Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c901 kaça almıştın? sahibindende satılıyor yeni birtane

ekleme: c901 artık elfeneri eklenebiliyor orjinalde yok biliyorsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 27 Temmuz 2010; 11:09:41 >
  • arkadaslar yurt disinda 705 in 715 e gore ucuz oldugu bi site varmi? Baktigimda ebayda 705 daha pahali
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

c901 kaça almıştın? sahibindende satılıyor yeni birtane

ekleme: c901 artık elfeneri eklenebiliyor orjinalde yok biliyorsundur

430a el feneri derken arkadaki ledemi elfeneri
  • evet.. kamerayı açmadan
  • quote:

evet.. kamerayı açmadan

o değilde karanlıkta makro çekerken xenon çok parlıyor onun yerine karanlıkta makro çekerken led flashı kullanabilmek mümkünmüdür
  • Çok güzel telefon. Hem 5800 gibi ucuz yalnızonun kadar tutulacağını sanmıyorum. Türkiye de nedense Sony Ercsson tutulmuyo.
  • Net icin ekranı küçük değil mi bunun . 5800 de falan dokunmatik oldugu icin ekranı daha büyük tutabiliyorlar. SE ile nette gezinmek,youtube vs ziraz zor olcak gibi. 5800 mü Samsung Monte mi bu mu ? neden niçin ? bana en bir iphone killer telefon lazım
  • İyice araiştırdım arkadaşlar bugün fiyat konusunu..

W705 e göre ortalama 1,25- 1 ,45 arası daha pahalı satılıyor..

369 tl çok iyi fiyat görünüyor şimdilik..
  • quote:

evet.. kamerayı açmadan

alakasız ama.. hocam ben GreatShot diğer üyelik ban yedi buna atarmısın cevabı
  • bende 3-4 günden beri takip ediyorum bu telefonu almayı düşünüyorum bir sorum olacak.Yıllar önce vodafone yazılı s.e. t610 gelmişti yurt dışından uzun süre kullandım ama wap filan vodafone ayarlarını silemiyordum ve turkcell ile bağlanamıyordu.Acaba bu durum w715 içinde geçerli olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leapfrog

bende 3-4 günden beri takip ediyorum bu telefonu almayı düşünüyorum bir sorum olacak.Yıllar önce vodafone yazılı s.e. t610 gelmişti yurt dışından uzun süre kullandım ama wap filan vodafone ayarlarını silemiyordum ve turkcell ile bağlanamıyordu.Acaba bu durum w715 içinde geçerli olabilirmi?

diğer operatörlerde sorunsuz kullanılacak sanırım.

edit: kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 27 Temmuz 2010; 19:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

quote:

evet.. kamerayı açmadan

o değilde karanlıkta makro çekerken xenon çok parlıyor onun yerine karanlıkta makro çekerken led flashı kullanabilmek mümkünmüdür

onu pohumana sor en son fikir vermiştim ne yaptı bilmiyorum
  • Arkadaşlar; se w715, 2 ağustosta stoğa girecekmiş..sitede böyle yazıyor ama bana gelen mailde 4 ağustos yazmışlar.. :)
  • müzik için alınacak bir telefon
  • Sözde yarın stoklarda olacaktı 28.07.2010 yani. Şimdi ize 02.08 tarihi yazıyor bu yüzden erkenden sipariş vermiştim müşteriye yapılırmı şimdi bu. İşin yoksa 5 gün daha bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLaL ! -- 28 Temmuz 2010; 17:06:48 >
  • haydaaa 2 ağustos yazıyo sahiden ne saçmalık bu adam gibi iş yapsa şu hb rakibi olabilecek firma olsada bıraksak. 2 ağustosa kadar bekle işin yoksa
  • Bende sipariş vermiştim bugün.

İlk defa böle bişey görüyorum bi alışveriş sitesinde
  • Malesef arkadşlar ben durumun böyle olabilme ihtimalini düşünerek spariş vermiştim,umaırm olmaz dedim ama oldu..Bir defa da philips marka bir monitörde aynı sorun yaşanmıştı..Ön sipariş verenlerin çoğu yaklaşık 1 ay kadar beklemişlerdi..İnşallah biz beklemeyiz o kadar..1 ağustos gecesi de 10 ağustosta stoklara girecek yazarlarsa şaşırmayın..Hb monitör işine çevirirse durumu bu da gelebilir başımıza....
  • Bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama Sizin verdıgınız bılgıde stoklara girme tarihi 28 miş acaba bu hb kandırıyormu milleti:S....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonnitacix -- 28 Temmuz 2010; 18:51:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.