Şimdi Ara

Sony Ericsson Türkiye'ye tokat gibi mail atmak isteyenler :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
12.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mayıs haziran gibi yurt dışından gelecekler var getirticem bitane arc alamanca
  • benimde ilk telim sony eric. t100 dü o günden beride bende sony kullanıyorum. se merkezi se tr deki durumu görmüyo mu sizce bana göre se pazarı gözden çıkarmış se bu politikasına rağmen se almak ban göre doğru değil ben bu şekilde politika yapan bi şirkete para kazandırmam. daha fazla bunlar içinde hissetmedikçe tr pazarının boşluğunu buraya müdahale etmiyeceklerdir. bence boykot edelim ki zaten onlar bizi bariz boykot ediyolar mal göndermiyolar. bence yurt dışındanda almıyalım. madem mailleri takmıyolar bizde onları takmıyalım babmıızn şirketi değil ya se.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

benimde ilk telim sony eric. t100 dü o günden beride bende sony kullanıyorum. se merkezi se tr deki durumu görmüyo mu sizce bana göre se pazarı gözden çıkarmış se bu politikasına rağmen se almak ban göre doğru değil ben bu şekilde politika yapan bi şirkete para kazandırmam. daha fazla bunlar içinde hissetmedikçe tr pazarının boşluğunu buraya müdahale etmiyeceklerdir. bence boykot edelim ki zaten onlar bizi bariz boykot ediyolar mal göndermiyolar. bence yurt dışındanda almıyalım. madem mailleri takmıyolar bizde onları takmıyalım babmıızn şirketi değil ya se.

2007 itibarıyla Türkiye'de küçülmeye gittiler...hatta bir ara SE Türkiyeden çekiliyor diye ciddi haberler cıkmış ama yalanlamışlardı...sadece yeniden yapılanmaya gidiyoruz diye SE nin yetkili bir kişisinin acıklaması vardı...tabiki 70 milyon küsürü geçmiş bir ülkeden küçülmeye gitmenin mantığı... nedeni nedir bilinmez durum baya ciddi demekki...ama şuda bir gerçekki bu ülkede SE'YE fazla yüz vermedi,ürünlerini almadı,küçümsedi vs...sorunlu distribütörler de eklenince bir türlü tutturamadılar...SE nin yaptığı yinede yanlış,büyük bir pazar kaybetmek pek akıllıca değil,birazda tok satıcı bunlar Dünya sıralamasında bile son yıllarda ilk 5 e zar zor giriyorlar ama yinede umurlarında değil...ciddi finansal ve marka değerleri sayesinde güçlerini kaybetmediler...diğerleri çoktan silindi bu alemde...Benq-Sıemens,Sagem vs...tarih oldular...ve herşeye rağmen kaliteden asla taviz vermiyorlar bunu yıllarca SE kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim...

• açıkçası ben onlarca defa beni kandıran oyalayan bugün yarın bugün yarın siyen bi firmaya para kazandırmak istemiyorum gönlümdeki yeri ayrı olsada bunlar kıymetini bilmiyorlar bu ülkenin herkes bilir senin kalitesini ama yakındıkları bikaç şeyde herkesin malumudur bunu aşabilirdi 2 sene içinde ama artık içinde etti fanatik kullanıcılarını da kaybediyor artık telefonu yok ki alalım...
  • Arkadaşlar attıkları cevap mailine bakın aşağıda, bunlar tam yüzsüz artık ne denir ki Bu adamlar yeni disbiritör olarak tekofaksı falan görüyorlar heralde. Yeni disbiritör değişimi falan duymadım ben, duyan var mı?

Sayın Özdemir,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sürekli gelişen bir pazara sahip olan Türkiye'de yeni ürünlerimiz yeni distribütörlerimiz aracılığıyla satılmaya başlanmıştır. Ayrıca öncelikli amaçlarımızdan olan müşteri memnuniyeti çalışmalarımız da geliştirerek devam etmektedir.

www.sonyericsson.com.tr

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

Bize Ulaşın | Yasal | Gizlilik
    ©Copyright 2001-2008. Sony Ericsson Mobile Communications. Her Hakkı Saklıdır.

