Şimdi Ara

Sony Ericsson w42s Bu cihazı tanıyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sony Ericsson w42s Bu cihazı tanıyan var mı?

Sanırım Türkiye'ye gelmeyecek başka bir modeli daha SE'nin..
    Ben özellikle alt kısmındaki çevrilen yerin ne işe yaradığını merak ettim belki bilen vardır diye paylaşayım dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 29 Aralık 2008; 19:46:37 >

• Siyah olan müthiş!
  • Japonlar için yapılan bir model. Böyle tuhaf isimli SE modeli görürsen bil ki Japonlar içindir.

Haberin yapılma tarihi 18-08-2006. Anlayacagın üzere özellikleri günümüze göre kötü.
    Alt tarafındaki şeyler müzikle ilgili heralde

http://www.teknomag.com/sony_ericsson_w42s_walkman_telefon_p336_1.html

Bi link daha

http://www.engadget.com/2006/05/22/sony-ericssons-w42s-3g-walkman-phone-for-japan/

Bi tane daha

http://www.teknoblog.com/2007/01/09/sony-ericsson-w42s/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 29 Aralık 2008; 19:56:02 >

• Batarya ve sinyal ikonları çok farklı...
    Daha o zamanlardan bu yan ekranlı walkman playerı yapmışlar demek
    alttaki de şarkı değiştirmeye yarıyor galiba...

Bilgiler için teşekkür ederim Ermeydan
  • Rica ederim. Ben accelerometer ın ilk olarak Ayfonda kullanıldıgını sanıyordum. Belki de medya menusündeyken seceneklerden seçilen yatır tarzı bir şey olabilir yada Accelerometer de olabilir. Bu konuda bir şey diyemeyeceğim
  • japonyada ne telefonlar var agzım açık kalıyor ama onların malesef tr.de kullanılma imkanı yoktur sim kart kullanmıyor japonlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

japonyada ne telefonlar var agzım açık kalıyor ama onların malesef tr.de kullanılma imkanı yoktur sim kart kullanmıyor japonlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

japonyada ne telefonlar var agzım açık kalıyor ama onların malesef tr.de kullanılma imkanı yoktur sim kart kullanmıyor japonlar...

şöyle ki japonya da ve çin in bazı bölgelerinde içinde sim kart olmadan çalışacak şekilde çalışan cep telefonları üretiyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpionso

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

şöyle ki japonya da ve çin in bazı bölgelerinde içinde sim kart olmadan çalışacak şekilde çalışan cep telefonları üretiyorlar.

evet aynen öyle... sanal sim kart var...

aslında bu telefonları diger ülkelerde kullanılıcak duruma getiripte üretmek çok zor bişey degil istenilse rahatlıkla yapılabilcek bişey ama yapmıyorlar işte...
    japonlar acaip yav kendilerine çalışıyor adamlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.