Şimdi Ara

Sony Ericsson W950i ANA KONU, İNCELEME VE PAYLAŞIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
24.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mert_mert

quote:

Orjinalden alıntı: cruelsole

Arkadaşlar merhaba. W950İ bilgisayara bağladığımda (ve cd yi tam yüklediğimde) normal yada hızlı mod diye bir secenek cıkıyor hızlı dedigimde cıkan programda şarkıları telefonuma yüklemek istedigimde memory disjk ya da telefon baglayın diyor ki zaten takılı. normal modda bagla dedigimde ise çok yavaş bir transfer hızı ile karşılaşıyorum lütfen mesajlarınızı esirgemeyiniz saygılarımı sunuyorum

kardeş snn pc nin usb versionu 1,1 versiondur ondan yavaştır 2,0 usb versiona sahip olsa 1,1 in 10 katı hızlı veri aktarabilirsin varsa 2,0 version usb ye tak pc nin önünde olur genellikle ama bunu alcağıma w960i alırım daha hoş görüntüsü var hem daha şık hem daha ii özellikleri var

hizli modda telefonu hafiza karti gibi kullanabilirsin dosya atma islemleri hizli ve kisa surer daha sonra tel hafizasina atarak diger islemleri yapabilirsin

• up
  • şimdi ise telefon 399a bulunabiliyor? başka sitelerde ise halen 1000 ytl ve üzerinde...

alıp almama konusunda çok kararsızım ama sony gerçekten kaliteli olduğu için içimden bir ses sürekli al diyor...
    bakalım ne olacak...

+ bilgi w810 ile tüm özellikleri neredeyse aynı.
    4gb ve 3g dokunmatık ekran farkı gibi farklılıklar var sadece, tabiki w810 da kamerayı unutmamak lazım...
  • 399 ytl ye nerede satiliyor? yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

399 ytl ye nerede satiliyor? yardımcı olurmusunuz

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw950i
  • arkadaş yardımcı olmuş, teşekkürler...

az önce stokta yoktu,şimdi kontrol ettim yeniden stokta!

bu arada ben siparişi verdim..

hayırlısı olsun umarı pişman olmam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

şimdi ise telefon 399a bulunabiliyor? başka sitelerde ise halen 1000 ytl ve üzerinde...

alıp almama konusunda çok kararsızım ama sony gerçekten kaliteli olduğu için içimden bir ses sürekli al diyor...
    bakalım ne olacak...

+ bilgi w810 ile tüm özellikleri neredeyse aynı.
    4gb ve 3g dokunmatık ekran farkı gibi farklılıklar var sadece, tabiki w810 da kamerayı unutmamak lazım...

3g goruntulu konuşma varmı telefonda?
  • kamera yoqqi görüntülü konuşma olsun ama umts ile 3g desteklio
  • Bende sürekli bakiyodum ama stokta kalmadı diyodu. Ama stok yüklenmis bide üstüne 499 dan 399 ytl ye düsmüs
    quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

arkadaş yardımcı olmuş, teşekkürler...

az önce stokta yoktu,şimdi kontrol ettim yeniden stokta!

bu arada ben siparişi verdim..

hayırlısı olsun umarı pişman olmam :)
  • Ya hakkatten bende hepsiburada da 399 YTL ye gördüm şok oldum çok uygun olmuş fiyatı, daha ne kadar düşebilir ki bilemiyorum. Ama bazı sitelerde hayla 1000 YTL üstü satılıyor neden acaba?
  • Bir arkadaşımdan sıfır gibi W950 yi Rokr E2 mi vererek takas ettim.. Maksat Değişiklik olsun Telefon hoşuma gitti gerçekten. Kamerası olsaymış tam telefon derdim ama kamera yok maalesef..Neyse sadede geleyim..

Bu telefona uyumlu her tür formatı oynatan film oynatıcısını nasıl bulurum? Arkadaşın biri link vermiş ama çalışmıyor. Telefona bir sürü şey yükledim, bir tek film oynatması eksik kaldı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • ilk sayfadaki hiç bi link çalışmıo (rapidler)

temalar için
    http://phone.mobile9.com/sony-ericsson/w950/

prog oyun cart curt için
    uiq3.blogcu.com

@tahsin video içinse core playeri öneririm ama yani işin aslı herkesn yorumu bu ben beğenmedim açıkçası videoları mp4 e çevirip izliorum
  • BUYRUN ARKADAŞLAR BU SİTEDE ALET 170 DOLAR VE TURKİYEYE SHİPPİNG VAR SANIRSAM FREE SHİPPİNG DE VAR YAHU ::s

http://www.wiz4rdelectronics.com/sony-ericsson-w950i-unloc950.html

• bu alette kamera yok yaaw onu öğrendim birde..
    nasıl yapmazlar dokunmatik ekran falan???

birde sony ericsson k800 i hakkında ne DÜNŞÜnüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrdarzehap -- 29 Nisan 2008; 14:42:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bYJaMe

ilk sayfadaki hiç bi link çalışmıo (rapidler)

temalar için
    http://phone.mobile9.com/sony-ericsson/w950/

prog oyun cart curt için
    uiq3.blogcu.com

@tahsin video içinse core playeri öneririm ama yani işin aslı herkesn yorumu bu ben beğenmedim açıkçası videoları mp4 e çevirip izliorum

http://www.zedge.net/
    bu adresi de kullanabilirsiniz tema wallpaper falan

• benim bir sorum olcak telefonda ne zmn tema değiştirsem zil sesimde varsayılana dönüyor bunun değişmemesinin bir yolu varmdır???
  • birinci sayfadaki tüm linkler ölmüş. Bu telefon sanırım hiç tutulmadı, kimse ilgilenmiyor. Şu sıralar fiyatı 400 YTL'ye kadar gerilemiş ama yinede rağbet yok. Bir kamera ne kadar önemliymiş meğerse. Aslında se ilk çıktığında mantıklı bir fiyatla çıkarsaydı böyle olmazdı. bu konuda se'ye
  • bazı sitelerde fiyatı 1400 lerde uçuyor.hangi akıllı 1299 ytl ye w960 varken o fiyatı verir merak ediyorum.
  • arkadaşlar belki konuyla ilgisi yoktur ama şunu sormak istiyorum lütfen yardım edin bende W950i var yeni aldım çözemediğim bi sorunum var mesaj yazarken t9 tr yi kapatamadım ve bundan mı kaynaklanıyo bilmiyorum ama benim mesaj 70 karakterden sonra ikinci mesaja geçiyor lütfen bana yardım edin bunun çözümü yokmu birde girdiğim bir kelimeyi girerken nasıl düzenlerim mesela yaşamıyorum yazıyor ama ben yapamıyorum yazmak istiyorum bunu nasıl düzenleyecem yazarken bilen varmı
  • çok güzel bir telefon ama halen fiyatı yüksek :S
    w910i.ye alternatif olarak düşündüm fakat fiyatı

quote:

Orjinalden alıntı: join

birinci sayfadaki tüm linkler ölmüş. Bu telefon sanırım hiç tutulmadı, kimse ilgilenmiyor. Şu sıralar fiyatı 400 YTL'ye kadar gerilemiş ama yinede rağbet yok. Bir kamera ne kadar önemliymiş meğerse. Aslında se ilk çıktığında mantıklı bir fiyatla çıkarsaydı böyle olmazdı. bu konuda se'ye

hocam nerde 400ytl bu yav:S ben okadar arastırdım bulamadım hiç bi yerde :S hep w960.a yakın fiyat çektiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 24 Temmuz 2008; 17:23:12 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.