Şimdi Ara

'SONY ERICSSON W300i' kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, "SONY ERICSSON W300i" mp3 çalabiliyor mu?Çünkü "hepsi burada.com"da mp3 çalma özelliği yok yazıyor,doğru mu?Ayrıca kullanıyorsanız telefonu tavsiye eder misiniz?

• Mobil müziğe açılın
    W300i size kaliteli bir Walkman® müzik deneyimi vermek için tasarlanmış, küçük ve şık bir istiridye kabuğu müzik telefonudur. Depolama için 256MB Memory Stick Micro™ (M2™), stereo kulaklık, PC bağlantısı için USB kablo, Disc2Phone müzik yönetim yazılımı ve tabii ki W300i Walkman®. W300i'de 24 saat kaliteli eğlence için FM radyosu vardır. Müzik parçalarınızı sıralayın ve ritme ayak uydurun.
  • hocam akıl var mantık var walkman300 koymuşlar adını mp3 çalmaz olurmu hiç
  • W300i, Sony Ericsson firmasının ''Walkman telefon'' olarak lanse ettiği bir üründür. Telefonda mega bass destekli MP3 ve RDS destekli radyo özellikleri bulunuyor.

W300i = Walkman 300 i(international)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 15 Ekim 2006; 17:07:38 >
  • Evet akıl var mantık var.Bende sizin gibi düşündüm.Sitede mp3 çalma özelliği yok yazınca hemen uyarı mesajı gönderdim.
  • Eet hocam haklısın s.e resmi sitesi çoğu bilgiyi yanlış veriyor
    quote:

Orjinalden alıntı: oaltintop

Evet akıl var mantık var.Bende sizin gibi düşündüm.Sitede mp3 çalma özelliği yok yazınca hemen uyarı mesajı gönderdim.
  • w700i nin fiyatı 471ytl (genpada) w300 yerine w700 almak en mantıklısı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.