Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar da artmaz yani en fazla 400 olur..
  • Bencede artacaktır. w705 te artmıştı
  • O zaman hemen siparis vermek GEREK :D
  • fiyat artabilir arkadaşlar alacak arkadaşlar elini çabuk w705 ten daha iyi bir cihaz en azından gps var bu fiyata süper telll bedava
  • Fiyatına göre iyi bir cihaz. Umarım fiyat çok fazla artmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zouzouni
    Fiyatına göre iyi bir cihaz. Umarım fiyat çok fazla artmaz.

Aynen bencede mükemmel fiyat. Açık kaynak kodlu telefonlara yönelmeseydim kesin alirdim..
  • 705 in fiyatını düşürmezler de 450 civarında bırakırlarsa, 715 in fiyatı en az 550 olur benden söylemesi..

ya böyle bi şey olur.

ya da 715 450 gibi bi şey olur, 705 in fiyatı düşer..
  • En az 550mi? Bu rakama gülerim ben sadece. Zaten 550 olsa kimse gidip w715 almaz. Biraz daha ekler w995 alır
    Ama 2. dediğin mantıklı zaten işin oluruda budur..
  • ben olabilecekleri söylüyorum. istediğin kadar gülebilirsin, gülmek serbest ;)
  • SE W995 ile W715 İ kıyasladıgımızda Ne kadarlık bir üstünlüğü mevcut w995 in...Ben sipariş verdim ama Şu an boşlukta gibiyim,,Sıfır w715 mi yoksa 2.el w995 bu çözümsüzlük mahvetti beni,,,

Birde w995 de Wayfinder Navigatör var bu konu hakkında bilginiz varmı,,,
  • telefonun sar değeri nedir acaba bulan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanynd

telefonun sar değeri nedir acaba bulan var mı?

0.93 W/kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

705 in fiyatını düşürmezler de 450 civarında bırakırlarsa, 715 in fiyatı en az 550 olur benden söylemesi..

ya böyle bi şey olur.

bu yüksek fiyat takıntısı nedendirki
  • quote:

ben olabilecekleri söylüyorum. istediğin kadar gülebilirsin, gülmek serbest ;)

1 ceza puani daha alirsam güle güle dicekler bana o yüzden cevap vermiyorum.

Yüksek fiyattan satmaya kalkisti se ve cok müsteri kaybetti. O yüzden fiyatları böyle uygun tutmak zorunda artik kim ne derse desin. Saygilar..
  • Bu fiyata alınabilecek çok güzel bir telefon gerçekten. Sitede görür görmez sipariş ettim. Herkes gibi bekliyorum. Telefonda gps var ama ne kadar verimli olur bilgisi olan var mı? sanırım wayfinder navigasyon var program olarak. O da 3 ay deneme sürümüdür muhtemelen. 3 ay bittikten sonra ne kullanabiliriz? bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasrc
    Bu fiyata alınabilecek çok güzel bir telefon gerçekten. Sitede görür görmez sipariş ettim. Herkes gibi bekliyorum. Telefonda gps var ama ne kadar verimli olur bilgisi olan var mı? sanırım wayfinder navigasyon var program olarak. O da 3 ay deneme sürümüdür muhtemelen. 3 ay bittikten sonra ne kullanabiliriz? bilen var mı?

Forumda java navigasyon konulari mevcut o programlari haritalariyla birlikte kurarsan ücretsiz gps kullanabilirsin sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

quote:

705 in fiyatını düşürmezler de 450 civarında bırakırlarsa, 715 in fiyatı en az 550 olur benden söylemesi..

ya böyle bi şey olur.

bu yüksek fiyat takıntısı nedendirki

Valla ben de anlamış değilim insanların düşüncesine yerleşmiş fiyatlar var piyasa yüzünden biraz ucuz geldi mı şüphe ile yaklaşır oldu herkes.normalde zaten daha ucuz olmalilar.eklenen vergiler vs fiyatları olması gerekenden yükseğe çekiyor
  • 450-500 olursa hiç düşünülecek bir telefon değil. bu fiyattan alınır, altında kocaman vodafone yazan bir telefonun iticiliği almamak için bahane iken 500 lira hayatta vermem..
  • Telefon piyasası şu an dokunmatik ekranlara döndü. Ayrıca işletim sistemi de önemli şu an. Bundan dolayı telefonun fiyatı uygundur ama çok da düşük değildir. Ama w705 in fiyatı düşecektir. bir de unutmayın telefonun üzerinde reklam vardır. Fiyatının düşük olma nedenlerinden birinin de bu olduğunu sanıyorum.
  • Reklam olmasının ne kötülüğü var..

Dünyanın en büyük GSM Operatörünün vermiş olduğu güven var..

SOny v630i kullanıyorum vodafone logolu. Herkes ne kadar gzel duruyor diyor burada eleştiriliyor :D

Vodafone Türkiyede olmasa sorun değil ama var kardeşim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 31 Temmuz 2010; 11:57:52 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.