Şimdi Ara

Sony Ericsson W600i nereden bulabilirim? Bir de w550i ile s75 arasında tavsiyeniz gerekli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden bir iki konuda yardım rica edeceğim.

1)Öncelikle efs iletişim de yakında gelecek telefonlar arasında w600i modeli gözüküyor. Bunu görmeden önce Sony Ericsson w550i ile Siemens s75 arasında kararsız kalmıştım ancak edge desteği olduğu için w600i'yi almaya karar verdim. Yalnız bu model normalde Amerika için üretilen model olduğundan burada herhangi bir sorun yaşanır mı ve daha önce bu firmadan alış verişleriniz oldu mu, yani garanti durumu ne olur? Ya da bu firma hariç w600i bulabileceğim bir yer var mı?

2)W600i olmadığı taktirde, w550i ile siemens s75 arasında hangisini tavsiye edersiniz. benim aklıma gelen w550i nin artıları radyosu olması ve ekran çözünürlüğü, s75'in göze çarpan artıları ise arttırılabilir hafıza, edge desteği, ve word, excel, pdf dosyalarını açabilmesi.

3)Son olarak sanırım sony ericsson W550i ve w600i de videolar ekranda yatay olarak izlenebiliyor, bu durum sony ericsson W800 ve yeni çıkacak olan W810 modelleri için de geçerli mi?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beast -- 29 Mart 2006; 0:42:13 >

• w600 tr de normalde yok..olsa kaçak olur...ki zaten efs önce getirtiyor telefonları kaçak..bunu bilmeni isterim öncelikle

w550i,s75 arasında kalmışsın onun dışında;
    ben olsam w550i alırdın bu ikisinden..s75in tipini hiç beğenmedim..tabi karar senin..ikisinden hangisini alırsan al,keşke diğerini alsaydım demezsinikisi de paraya göre iyi telefon..birbirlerine göre eksi+artıları var

tam ekran video w550,k750,w800,w810,w900...dah mevcut

• Sağol hunter, son günlerde W810'un çıkması yaklaştı, ben de onu bekleyip bir görmek istiyorum, kararımı ona göre vereceğim muhtemelen, aslında w600'e güvenebilsem onu alacağım direkt ama yurtdışı sitelerde w600 ve w550'de bluetooth kullanımında ya da dosya transferi sırasında yapılan bir olayda sanırım sık sık beyaz ekran (white screening) gibi bir sorun ile karşılaşıldığı yazıyor, o nedenle güvenemiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beast

Sağol hunter, son günlerde W810'un çıkması yaklaştı, ben de onu bekleyip bir görmek istiyorum, kararımı ona göre vereceğim muhtemelen, aslında w600'e güvenebilsem onu alacağım direkt ama yurtdışı sitelerde w600 ve w550'de bluetooth kullanımında ya da dosya transferi sırasında yapılan bir olayda sanırım sık sık beyaz ekran (white screening) gibi bir sorun ile karşılaşıldığı yazıyor, o nedenle güvenemiyorum..

rica ederim
    w550ide öyle bir sorun yok(abimde var..hiç olmadı..forumda da duymadım öyle bişey..bt hızlı ayrıca..)fakat w600ü bilmiyorum..malum;Tr'de yok

ilk mesajda s75 demiştin,şeklini beğendiysen onu al derim..w550iden ucuz hem..kamerası daha iyi,hafıza kartı var..tabi w550inin rds fm radyo,çift hoparlör,yüksek ses seviyesi ve <biraz> daha iyi olan(s75ten) ses kalitesi,yatay oyun oynama(içindeki oyunlarda)..vs artıları var

ben şeklini beğenmediğim için ondan 14 lira pahalı olan ve hafıza kartı girişi olmayan;yanında s75 gibi 128mb kart ve stereo kulaklık hediyesi olmayan sl75 aldım(kulaklığınıda bikaç güne kadar alacam kısmetse/orjinal)

istersen s75 hakkında bilgi verebilirim..sl75le özellik olarak hafıza kartı ve kızılötesi dışında artısı yok,sl75te yansımayı önleyici ekran var..ve çok daha şekil

ses kalitesi çok çok iyiekran kalitesi de..zaten bunlardan;sl75 topicinde bahsetmiştim..4 ve 5. sayfalarda çektiğim fotolar var..buyur link;

http://forum.donanimhaber.com/m_6309433/mpage_5/key_/tm.htm

kamera olarak s75 ve sl75,w550iden üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 7 Nisan 2006; 15:22:04 >

• W550'yi al bence.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, w810 çıkar diye bekliyordum ancak hala piyasada değil sanırım, bu gidişle w550, sl75 veya bir ihtimal samsung e770 alacağım sanırım (aslında bir yandan da sxg75 aklıma giriyor). Son birşey daha quick_murder sen siemenslerde pdf dosyalarını açmayı denedin mi açılıyor mu? Mobile review bu özelliğin tam olarak kullanılamadığını bazı dosyalarda sorun yaptığını yazıyordu yanılmıyorsam, hiç 10-15 mb'lık bir dosya açmayı denedin mi pdf formatında?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.