Yurt dışından bir Sony Ericsson Vivaz U5i getirttim. Ama Türkçe dil bulamıyorum. Güncelleme yaptım ama yine olmadı. Türkçe dil nasıl yüklenir..
quote:
Orijinalden alıntı: sannet87
Yurt dışından bir Sony Ericsson Vivaz U5i getirttim. Ama Türkçe dil bulamıyorum. Güncelleme yaptım ama yine olmadı. Türkçe dil nasıl yüklenir..
bende de aynı cihazdan var.gerçi ben ingilizce olarak kullanıyorum turkçe yi yüklemedim.ama sana verecegim başlıgı google de arat ve ilk çıkan linke tıkla..
''Satio ve Vivaz için -->Türkçe Dil yükleme!...''
umarım işini görür.
çok teşekkürler.. deneyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: sefa044
quote:
Orijinalden alıntı: sannet87
bende de aynı cihazdan var.gerçi ben ingilizce olarak kullanıyorum turkçe yi yüklemedim.ama sana verecegim başlıgı google de arat ve ilk çıkan linke tıkla..
''Satio ve Vivaz için -->Türkçe Dil yükleme!...''
umarım işini görür.
çok teşekkürler işimi fazlasıyla gördü..
Türkçe dil yükledim..
Bende birtane u5i getirttim yutdışından dört dörtlük bir cihaz üstüne tanımıyorum tasarım multimedya eşsisz. Neyse tr yapmak ve en güncel versiyon os yi yüklemek için pc ye bağlayın sonra sonyericsson un sitesinden indirdiğiniz yazılım güncelleme programını yada pc suit i yükleyin daha sonra yazılımı güncelleyin eğer türke olmaz ise dil ayarlarından türkçeyi seçin ben daha yeni güncelledim 2010 un 4 ayında güncelleme var son olarak.
kolay gelsin. biraz çalışın.
quote:
Orijinalden alıntı: eamix Bende birtane u5i getirttim yutdışından dört dörtlük bir cihaz üstüne tanımıyorum tasarım multimedya eşsisz. Neyse tr yapmak ve en güncel versiyon os yi yüklemek için pc ye bağlayın sonra sonyericsson un sitesinden indirdiğiniz yazılım güncelleme programını yada pc suit i yükleyin daha sonra yazılımı güncelleyin eğer türke olmaz ise dil ayarlarından türkçeyi seçin ben daha yeni güncelledim 2010 un 4 ayında güncelleme var son olarak.
kolay gelsin. biraz çalışın.
Türkçe dil bulunmayan Vivaz a SEUS ile doğrudan Türkçe yüklenemez.
2 Yol vardır. *SEUS klasörünü küçük birşey değiştirerek
arkadaşlar bende ya iphone4 alacam ya da vivaz, hangisini alayım sizce? çevrem de vivaz kullanan hiç kimse yok ama bunu bana birisi tavsiye etti, yurtdışından geleceği için benimde Türkçe dil sorunum olacak büyük ihtimalle vivazın ekstraları ne?
Şu telefonu almayı düşünüyorum
arkadaşlar bi kaç gündür bende vivazı düşnüyorum ama ankarada acaba nerde alırım bile varmı..yada istanbulda fln..
kadıköyde telefoncuya sordum 70 tlye yüklerim dedi tr dil paketini
quote:
Orijinalden alıntı: BMW 528
kadıköyde telefoncuya sordum 70 tlye yüklerim dedi tr dil paketini
anasınınnn .........
hocam cihaz yanımda olsa ben yaparım benim omnia ile aynı işletim sistemli s60v5 ona ben costom fw atabilirim zaten o cihaz öyle kullanılıyor ama şuan apple varken elime almıyom hediye ettim kardeşime.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme