Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet piyasaya sürüldükten 1 yıl sonra ülkemize gelebilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Arkadaşlar vodafone konusuna nasıl açıklık getirebiliriz?

Birazdna siteye mesaj atacağım ama düzgün ve açıklayıcı cevap verecekelrini sanmıyorum.

Arkadaşlar ben şuana kadar üstünde walkman yazan w715 görmedim gümüşünde bile vodafone yazıyordu bence vodafone yazısı %100 olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

burda walkman yazan var,
    http://dailymobile.se/2009/03/22/sony-ericsson-w715-garnet-black-unboxing-pictures/

yalnız kutu içeri muhteşem..
  • w705 in yurt dışı kutu içerikleri de aynı
  • Ben yaklaşık 6ay önce arkadaşa getirttim isvecten. Ve unbranded yani üzerinde walkman yazıyor vodafone yazmıyor. Hepsiburadaki hakkında bi fikrim yok ama vodafone yazmayan w715 var arkadaşlar ben kullanıyorum su an.
  • türkiyeye vodafone çıkışlı cihazlar getirtiliyor.. hepsinde vodafone yazacak..
  • vodafone yazacak tamam ama diğer operatörlerlede kullanılabilr m?yani vodafone bağımlımı olacak?
  • arkadaşlar youtube sorunu aşılabiliyor mu ? malum ülkemizde youtube yasağı var. wirelles ağ bulduğumuzda sorun yaşamadan girebileceğimiz uğraştırmayan yöntemler var mı ?
  • Emin olun vodafone yazacak ama tüm operatrlerle çalışacak nerden mi biliyorum çünkü SE nin kendi sitesindeki görsellerinde bile vodafone yazıyor :)
    http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w715?cc=tr&lc=tr#a
  • ben w715 i yaklaşık üç aydır kullanıyorum gerçekten güzel bir cihaz (bana göre bütün sony ericssonlar güzel) vodafone yazısı benim telefonda da var ama hiç rahatsız etmiyor. Bir ara G705 kullandım aynı görünmekle birlikte bu bence daha iyi. HB deki fiyat gayet uygun almak isteyen arkadaşlar kaçırmasın.
  • arkadaşlar az önce siparişimi verdim hb'dan kargo ile 370 liraya. umarım pişman olmam.
  • arkadaşlar siparişimi verdim ama başka hat kullanamazsam yandım demektir. ? yorumlarda kullanılabilir demiş ama kesin kullanılamaz diyen varsa iptal edebilme şansım varken söyleyin lütfen. ? ? ?
  • Öyle bir şey olsa bile bunu (eğer varsa) orjinal yazılımla düzeltebilirsin.
  •  ●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Öyle bir şey olsa bile bunu (eğer varsa) orjinal yazılımla düzeltebilirsin.

böyle bir işlem orjinalliğini bozup garanti kapsamında bırakır mı telefonu ?
  • bu hepsiburada.com müşteri hizmetlerinde gerçekten IQ'su 50 nin üzerini geçemeyen insanlar çalışıyor, senelerdir her sorumda belki dogru dürüst cevap yazarlar bu sefer diyorum ama yok gerçekten bir mesaj içerisinde 2-3 soru sordunuz mu yandınız, beyin direk cörtlüyor sanırım.

ne yazık ki sordugum bi kaç sorudan sadece birine cevap alabildim. birisi vodafone yazıp yazmadıgıydı ki onu arkadas da belirtmiş vodafone yazacakmış diğer hatlarda, diger sorularıma cevap vermemişler şaka gibi.. diğer sorularım da diğer operatorlerde sorunsuz kullanabilecek miyim sorusuydu ama resmen inadınaymış gibi bu soruya cevap yok.

• jamiro

ürünün açıklama kısmını okudunmu ne yazıyor aşağıda belki ondan cevap vermemiştir adam

diğer hatları kullanabilirsin..

ekleme: vodafone logosunu beğenmeyen basar parayı değiştirir kasayı ben olsam w705 kasası taktırıdım..

SİYAH VE GÜMÜŞ SEÇENEKLERİ EKLENMİş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 26 Temmuz 2010; 14:37:38 >
  • Fiyatın hala artmamasına inanamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.