Opinion: Merhaba T100 den başlamak üzere yaklaşık 8 yıldır sonyericsson kullanıyorum. Fakat sony ericsson Türkiye disbritörlerinden ve sizden nefret ediyorum. Dünyadan bu kadar uzak kalmanıza. Tek yaptığınız şey telefonların tanıtımlarını Türkçeye çevirip sitede sergilemek. Cedar, zylo, x8, x10 mini, hazel vs vs vs hiçbiri Türkiyeye gelmiyor ve gelmeyecek. Peki siz neden varsınız? Tek göreviniz telefonları sergileyip iç geçirmemizi mi sağlamak? Bakın sony bunları üretiyor ama biz sizle buluşturmuyoruz, buluştursak da modası geçince belki getiririz içlerinden bi kaç tanesini (x10 w715 vs) Sizden hiçbir beklentim yok ve artık bende diğer arkadaşlar gibi yurtdışından gelmiş telefonlara yöneleceğim. Yakında arc modelini alacağım, size kalsa 1 sene sonra gelir bekleyip de sinir sahibi olmak istemiyorum. El birliği ile sonyericssonu Türkiye de yok ettiniz. Tebrikler başarısızlıklarınızın devamını diliyorum....
    Country: Türkiye

• bunlar cok bilmisler bizi ise herseyden bi haber saniyolar
    kandirin bakalim bos sözlerle insanlari
    mundar ettiniz türkiyeden cihazlari
  • Düpedüz yalan konuşuyorlar,bunlar hiçmi makale okumaz,forum okumaz,araştırmaz sormaz soruşturmazlar...3,4 yıldır yan gelip yatıyorlar SE nin belkide bunlardan haberi yok...hoş onların ceo'yuda tenhada sıkıştırmak lazım ya...ama bu TR deki elemanlara ayar oldum...otomatiğe bağlanan mesajlar diyorumki bunların merkezi Londra'ya bir ferman yollasak birlikte...
  • Arkadaşlar bende A1018 ile başladım.SEmacerasına.Nasıl telefon bilmiyorum.Bende de bağımlılık yaptı.Şu an P990 kullanıyorum ama değiştirecek olursam Türkiye distirbitör garantili SE kalmayacak korkarım.
    SE merkezine atılacak ingilizce maillerin etkili olabileceğinin düşünüyorum.Bu forumda hazır hale getirilmiş bir metin olursa benim gibi ingilizcesi olmayanlarda tepki gösterebilir.

Ayrıca interneti özellikle Facebook u da bu eylemde kullanmalıyız.Hem sayımızı görmüş oluruz hem merkez SE nin resmi Facebook uyla bağlantı kurmuş oluruz.

Tabi en önemli olan soru şu.Ses getirecek kadar SE tutkununu bulup bir araya getirebilecek miyiz. Ama yinede tekrar ediyorum birisi Facebook a el atsın.Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Arkadaşlar SonyEricsson Türkiye'ye adımı soyadımı ve mail adresimi vererek tüm nefretimi kustum. Bakalım ne cevap vericekler. Eğer sizde benim gibi şikayetciyseniz sitenin bize ulaşın bölümünden şikayetinizi dile getirmenizi isterim. Ayrıca konu hakkında sizlerin de yorumlarınızı merak ediyorum :)

