Şimdi Ara

Sony Ericsson Türkiye'ye tokat gibi mail atmak isteyenler :) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
12.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: anon55

isteyen Sony Ericsson un resmi facebook sayfasındanda inceleyebilir veya Sony Ericsson u arayabilir.
    URL:http://www.facebook.com/SonyEricssonTurkiye

facebook ne abi dalga mı geçiyosunuz?

resmi sayfa açılması bile iyi

olaylar yalan değil gerçek bende zor inandım

yeni teknik servis

http://www.teleservice.com.tr/ortaklar.asp

buda zaman gazetesinin haberi

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1108949&title=sony-ericsson-turkiyeye-akilli-telefonlarla-dondu

• Hort.

C905 için kasa (daha doğrusu arka-batarya kapaı ve tuş takımı) aradım ama bulamadım. Bir ara Türkiye'ye geldi diye hatırlıyorum C905. Bu konuda beni aydınlatabilecek biri var mı acaba? C905 hiç gelmedi mi yoksa ülkemize?

Yan sanayi kasa alayım dedim; en kalitelisinden en pahalısından aldım tırt.
  • @AurorAbeam C905 Türkiye'de garantili olarak satılmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

BU gidişle SE Türkiye kısmını kapatır heralde. hepsi burada.com da bile biri stoklarda olmamak üzere 3 telefon satılıyor. Gerisini varın siz düşünün. SE telefon alacaklar gidip yurt dışından alsınlar tabiki imkanları varsa...

Bunları sabah akşam tokatlasanız bile bir şey çıkmaz.

Çok haklısın arkadaşım ama hiç değilse tepkimizi ortaya koyalım istedim. Seni görünce 2008 deki kullandığım k850 tartışmalarımız yorumlarımız aklıma geldi, o zamanlarda şikayetciydik aradan yıllar geçti sonyericsson Türkiye de değişen bişey olmadığı gibi daha beter oldular..

1 yıl geçmiş daha yeni görüyorum.

Aha Sony Ericsson da bitti. Ama hala K850 ye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 8 Mayıs 2012; 16:46:28 >

• Aslında motorola atrix kullanıyorum ama k850 nin yeri ayrı tabi antika olarak Atrixin yanında hiç bi fonksiyonu yok açıkçası
  • Bende Xperia neo V için LiveDock arıyorum, Türkiye de satışı yokmuş. Nasıl iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Bende Xperia neo V için LiveDock arıyorum, Türkiye de satışı yokmuş. Nasıl iş anlamadım

Arkadaşlar bu tarz alışverişlerinizi ebay den yapabilirsiniz bedava kargo veren(free shipping) bir sürü mağaza var oralara bi bakın derim...
  • quote:

quote:

Bende Xperia neo V için LiveDock arıyorum, Türkiye de satışı yokmuş. Nasıl iş anlamadım

Arkadaşlar bu tarz alışverişlerinizi ebay den yapabilirsiniz bedava kargo veren(free shipping) bir sürü mağaza var oralara bi bakın derim...

Yurtdışı genellikle sıkıntı diye yapamıyorum. Bir araştırayım, kafama yatarsa sipariş geçerim.
  • quote:

quote:

quote:

Yurtdışı genellikle sıkıntı diye yapamıyorum. Bir araştırayım, kafama yatarsa sipariş geçerim.

Bi çok arkadaşım ebay amerikadan alışveriş yaptı sorunsuz ellerine geçti tabi 1 hafta beklemen gerek ha birde vergi sınırına dikkat et

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi çok arkadaşım ebay amerikadan alışveriş yaptı sorunsuz ellerine geçti tabi 1 hafta beklemen gerek ha birde vergi sınırına dikkat et

Vergi sınırı kaçtı?

Alacağım ürün 39 €

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vergi sınırı kaçtı?

