Bildirim
'SONY ERICSSON W300i' kullanan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
Mobil müziğe açılın
W300i size kaliteli bir Walkman® müzik deneyimi vermek için tasarlanmış, küçük ve şık bir istiridye kabuğu müzik telefonudur. Depolama için 256MB Memory Stick Micro™ (M2™), stereo kulaklık, PC bağlantısı için USB kablo, Disc2Phone müzik yönetim yazılımı ve tabii ki W300i Walkman®. W300i'de 24 saat kaliteli eğlence için FM radyosu vardır. Müzik parçalarınızı sıralayın ve ritme ayak uydurun. -
hocam akıl var mantık var walkman300 koymuşlar adını mp3 çalmaz olurmu hiç -
W300i, Sony Ericsson firmasının ''Walkman telefon'' olarak lanse ettiği bir üründür. Telefonda mega bass destekli MP3 ve RDS destekli radyo özellikleri bulunuyor.
W300i = Walkman 300 i(international)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 15 Ekim 2006; 17:07:38 > -
Evet akıl var mantık var.Bende sizin gibi düşündüm.Sitede mp3 çalma özelliği yok yazınca hemen uyarı mesajı gönderdim. -
Eet hocam haklısın s.e resmi sitesi çoğu bilgiyi yanlış veriyor
quote:
Orjinalden alıntı: oaltintop
Evet akıl var mantık var.Bende sizin gibi düşündüm.Sitede mp3 çalma özelliği yok yazınca hemen uyarı mesajı gönderdim.
-
w700i nin fiyatı 471ytl (genpada) w300 yerine w700 almak en mantıklısı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X