Şimdi Ara

Sony Ericsson Türkiye'ye tokat gibi mail atmak isteyenler :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
12.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 eylul ayi baslarinda s.e. turkiye ofis calisanlarinin buyuk bir kismi (ki basarili isimler de buna dahil) isten cikarildi. s.e. turkiye bir hub olmaktan cikarilip yunanistan yonetimine baglandi. ofis icerisinde sadece 8 kisi kaldi. bunlar da elle tutulur basarisi olmayan ya da ise yeni girmis sektorle alakasi olmayan sahislardi. 2008 kasim ayinda yaklasik 15 kisilik saha pazarlama ekibinin yarisi isten cikarildi, yine eski ve basarili isimler gonderildi ve daha az tecrubeliler ve sektoru az taniyanlar kaldi, en son 2009 ekim ayinda sahada yer alan tum pazarlama ekibini lagvettiler. bu vesileyle hepimiz isimizden olduk ki emin olun turkiye pazarinda cok cirpindik. ancak son kalan 8 kisilik ofis kadrosu da o zamandan bu zamana cok degisikliklere ugradi. yunanistana baglandiktan sonra goreve getirilen ulke muduru kovuldu, pazarlama ve satis kismina bakan 3 kisi de is degisikligine gitti. bunlarin yerine iyice balon ve sektorden iyice uzak insanlar geldi vs. sony ericsson dunyada iyi seyler yapmaya basladi ancak turkiyeye ayni sekilde yansimasi zor. urunler pahali ve turk bayi yapisina fazla. hangi bayi (turkcell' vodafone ve avea shoplar da dahil) android isletim sistemli bir cihazi siradan bir musterisine satabilecek kapasitede satis ve urun bilgisine sahip?? ben soyleyeyim yok oyle bir bayi. bu is de sadece teknosa media markt ile yurumuyor malesef. ve forumlarda orada burada bir avuc insaniz. ve cooooooooook uzun bir sure ihtiyaclar dogrudan dogu banktan, gitti gidiyordan karsilanacak benden soylemesi.

neyse ki rusyada yasiyorum ve burada s.e. oldukca sevilen bir marka, cikan her modeli gorup inceleyebiliyorum ve cok az bir fiyat farki da olsa daha ucuza urunlere istedigim her an ulasabiliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

Bırakın şu ameleleri... keşke emaili atan arkadaş okadar sayıp sayıp arc'yi alacam demeseymiş daha da iyi olurmuş!..ben bunlara şunu getirecekmisiniz bu varmı diye sormayalı yıllar oluyor...kopyala yapıştır gönder,birde müşteri memnuniyeti çalışmaları sürüyormuşHangi çalışma nerde ne çalışması utanmadan çalışma kelimesini bari ağzınıza almayın Pelikan yumurtaları...

• Bunları gördükçe 1 ay önce aldığım W995'i keşke almasaydım diyorum şimdi. Lanet herifler.
  • devrim şart!!!11bir telefonu değiştiricem sony ericssondan başka telefon almak istmiyorum
  • onların tokat yiyecek yüzleri olduğunu düşünmüyorum
    kazandıkları paranında haram olmasını dilerim. bir işe yaramıyorlar çünkü
  • Yazılanları okudum gerçekten sinir bozucu ve alışılageldik mesajlar. Size yardım edebilecek birisini biliyorum.
     Sony Ericsson Türkiye'ye tokat gibi mail atmak isteyenler :)

Kızmak yok.
  • Al Pac
    İyimiş

Evet tokat gibi bir mail atalım da gelen cevap tokat gibi bir umursamaz mesaj oluyor.
    Nasıl derler, adamlar resmen bir mottoya göre "umursamaz tavrımın kölesi olun" diyor.
    Yani sert yazınca adamlara tokat atmış olmuyoruz. O yüzden içeriği boş verin ve biçime bakalım derim.
    Şöyle ki, 50 kişi toplansak ve bir süreliğine her gün aynı "işinizi doğru düzgün yapın" mailini göndersek,
    bir haftada 350, bir ayda ise 10500 mail eder. Hatta bu işi mail bomber programlarıyla yaparsak tam
    tokat atmış oluruz. Şöyle ki bir ayda 15.000.000 mail ciddi anlamda önemsenmesi gereken bir şey olur.
    Tabi gündelik yaşamda çoğumuz işlerimizi kaba kuvvet (brute force) ile çözmüyoruz ama bazen gerekiyor sanki.
    E karşıda da ne yazarsanız yazın laftan anlamayan bir organizasyon olduğuna göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 26 Ocak 2011; 19:31:14 >

• Bana uyar süper olur hatta. Bu mail bombardımanıni zamanında hepsiburada.ya yapmıştım. Onlarda benim bombalamisti ama :-)
  • Arkadaşlar se nin yurtdışındaki merkezine mail atmak istiyorum ama e mail adresini bulamadım bir türlü
  • arkadaşlar bütün bu isyanımız sadece burada kalmasın.. ciddi bir baskı oluşturalım. ingilizce metne çevrilmiş gönderebileceğimiz mail adreslerine yüklenelim. hatta mail listelerimizdeki kişilere de rica da bulunup gönderim yapmalarını sağlayalım. hala k850 kullanıcısıyım, yaklaşık 1 senedir x10 alacağım.. derken arc çıkacak fln.. ama bende diğer arkadaşlar gibi yurtdışından getirteceğim.