Alacağım ürün 39 €

http://forum.donanimhaber.com/m_57347299/tm.htm
    75 euro ama linke göz atmanda senin için fayda var :)

• Arkadaşlar. Baya bi araştırdım. Teleservice ve Asya Telekom ile ilgili bir kişi bile ya çok iyi gönderin baya ilgileniyorlar falan yazmamış. Yani durum al birini vur ötekine misali. Peki gel gelelim işin özüne. Benim Sony Ericsson J20i Hazel cep telefonum ekran arızası verdi. Bende garantiye nasıl yollarım diye araştırma yaparken tanık oldum bu şikayetlere. Türkiyede Sony Ericsson garantisi sadece bu iki firmada başka yok. Her ikiside birbirinden berbatsa hangisine göndermem gerekiyor. Kaldırıp telefonu çöpe mi atayım. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

ya telefonu kaldırıp çöpe atacaz
    yada kötünün iyisini bulacağız.

ben ilk ipucunu vereyim bir beyin fırtınası yapalım arkadaşlar çünkü bu 2 firmadan birini kullanmak mecburiyetindeyiz

ipucu:www.şikayetvar.com adresinde teleservicenin belki 1000 belki daha fazla şikayeti var. Fakat asya telekom ile ilgili sadece 5 tane şikayet var.

bu şekilde bilgileri toparlarsak kötünün iyisini bulabiliriz. Yapacak birşey yok

gelsin yorumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ssgenc55

Arkadaşlar. Baya bi araştırdım. Teleservice ve Asya Telekom ile ilgili bir kişi bile ya çok iyi gönderin baya ilgileniyorlar falan yazmamış. Yani durum al birini vur ötekine misali. Peki gel gelelim işin özüne. Benim Sony Ericsson J20i Hazel cep telefonum ekran arızası verdi. Bende garantiye nasıl yollarım diye araştırma yaparken tanık oldum bu şikayetlere. Türkiyede Sony Ericsson garantisi sadece bu iki firmada başka yok. Her ikiside birbirinden berbatsa hangisine göndermem gerekiyor. Kaldırıp telefonu çöpe mi atayım. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

ya telefonu kaldırıp çöpe atacaz
    yada kötünün iyisini bulacağız.

ben ilk ipucunu vereyim bir beyin fırtınası yapalım arkadaşlar çünkü bu 2 firmadan birini kullanmak mecburiyetindeyiz

ipucu:www.şikayetvar.com adresinde teleservicenin belki 1000 belki daha fazla şikayeti var. Fakat asya telekom ile ilgili sadece 5 tane şikayet var.

bu şekilde bilgileri toparlarsak kötünün iyisini bulabiliriz. Yapacak birşey yok

gelsin yorumlar

Tabiki Asya telekom. Şahsen ben sorun yaşamadım hatta 2 kez değişim aldım zamanında. Tavsiye ederim.

• ben de şunu yazıp mail attım.
    gönderdiğim adres şu questions.tr@support.sonyericsson.com

Merhaba,
    1 ay önce xperia x10 mini telefon aldım.
    android 2.1 yüklü olarak geldi, güncellemek istiyorum ama telefonun güncel diyor. Allah aşkına android 4.1 satılıyor, yükleniyor. küçük v esade olduğu için x10mini satın aldım, tasarımını çok sevdim ama neden bi android güncellemesi yayınlamıyorsunuz.
    sony teknoloji yaratan bir firma değil mi, sattığınız telefonun güncel hale gelmesine neden yardım etmiyorsunuz.
    sordum soruşturdum, android 4 sorunsuz olarak yüklenip çalışıyormuş ancak bunu yaparsam telefonum garanti dışı kalıyormuş. henüz 1 aylık telefonumu neden garanti dışı bırakayım, yasal olarak güncellemesini yayınlasanız olmazmı?

sony ericsson bazı xperia modellerinin android 4.1 e güncelleneceğini açıklamış, şimdi şu modeli alırsan güncelleme veririz, ancak bu modeli alırsan güncelleme filan alamazsın, çünkü sen enayisin mi diyorsunuz? bazı modelleri alanlar iyi müşteri, diğerleri kötü müşteri mi?
    ya tüm android modellere güncelleme dağıtın ya da hiç kimseye günceleme filan yapmayın, biz de gidip başka markaları düşünelim artık.

bu kullandığım 4. sony ericsson marka telefonum, ama artık tak etti, neden ilgilenmiyorsunuz. servislerinizi bile aramaktan gına geldi, servisiniz bile konusuna hakim değil, her aradığımda farklı cevaplar alıyorum.

lütfen ya güncel android versiyonlarını yükleyin, ya da yazılım değişikliği nedeniyle telefonumu garantiden çıkarmayın. parasını verip köşebaşındaki telefoncu çocuğa koskoca sony ericssonun yapamadığı güncellemeyi yaptıralım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.