"Merhaba T100 den başlamak üzere yaklaşık 8 yıldır sonyericsson kullanıyorum. Fakat sony ericsson Türkiye disbritörlerinden ve sizden nefret ediyorum. Dünyadan bu kadar uzak kalmanıza. Tek yaptığınız şey telefonların tanıtımlarını Türkçeye çevirip sitede sergilemek. Cedar, zylo, x8, x10 mini, hazel vs vs vs hiçbiri Türkiyeye gelmiyor ve gelmeyecek. Peki siz neden varsınız? Tek göreviniz telefonları sergileyip iç geçirmemizi mi sağlamak? Bakın sony bunları üretiyor ama biz sizle buluşturmuyoruz, buluştursak da modası geçince belki getiririz içlerinden bi kaç tanesini (x10 w715 vs) Sizden hiçbir beklentim yok ve artık bende diğer arkadaşlar gibi yurtdışından gelmiş telefonlara yöneleceğim. Yakında arc modelini alacağım, size kalsa 1 sene sonra gelir bekleyip de sinir sahibi olmak istemiyorum. El birliği ile sonyericssonu Türkiye de yok ettiniz. Tebrikler başarısızlıklarınızın devamını diliyorum.... "

Arkadaşım seni destekliyorum.Facede grup kuralım SE nin Türkiye politikasını dikkatlere sunacak şekilde.Ses getireceğini düşünüyorum.Saygılar...

• bende varım sonuna kadar
  • Benim ise ilk se telefonum K700 idi, sonra K750, W810, W710, K810, K850, P1, T250, X10 MİNİ, şimdi ise T700 kullanıyorum. Alıştım SE den başka markalar kullanamıyorum. Bu gidişle alternatif başka modellere yöneleceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLaL !

Benim ise ilk se telefonum K700 idi, sonra K750, W810, W710, K810, K850, P1, T250, X10 MİNİ, şimdi ise T700 kullanıyorum. Alıştım SE den başka markalar kullanamıyorum. Bu gidişle alternatif başka modellere yöneleceğim

x10 miniden t700 e dönüş niyeki arkadaşım biz onu almayı düşünürken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakin-adam

quote:

Benim ise ilk se telefonum K700 idi, sonra K750, W810, W710, K810, K850, P1, T250, X10 MİNİ, şimdi ise T700 kullanıyorum. Alıştım SE den başka markalar kullanamıyorum. Bu gidişle alternatif başka modellere yöneleceğim

• http://www.sonyericsson.com/news/optiextension.dll?ID=9r%2B1WGozZ9BNx79PD99u se nin anketi var doldurun belki bir işe yarar ben baya saydırdım bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakin-adam

quote:

Elde olmayan nedenler yüzünden diyelim

• fikirler güzelde uygulamaya geçecek miyiz acaba..? facebook'taki grubu kim açıyor..? kim yazıyor mesajları..? çevirebilecek arkadaşlarımız varmış aramızda.. bu işlerden anlayan birileri çıksın artık.. sadece fikirle dönmüyor değirmen..
  • "Merhaba T100 den başlamak üzere yaklaşık 8 yıldır sonyericsson kullanıyorum. Fakat sony ericsson Türkiye disbritörlerinden ve sizden nefret ediyorum. Dünyadan bu kadar uzak kalmanıza. Tek yaptığınız şey telefonların tanıtımlarını Türkçeye çevirip sitede sergilemek. Cedar, zylo, x8, x10 mini, hazel vs vs vs hiçbiri Türkiyeye gelmiyor ve gelmeyecek. Peki siz neden varsınız? Tek göreviniz telefonları sergileyip iç geçirmemizi mi sağlamak? Bakın sony bunları üretiyor ama biz sizle buluşturmuyoruz, buluştursak da modası geçince belki getiririz içlerinden bi kaç tanesini (x10 w715 vs) Sizden hiçbir beklentim yok ve artık bende diğer arkadaşlar gibi yurtdışından gelmiş telefonlara yöneleceğim. Yakında arc modelini alacağım, size kalsa 1 sene sonra gelir bekleyip de sinir sahibi olmak istemiyorum. El birliği ile sonyericssonu Türkiye de yok ettiniz. Tebrikler başarısızlıklarınızın devamını diliyorum.... "

Bu yazıyı biraz değişiklik yaparak mail göndermek yerine farklı bir yere gönderdim...

https://five.surveys.com/mriweb/mriweb.dll?i.project=j246647&id=x&cc=tr&p=c903&lc=tr&seid=30014463

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: masal_olduk

Sony Ericsson Türkiye değil de direkt Sony Ericsson'un yurt dışındaki merkezine atmak lazım Sony Ericsson Türkiye'yi değiştirin diye

Zamanım olursa yarın bu metni ingilizceye çevirip genel merkeze ulaşmaya çalışacağım.

