Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır kandırmıyor bence..Ben sorduğumda üretici firmanın bize söylediği tarihi yazıyoruz dediler..Eğer gecikme olursa bizimle alakalı değil üretici firma ile alakalı diye belirtmişlerdi....
  • inşallah Öyle olur dostum,,,Bu arada Cihazın normal fiyatı 399$ yazıyor bazı yabancı sitelerde
  • Buyrun arkadaşlar hepsiburada da siparişim ile ilgili sorunuma cevap

quote:

28.07.2010 17:14:17 SONYERİCSSON W715

Bu ürün için stoğa girme tarihi 29.07.2010 iken şimdi ise tarihi 02.08.2010 olarak görünüyor. Stoğa girme tarihini göz önünde bulundurarak sipariş vermiştim şimdi ise bu süre 6 güne çıktı. Bu şekilde müşterilerinizi mağdur ettiğinizin farkındasınızdır umarım.

28.07.2010 17:21:54 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Sitemizden verilen tüm siparişleriniz, ithalatçı firmalarımızdan temin edilerek siz değerli müşterilerimize gönderilmektedir. Firmamızda satışı yapılan tüm ürünler anlaşmalı olduğumuz firma deposunda mevcut olup ürün sayfasında belirtilen süreç içerisinde firma deposundan alınarak firmamıza getirilmekte ve fatura işlemleri tamamlandıktan sonra hemen tarafınıza teslim edilmek üzere kargoya teslim edilmektir. Bu işlem yapılıncaya kadar olan süreç de sipariş takip ekranına Tedarik sürecinde yada Üretici firmadan beklenmekte şeklinde ibareler yer almaktadır.
    Tedarik sürecimiz ortalama 1-3 iş gününü kapsamakta olup hafta sonu verilen siparişler hafta başı itibariyle dikkate alınmakta ve sipariş oluşturulduğu tarih itibariyle karşılaşılan hafta sonları (Cumartesi ve Pazar günleri ) bu sürece dahil olmamaktadır.

Siparişiniz ile ilgili aciliyetiniz mağaza sorumlumuz ile paylaşılmış olup siparişiniz mümkün olduğunca kısa süre içerisinde tarafınıza gönderilmeye çalışılacaktır.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLaL ! -- 28 Temmuz 2010; 19:05:55 >

• W705 im olmasına rağmen sırf siyah renginden dolayı spariş verdim ve gelen mailde 4 ağustos diyor umarım sorun çıkmaz. Ama bence fiyatın artacağı kesin çünkü aynısı w705 te yaşandı ön spariş vermeyip beklemiştim sonuçta daha pahalıya almıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esram30

W705 im olmasına rağmen sırf siyah renginden dolayı spariş verdim ve gelen mailde 4 ağustos diyor umarım sorun çıkmaz. Ama bence fiyatın artacağı kesin çünkü aynısı w705 te yaşandı ön spariş vermeyip beklemiştim sonuçta daha pahalıya almıştım :)

Bende o yüzden sipariş verdim.W705 i kaçırdım ,bunu kaçırmazdım.Stoklara girince fiyatının artacığını tahmin ediyorum.
  • Güzel fiyat
  • siyah hakkında güzel yorumları yapılmış ama bence gümüş rengi daha şık.sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: femrebbbb

siyah hakkında güzel yorumları yapılmış ama bence gümüş rengi daha şık.sizce?

gümüş rengini kullanıyorum bizzat (w705) kesinlikle siyah çok şık
  • w705 öldü yani öyle mi?
  • tabi ki zevk meselesi bu ama benim fikrim de siyahın daha şık olduğu yönünde..
  • bence gümüş siyahta bir zaman sonra boya atma olacaktır gümüşte olmaz nede olsa aliminyumun kendi rengi
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

bence gümüş siyahta bir zaman sonra boya atma olacaktır gümüşte olmaz nede olsa aliminyumun kendi rengi

aslında tam tersi zaten siyahında üst kısmı metal gümüştede renk verecek olan aslnda gümüştür özelikller önyüzdeki tuşların bulunduğu plastik plaka :)
  • satılık c510 var alan var mı Hayrandım ben bu modele ya niye daha önce gelmez ki aynı fiyata c510 almıştım
  • Stoğa giriş tarihi yine değişmiş 04.08.2010
  • umarım bir daha dğişmez..
  • bu site insanı çıldırtmaktan başka bi işe ne zaman yarayacak acaba bilmiyorum. şimdi de ayın 4 üne çekmişler..
  • bende aldım baklalım .. uzun zamandır telefon bakıyordum .. teleona fazla bir bütçe ayırmamıştım ama bu fiyatı görünce limiti az artırdm normalde 300 ü geçmeyi düşünmüyordum ama şimdiyi kadar içime sinen olmamıştı .. hayırlısı bakalım artık umarım memnun kalırız tabi zamanında gelirse.
  • Gercekten Her kesime ideal bi telefeon SE kullanmama ragmen bu telefon Beni cok cezbetti. Alacagım Ancak biraz beklesemmi fiyat düsermi yoksa artarmı yada degismezmi En ufak bi düsüncem yok alacagım sureye kadar kendimi yormadan Direk alsammmı lütfen yardımcı olun SE kullanananlar deneyimlerini paylassın lütfen :D
  • Bu telefonun fiyatının artacağını düşündüğümüz için sipariş verdik çoğumuz.En azında w705 stoklara girince artmıştı.Açıkçaı 369 TL gayet iyi fiyat.Telefon özellikleri bakımından fiyatını hakediyor bence.
  • hakediyorda 1 aylık bir sürecte Fiyatı ne olur :S artar azalır degismez gibi soruyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.