Acaba bu geri tekofaks böyle forumları fln incelemiyor , şikayetleri görmüyor mu?

Arkadaşlar ciddi bir baskı oluşturalım..
  • Arkadaşlar maillleri nasıl gönderiyorsunuz. Se nin sitesinde bize ulaşın kısmından yazıyorum ama mail gitmiyor Ops! falan birşeyler çıkıyor
  • aynen bende de aynısı çıkıyor. baksanıza mail bile gönderilemiyor. zavallı se sitesi
  • Gönderdim bende bi mail. elimize mi yapışacak.

Merhaba,

10 Yıllık SonyEricsson kullanıcısı olarak öncelikle hizmetlerinizden, diğer geri kalan kullanıcılarınız gibi benimde memnun olmadığımı belirtmek isterim. Bu güne kadar servis vs. konularda her türlü desteğini en iyi şekilde sürdüren SonyEricsson türkiye, distribütürlük konuusunda 3. dünya ülkelerinin bile çok gerisinde kalmaktadır. Birçok model ülkemize çok geç gelmekle beraber bazılarınınsa hiç gelmediği bilinen bir gerçektir.

Eleştrilerimin yıkıcı değil aksine yapıcı olduğu kanısına varmakla beraber aksi durum oluştuysa affınıza sığınarak asıl merak konusu olan Xperia x10 Arc modelinin Türkiyeye gelip gelmeyeceğini eğer gelecekse hangi zaman ve fiyat aralığında kullanıcıları ile buluşacağını öğrenmek isterim. Bu konudaki yardımlarınızı talep eder, Saygılar sunarım..

İyi Çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChimBreakeR

Gönderdim bende bi mail. elimize mi yapışacak.

Merhaba,

10 Yıllık SonyEricsson kullanıcısı olarak öncelikle hizmetlerinizden, diğer geri kalan kullanıcılarınız gibi benimde memnun olmadığımı belirtmek isterim. Bu güne kadar servis vs. konularda her türlü desteğini en iyi şekilde sürdüren SonyEricsson türkiye, distribütürlük konuusunda 3. dünya ülkelerinin bile çok gerisinde kalmaktadır. Birçok model ülkemize çok geç gelmekle beraber bazılarınınsa hiç gelmediği bilinen bir gerçektir.

Eleştrilerimin yıkıcı değil aksine yapıcı olduğu kanısına varmakla beraber aksi durum oluştuysa affınıza sığınarak asıl merak konusu olan Xperia x10 Arc modelinin Türkiyeye gelip gelmeyeceğini eğer gelecekse hangi zaman ve fiyat aralığında kullanıcıları ile buluşacağını öğrenmek isterim. Bu konudaki yardımlarınızı talep eder, Saygılar sunarım..

İyi Çalışmalar.

Sen eleştirmemişsin resmen yalvarmışssın bu vijdansızlara...

• BU gidişle SE Türkiye kısmını kapatır heralde. hepsi burada.com da bile biri stoklarda olmamak üzere 3 telefon satılıyor. Gerisini varın siz düşünün. SE telefon alacaklar gidip yurt dışından alsınlar tabiki imkanları varsa...

Bunları sabah akşam tokatlasanız bile bir şey çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 29 Ocak 2011; 12:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChimBreakeR

Gönderdim bende bi mail. elimize mi yapışacak.

Merhaba,

İyi Çalışmalar.

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Yapıcı fikirleriniz, konuyla ilgilenen birimlerimize aktarılmış durumdadır. En kısa zamanda bu istekler dikkate alınacaktır.Sony Ericsson Xperia Arc ™ telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2011 yılının, ikinci çeyreğidir. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye,www.sonyericsson.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Nisan Mayıs Haziran.. Üçüde olabilir diyor yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

BU gidişle SE Türkiye kısmını kapatır heralde. hepsi burada.com da bile biri stoklarda olmamak üzere 3 telefon satılıyor. Gerisini varın siz düşünün. SE telefon alacaklar gidip yurt dışından alsınlar tabiki imkanları varsa...

Bunları sabah akşam tokatlasanız bile bir şey çıkmaz.

Çok haklısın arkadaşım ama hiç değilse tepkimizi ortaya koyalım istedim. Seni görünce 2008 deki kullandığım k850 tartışmalarımız yorumlarımız aklıma geldi, o zamanlarda şikayetciydik aradan yıllar geçti sonyericsson Türkiye de değişen bişey olmadığı gibi daha beter oldular..
  • Elimizdeki K790i modeliyle kaldık.
  • Arkadaşlar şaşılacak şey kaç ay sonra yeni bir model getirmeyi akıl edebilmişler. oda J108 CEDAR.
    http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=11157&ix=0&brnd=Sony+Ericsson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin60 -- 30 Ocak 2011; 13:54:13 >
  • biri bizi örgütlesin
    hep beraber mail atalım şunlara yeter yav getirsinler şu telefonları
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.