Bence sizde tepkinizi ortaya koyun arkadaşlar.

kardeş ben yurtdışınada mail attım..onlar hemen cevap yazıyorlar ama yardımcı olmuyorlar sizi turkiyeyey yonlendirdik diyorlae...esas merkez isveç oranında mail adrsi yok...

• quote:

Arkadaşlar attıkları cevap mailine bakın aşağıda, bunlar tam yüzsüz artık ne denir ki Bu adamlar yeni disbiritör olarak tekofaksı falan görüyorlar heralde. Yeni disbiritör değişimi falan duymadım ben, duyan var mı?

Sayın Özdemir,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sürekli gelişen bir pazara sahip olan Türkiye'de yeni ürünlerimiz yeni distribütörlerimiz aracılığıyla satılmaya başlanmıştır. Ayrıca öncelikli amaçlarımızdan olan müşteri memnuniyeti çalışmalarımız da geliştirerek devam etmektedir.

www.sonyericsson.com.tr

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

Bize Ulaşın | Yasal | Gizlilik
    ©Copyright 2001-2008. Sony Ericsson Mobile Communications. Her Hakkı Saklıdır.

Opinion: Merhaba T100 den başlamak üzere yaklaşık 8 yıldır sonyericsson kullanıyorum. Fakat sony ericsson Türkiye disbritörlerinden ve sizden nefret ediyorum. Dünyadan bu kadar uzak kalmanıza. Tek yaptığınız şey telefonların tanıtımlarını Türkçeye çevirip sitede sergilemek. Cedar, zylo, x8, x10 mini, hazel vs vs vs hiçbiri Türkiyeye gelmiyor ve gelmeyecek. Peki siz neden varsınız? Tek göreviniz telefonları sergileyip iç geçirmemizi mi sağlamak? Bakın sony bunları üretiyor ama biz sizle buluşturmuyoruz, buluştursak da modası geçince belki getiririz içlerinden bi kaç tanesini (x10 w715 vs) Sizden hiçbir beklentim yok ve artık bende diğer arkadaşlar gibi yurtdışından gelmiş telefonlara yöneleceğim. Yakında arc modelini alacağım, size kalsa 1 sene sonra gelir bekleyip de sinir sahibi olmak istemiyorum. El birliği ile sonyericssonu Türkiye de yok ettiniz. Tebrikler başarısızlıklarınızın devamını diliyorum....
    Country: Türkiye

''Sürekli gelişen bir pazara sahip olan Türkiye'de yeni ürünlerimiz yeni distribütörlerimiz aracılığıyla satılmaya başlanmıştır. Ayrıca öncelikli amaçlarımızdan olan müşteri memnuniyeti çalışmalarımız da geliştirerek devam etmektedir''

bu bölümü yazmış sadece geri kalanı standart mail zaten 5dkkasını bile ayırmazlar kalıplaşmış haldeki mailleri gönderiyorlar copy+paste bıkmadıklar bir türlü.

• Bırakın şu ameleleri... keşke emaili atan arkadaş okadar sayıp sayıp arc'yi alacam demeseymiş daha da iyi olurmuş!..ben bunlara şunu getirecekmisiniz bu varmı diye sormayalı yıllar oluyor...kopyala yapıştır gönder,birde müşteri memnuniyeti çalışmaları sürüyormuşHangi çalışma nerde ne çalışması utanmadan çalışma kelimesini bari ağzınıza almayın Pelikan yumurtaları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 23 Ocak 2011; 20:50:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.