadı 2.5 sene oldu, hiçbiyerinde sorun yok.
    Sadece arada ekranı az daha büyük olsaydı diyorum :)

Valla aynen ben bunu alicagim zaman Ace alicaktim, sonra samsung cakallik yapmis Ace'yi 5830i diye degistirip donanimi dusurmus. Almadim bende iyiki almamisim :)

• Facebook ve facebook messenger uyguluması yüklü sadece neredeyse orjinal GB kullanıyorum. Ram'de çok boş yer kalıyor ve fena şekilde kasıyor. Bu durum iyice canımı sıkmaya başladı önerebileceğiniz rom veya kernel var mı?
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Facebook uygulamasını kullanma, her romda kasar, çünkü çok ram kullanıyor, sadece messengerı kullanırsan çok sorun olmaz.
    İlla kullancam dersen 412mb civarı veren cm10 romu var, bir de 432ram veren cm11 romu vardı, xda'ya bak.
    forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1242
  • quote:

Facebook uygulamasını kullanma, her romda kasar, çünkü çok ram kullanıyor, sadece messengerı kullanırsan çok sorun olmaz.
    İlla kullancam dersen 412mb civarı veren cm10 romu var, bir de 432ram veren cm11 romu vardı, xda'ya bak.
    forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1242

Sağ olun hocam yorum için öncelikle Umut hocamın önerdiği modifike edilmiş naa 2.6 kerneli ve superjellybean 8.0'ı deneyeceğim. Sizin önerdiklerinizde aklımda şuan rootsuz falan olduğu için Faceebook uygulamasınıda kaldıramadım o yüzden çok sıkıntı oldu.
  • Satsam kaça gider acaba? 160-170 alıcı çıkar mı fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Satsam kaça gider acaba? 160-170 alıcı çıkar mı fikri olan var mı?

160 170 e saticagina hic satma lazim olur

• bunun full kasasını nerden bulurum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: athırsızı

bunun full kasasını nerden bulurum ?

Belki ebay

• Radium 2.0 ı deneyin, gayet güzel, gereksiz hiç bişey yok, 700mb a yakin telefon hafızası ile geliyor.
    xdada var Linkler karandpr nin romu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun pili %100 iken batarya boş deyip kapanıyor yeni orjinal pil aldım ondada aynı şeyi yapıyor neden yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

Arkadaşlar telefonun pili %100 iken batarya boş deyip kapanıyor yeni orjinal pil aldım ondada aynı şeyi yapıyor neden yapabilir

Hocam ilginc bir durum, yazilimi falan sifirlayin bir, telefon sarjdayken calisiyor mu peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

Arkadaşlar telefonun pili %100 iken batarya boş deyip kapanıyor yeni orjinal pil aldım ondada aynı şeyi yapıyor neden yapabilir

Hocam ilginc bir durum, yazilimi falan sifirlayin bir, telefon sarjdayken calisiyor mu peki

Telefon şarjdayken çalışıyor çıkardıktan sonrada sorun yok ama şarj hep %100 gösteriyor aradan 1 saat geçmeden pil boş deyip kapanıyor bende anlamadım
    Bu akşam flashtool ile yazılım attım
    sarjı komple boşaltıp yeniden bağladım sabah bakacam sonuç ne olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

Telefon şarjdayken çalışıyor çıkardıktan sonrada sorun yok ama şarj hep %100 gösteriyor aradan 1 saat geçmeden pil boş deyip kapanıyor bende anlamadım
    Bu akşam flashtool ile yazılım attım
    sarjı komple boşaltıp yeniden bağladım sabah bakacam sonuç ne olacak

Wipe Battery stats yapmayı deneyin

• Telefon hala sağlam, standart işleri sıkıntısız yapıyor, messenger + whatsapp + twitter falan sorunsuz kullanıyorum. 3 sene civarı kahrımı çekti, şimdi de aileden başka birine vericem onda da uzun süre kalabilme kapasitesinde bence :)
    Artık yeni bir telefon almak istedim, G3 e geçtim, konuya elimden geldiğince yardım ederim yine, görüşmek üzere.
  • quote:

Telefon hala sağlam, standart işleri sıkıntısız yapıyor, messenger + whatsapp + twitter falan sorunsuz kullanıyorum. 3 sene civarı kahrımı çekti, şimdi de aileden başka birine vericem onda da uzun süre kalabilme kapasitesinde bence :)
    Artık yeni bir telefon almak istedim, G3 e geçtim, konuya elimden geldiğince yardım ederim yine, görüşmek üzere.

Benim emektarda yatıyor bi kaç aydır dün açtım hoperlorlerinden bi müzik dinledim ozlemisim :D

• Valla ben hala kullaniyorum tek sıkıntım pil ömrü. Gunu zor çıkarıyor. Yeni pil aldim yan sanayi deji marka ama fayda etmedi. Pil sorununu çözebilirsem zevke kullanmaya devam edebilirim:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

Valla ben hala kullaniyorum tek sıkıntım pil ömrü. Gunu zor çıkarıyor. Yeni pil aldim yan sanayi deji marka ama fayda etmedi. Pil sorununu çözebilirsem zevke kullanmaya devam edebilirim:)

Bu telefon cidden değişik
    bu çıktığı zaman galaxy ace falan vardı hepsi oldu bizim efsane hala yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

Valla ben hala kullaniyorum tek sıkıntım pil ömrü. Gunu zor çıkarıyor. Yeni pil aldim yan sanayi deji marka ama fayda etmedi. Pil sorununu çözebilirsem zevke kullanmaya devam edebilirim:)

Arkadaşlar telefon için kulaklık alıcam ama desteklenmeyen aksesuar uyarısı alıyorum bır kac kulaklıgı denedıgımde bu durumun cozumu varmı acaba bende teli hala kullanıyorum ama toplum baskısı olmaya başladı ınsanlar ılgınc ve zevksız =) degıstır bunu dıye tepkıler alıyorum pek bılınen bır telefon olmadıgından sanırıım cogu kapaklı tel sanıyor ama ben sevıyorum . İyi telefon muzık kalıtesı zaten en guzel tarafı .
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.